< Till bloggens startsida

Sådärja..

..nu har jag äntligen fått lite information om det här mysteriet med brevduvor. Jag körde wikipedia ni vet.
Otroligt intressant tycker jag! haha
Vid 1a världskriget så fanns den en fransk duva vid namn Cher Ami som fick en tapperhetmedalj... HAHAHA
Idag har jag jobbat i 10h.. ja det var ungefär ett år sen sist! WOho. progress.
Ska inte jobba förrän på tors igen. Då lämnar Julle mig. Han ska till New York.. Han kommer få se alla fina juldekorationer..  Jag vill också titta på granar i NY. Suuck.
Nej jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer.. det har liksom inte riktigt hänt så mycket... SÅ vi hörs!!
Puss.

Ett regnigt Nice.

Idag regnar det som bara den här i Nice, och vet ni vad det betyder? JO det betyder att det snöar borta i Isola! Hurraay! Nästa helg ska vi åka dit och ta säsongens första åk! :)
Nu har vi precis varit och tittat på en lägenhet. Den var helt okej men den var utan havsutsikt så den slopa vi direkt!HÄHÄ
Nu har vi köpt bröd och ska göra en supermysig brunch! Scrambled eggs står på menyn!
Kl 16 har vi ytterligare 3 (kanske 4) lägenheter som vi ska kolla på. Jag är bakfull! huj
Glad advent ni alla små hallonbåtar där ute!
Puss

Mysko.

Jag satt igår och observera denna bild på Facebook, och nu tycker jag att vi i samlad trupp ska diskutera vad som händer med Jonnas ena ben? Vart tar det vägen? Och varför flyter det iväg som någon sorts svart rök? Jätteskumt.
Nu ska vi iväg och kolla en lägenhet. Klockan 16 har vi 4 lägenheter till vi ska kolla på. WOHO. Ännu inget ord om den andra lägenheten som vi bidat på. Mongosar!!
Puss

Saturday.

Today it's bloody saturday! Me and JQ just came home from down-town. We tought that the christmas decoration and all the cosy stuff would be up in town- but NO. Just lots and lots of anoying people wandering around on the streets.
I morse vaknade jag redan kl 9 då Julien skulle upp och hjälpa sin pappa avlägsna prylar från ett dödsbo från en avlägsen släkting. Hem kom han med en nästintill sprillans ny brödrost... Ja håll i era hattar damer och herrar. Den var faktiskt fin, den kommer ifrån Russel Hobbs.  Han hittade även snubbens och frugans gamla vigselringar i 18k guld. Nu har vi precis vart och pratat med en juvelare om att smälta ner och tillverka en ny ring till mig. Känns lite sådär kan jag känna förvisso... Ja ni vet- ringar som tillhör döda människor, - ringar som under många år varit ett bevis inför GUD (och dåvarande församling) på att dessa två människor är in LÖV. Ja ni vet själv.
Det kan ju även vart så att dom var otroligt olyckliga tillsammans men att dom va tvungna att gifta sig för att han gjorde henne gravid när hon var 15?  Man kan ju aldrig veta?
Men vi får se vad vi gör. Fick hem massa kataloger så vi kan välja lite vad vi vill ha.
Har även hittat min klocka som jag en dag ska köpa, såg den i Monaco häromdagen och nu i Nice här idag. Den kommer från Chopard och hade varit riktigt snygg på min handled! : ) Ska bara jobba lite till.. haha
Han fick även med sig lite vinflaskor hem.. från -82... hrm får se hur detta smakar nu ikväll när jag ska bli på lyret och dånsedojjorna ska på.  Hohoo
Alltså jag vet att folk inte läser bloggen... Ni kollar oftast bara om där är några roliga bilder.. Men just för dagen har jag inga nya bilder så ni får titta och njuta av min fina klocka. (Fast i vit vill jag nog ha).
Man måste få drömma!!! (?) haha

Julstjärna!

Titta vilken fin stjärna vi fick av min mamma!! :)  Kan d bli mer stämning!

Sorgset.

