< Till bloggens startsida

Idétorka.

Jamen såhär är det Jonna (eftersom du klagade över mitt oaktiva bloggliv).. Jag har helt enkelt inte känt att det gav så mycket det här med att blogga... eller ibland är det skönt att få ut sina innersta tankar om livets bravader.. men bara ibland.

Jag har fan inte skrivit på flera veckor och jag erkänner det själv, det är en stor skandal!

Men vad har liksom hänt sen sist..  jag var ju i Nice och kolla på späckhuggare vilket jag gladeligen berättat för d flesta i min omgivning : )  Detta var en fantastisk vecka med sol, bad, god mat och dryck...ja det var helt fantastiskt helt enkelt. 

Jag och Malin har ju redan bokat nästa resa dit, detta var till och med Julles förslag att jag skulle bjuda med henne så det var jag inte sen att nappa på. Den 27e bär det av för mig och den 29 får vi det fina sällskapet av Malin också. 
Fest ska det bli!! :)  Jag ska fan inte dricka förrän nere i frankrike har jag bestämt........ vi får se hur det blir med det. 

Jag jobbar ju även lite extra nu på hemvården-tjohej säger jag bara. Ganska trevligt faktiskt, ingen risk för att gå in i väggen så att säga. Får tänka på los dineros.

På tal om spanska så ringde det en snubbe till mig igår angående ett telemarketing jobb som jag sökt nere i Spanien (ja fråga mig inte varför).. iallafall så fråga han de lustigaste frågorna på länge och allt blev en salig röra där jag började prata om mitt och Sandras telefonförsäljningsjobb vi hade för 100år sen (där vi sålde kirby2000 en dammsugare i världsklass sades det, kosta sisådär 30lax... ) och sen skulle jag agera säljare och sälja en iphone till honom (då jag egentligen skulle sälja den bästa filmen jag senast såg, mitt filmval av seven pounds och mitt säljargument till den filmen blev katastrof!) ÅH gösta säger jag då. Jag skulle  vilja spelat in det där samtalet, helt säker på att snubben som ringde gjort det. 

Om det förövrigt är någon som har en slant över så går det bra att skicka över den till räddamaddefonden!

Nu sk jag bannemig krypa ner i min säng.


puss på er alla där ute i djungeln. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0