Nu har jag precis varit och lämnat av mamma på flygplatsen, det var väldigt kul att ha henne här.. så hon fått se att jag har det bra! :)  Glömde säga att hon hade med massor av gåvor när hon kom hit. Tomtar och fina julkuddar, ljus och 2 kg godis hohoo :)
Igårkväll gick vi ut och drack lite öl på en pub nere i stan, det var ganska mysigt. Var trött som en gnu dock... är ju inte van vid tidiga morgnar ni vet! ;)
Idag hoppa vi upp runt 9 snåret och gjorde oss iordning, sen gick vi ner på stan och strosa lite. Jag köpte en parfym till min pojkvän- fast den har han inte fått än för han är på jobb. Så det blir som en lite söplaajs. (suprise fast med kinesisk brytning). Sen åt vi en fantastiskt god getost sallad (what else som George Clooney hade sagt).
.. och nu kom jag som sagt precis hem från flygplatsen. Vädret har vart fantastiskt hela veckan så mammsen kom väldigt lägligt!
Angående lägenheten som jag tjatat om i tidigare blogginlägg så la vi ett bud i tisdes och nu väntar vi på svar. Vi ska om allt går som det ska, få ett svar idag... spännande :)  Ska även besöka lite lägenheter i helgen tänkte vi.
Ikväll ska jag passa kids minsann, tjäna en slant som man säger. Imorgon är det myslördag för hela slanten!:)
Min pojkvän ska på intervju för ett arbete han har blivit erbjuden. Ett fantastiskt erbjudande som kan förändra våra liv radikalt. Vi får se hur det går ;) To be continued!
Nu ska jag stääääda.
Puss!!

Mammsen är på besök

I måndes kom min mamma hit och besökte vår vackra stad.
Morgonen började med att jag var hos Sara och passa Vega. Sen kl 13 hämtade jag mamma på flygplatsen, sen åkte vi hem till lägenheten och åt lite lunch.
Eftermiddagen spenderade vi strosandes på gatorna i Nice, inne i staden, och ute vid promenaden.
I Tisdes var jag iväg och passade Vega igen, då var mamma med och höll mig sällskap. Efter detta körde vi en tour med ett sånt där gulligt litet tåg här i Nice, så mamma fick se på allt "sevärt".
I onsdes jobbade jag på morgonen , efter detta for jag och Mamma till Monaco och såg d som vart sevärt där.
Vi tog en fika på Cafe de Paris. Te och croassaint.  SÅ bra som det kan bli :D
Idag har jag jobbat aswell, sen efter det tog jag och min mor en tripp till Italien, San remo Nämligen. Mycket mysigt. Vädret var fabuloso!! :)  Me loove.
Nu har vi precis ätit lax som är lagad av min ära pojkvän, och idag ska vi ut och ta en öl!
Puss på er sålänge. Uppdaterar snart igen det vill jag lova!!

Oj vad längesen jag uppdatera va.

Förstår att ni har saknat mina roliga inlägg här på bloggen. HIHI
Jag har ju inte ens berättat att jag var hemma i Sverige under en kort 3 dagars period- även om jag pratat med de flesta läsare av min blogg under denna period.  Väl hemma så umgicks jag med lite friends ( <3 ) och sen va jag och hälsa på farmor och shoppa ytterst lite också.
På väg till Väla!

Center syd och tacos.

Imorse vaknade jag redan klockan 08.30 när Malin skule kila iväg till Maria för att skriva klart sitt arbete. Jag hoppade upp ur sängen, slängde mig i duschen och klädde sedan på mig.
Utomhus regnade ju såklart, som alltid när jag är hemma på besök.
Jag mamma och pappa for till Centersyd för ett optikerbesök för pappa-olle. Han köpte sig äntligen ett par riktiga brills! Under tiden sprang jag och mamma runt och letade lite underkläder till mig. Ska iväg imorgon och köpa istället. Måste verkligen ha!  Efter detta så lunchade vi på ett ställde som hette Sandys där jag tog en vattning jävla kycklingsallad med rhode island dressing. Kass kvaliteé men Vattnig sallad, gamla tomater och fryst baguette... Det här med baguetter har man ju blivit en jäkel på nu när man bor i baguettelandet numero uno.
Senare idag har jag vart och solat och varit på banken. Malin kom och hämtade upp mig sen stack vi hem till henne och mös framför tvn med familjen+tacos. Jag är fortfarande mätt som en häst. Även den andra Malin kom in på ett kort (men fantastiskt:P) besök så vi också hann träffas! Lovely!
Nu är jag hemma och väntar ett samtal från min kära pojkvän. Sjukt beroende man blir av varandra?
Imorgon ser jag en dag framför mig med väla,lunch hos farmor så jag kan träffa daniel+Johanna. Förhoppningsvis hinna träffa Josse innan hennes curlingkväll och sen på kvällen kanske idol med Sandra?  Detta är väldigt vaga planer och det kanske urartar totalt. Men man kan alltid önska :)
Idag var JQ och kollade lägenheten med sin pappa+mäklare.  Nu ska vi nog med all säkerhet lägga bud, väntar på hans samtal som sagt... med IVER.  nunu nuu ringer haaan!
tjüssss

En stormig jävla kväll.

Ikväll åt jag som sagt middag med mina kära föräldrar. Är inte varje dag det händer.
Efter detta stack jag och Malin ner till Linda där även Sandra och Mirla (och självklart herrn i huset också) var. Det var väldigt mysigt och snackit som vanligt :)  Vi åt lite majskorn?! och pepparkakor med ädelost. JÄTTEGOTT.
Sen blev det strömavbrott också såklart mitt i stormen. Kolsvart i hela Svalöv i princip!
Nu har jag och Malin precis kollat OTH- ett program jag aldrig vill ska ta slut,verkligen.  Tror att en liten del av mig kommer dö när det tar slut åtminstone.
Imorgon ska jag joina mina föräldrar till centan, min pappa ska kasta sina 10:- Ö&B glasögon och köpa riktiga! :)
Tänkte jag skulle se om där finns lite nya fina underkläder ute på marknaden. Det behövs!
Nej nu ska jag, Malin och Elvis sova.
Godnatt mitt herrskap.

Nu e jag vaccinerad!

Bra? kankske...
och solat har jag också. Känns som jag hunnit med en del idag ändå. Malin var här innan en vända och snart kommer hon igen så ska vi äta lite här med familjen och sen hem till Sandra eller Linda. Ännu oklart- men tror det blir en väldigt trevligt och Stormig kväll!!  Öresundsbron var avstängd hörde jag?  Tänk så stormar det när jag ska hem på lördag? Ajaj.
Nu en duusch :D
Puss på er!

Sverige!

Ja bannemig, jag tog mig till Sverige idag. Åker tillbaka redan på lördag morgon så det blir en väldig kort visit.
Ska mest pussa på elvis och sådär.  Pappa hämtade mig på svågertorp sen åkte vi in på Ikea och kolla läget lite. Ville kolla lite på kök.. Så det sluta med att jag köpte ett paket bestick, chop-sticks, doftljus och en osthyvel.. Ja håll i hatten!! :)
Sen körde jag och pappa in på centersyd så jag köpte mig en ny iphone (LYCKA) :D 3gs 32gb.
Sen kom jag hem och då fick jag en liten julklapp av min mamma- en lär dig franska bok! Hur jäva bra som helst!!
..OCH en julstjärna också-tror den är jättestor. Ska sätta upp den i helgen så ska ni få se! :)
Rena julafton idag förtusan!
Stor anledning till att jag är hemma är för att julle hitta en billig biljett (brist på annat att göra) + att ni kan jag passa på att ta vaccinet. Varför inte liksom? Öppet hus nu.
SKa ner och soooola som en get nu! weee!
Puss på er!

Crazy wok...

..hette restaurangen där vi var och åt igår. SKITGOTT.  Stället var nytt och fräscht med öppet kök, maten var otroligt god och servicen är alltid bra på asiatiaska ställen.  Så för en gångs skull har jag inget att klaga över- hör och häpna!  Ni som är på semester i Nice något kan ju stanna till för en liten middag där. Resonliga priset dessutom! Jaha då har mat-madde sagt sitt.
Godmiddag mina vänner. NU har jag precis tågat upp ut sängen. Satt inatt och räknade på ett Ikea kök för att se ett ungefärligt pris. Nu ska jag slänga mig i duschen innan jq kommer hem på lunch :)
Puss på er!

En Måndag.

Idag har jag faktiskt varit mer effektiv än vanligt.  Jag vaknade redan kl 10.00 (ja det är ganska tidigt för mig), sen storstäda jag hela lägenheten, diska tvätta osv.  Sen har jag vart och storhandlat i matafffären och nu tänkte jag gå och städa bilen.  Ja effektiviteten på topp säger jag. På köpcentrat var det fullt med julpynt och hyllorna var uppradade med allt som hade med julen att göra. MYS tycker jag.. Jag köpte en ljusslinga till vår Palm! :)
Ikväll har JQ bjudit ut mig på valfri thai-restaurang. Det är fan kärlek! :)

Haribo!

Vi var nere på macken för det var det enda som hade öppet- lite haribo godis inhandlat så nu ska vi kolla Igor! :)

ETT ÅR FÖRHELVETE!!

Igår var det ett år sedan jag och Julien träffades för första gången.  Hur sjukt är inte det. Vart tog detta året vägen?
Jag har fan ingen aning om när vi blev tillsammans... det lär jag väl märka :P  haha

IGOR!

Denna ska vi titta på nu iafl. Ska springa ner och köpa lite godis tror jag bestämt. Är så jävla sugen på något sådär surt.. som typ röd meter!!
Jag är egentligen ingen godismänniska.. jag blir oftast mer sugen på typ naturgodis eller ostbågar.. men när man inte har tillgång till svenskt godis så saknar man det! haha hör och häpna va.
Puss på er alla där ute i kylan!

Hej på er.

Hoppas ni haft en bra söndag.  Min har varit med blandade känslor. Morgonen började med en brakfrukost som en kvart senare kom upp igen- sådär halvtrevligt kan jag ju tycka.
Söndagar överlag är en allmänt mysig dag tycker jag.. man kan liksom göra ingenting utan att ha dåligt samvete! :)
Vi har även kollat 2 filmer idag Bridget Jones dagbok och Niothing Hill. Världens mysigaste filmer...  och mysfilmer är precis vad min filmsamling består av! :)
Efter detta så tänkte vi att det var dags att testa citybiken! Jag joggade och Julle cyklade ner till stan (vi skulle ju hämta bilen) sen satte vi oss och myste/mös (?! böjning) på stranden till solnedgången.. romantiskt va!? :)
Sen hoppade jag på cykeln och cyklade i den jävla uppförsbacken hem, medans julle köpe med sig mcdonalds hem! Härlig söndagsmiddag. En fin ceasarsallad blev det och så lite pommes till det. Jävla fransmän - dom hade varken bernaise eller garlic dippan... katastrof!!

vågrätt i soffan.

Att man alltid ska överskrida alkoholmängden när man väl dricker. Men kul var det.
Igår satt vi och drack lite vino här hemma, sen drog vi ner till stan. Var på ett mysigt ställe som jag inte vet namnet på, där va liveband och en vinflaska så jag hade skoj :)
Vi körde ner till stan igår så nu ska vi snart traska ner och hämta bilen... härligt såhär dagen efter. JQ är jättepigg såklart.
Men ha en fin söndag folks. Puss på er!

Ett två tre, Rosé rosé roséee

LÖRDAG!!

När malin var här nere i Nice..

... så sa hon att hennes päron roger och susanne hade en sådan här buss på 70 talet när dom var hippies med platåskor! Fast deras buss var Röd (- vill malin gärna tillägga..)
Jag undrar om dom hade en sån här stickers på sin bil också...  haha

Jävla massa lägenhetssnack..

MEN, ikväll var vi åter igen och besökte den där lägenheten med "bara" havsvy. Tror vi har fallit för den.
Men isfl så får det bli ett köp (om ingen budar över oss) och sen får vi renovera med tiden... Det kan gå!!
ALltså har ni någon aning om hur dyrrt det är att köpa en lägenhet här nere? Det är helt avskyvärt dyrt. Man skulle kunna få typ en nybyggd villa på den skånska landsbygden för samma amount. Men ja, självklart är där skillnad.
Jag tog lite bilder på utsidan. Huset är byggt -84 men det är ändå i bra skick :)
Försökte mig på en panorama bild men man ska ju helst röra på sitt ass för att det ska bli bra...
Drottningens residence.. Ja det är ju som gjutet för mig! Och en palm på det!
Nu ser man inte utsikten så bra som på dagtid (självklart)  men ungefär såhär ser det ut. Man ser hela promenaden! :)

Saturday night fever.

Idag har vi vart och kolla på 2 sunk-lägenheter.  Båda hade relativt bra utsikt men de låg båda ganska nära flygplatsen så det var höög ljudnivå.  Den ena lägenhetens terass var ungefär 7m2 stor-helt okej tänkte jag. Så kikar jag ut över bygden och ser att nedanför terassen/balkongen står där en ÅSNA och betar?!?! Vart fan har vi hamnat och vad hände med glamourösa Nice? Ack och ve.  Vi står fortfarande fast vid den första lägenheten vi tittat på.. Där ska byggas nya lägenheter nere vid hamnen och där är ganska mysigt där också...  Vi körde även runt lite längst kusten för att se vart vi kan hitta andra lägenheter.. och insåg att där va såååå otroligt många lägenhetshus där det måste finnas en ynka liten lägenhet över till oss!  Imorgon ska vi på en inredningsutställning. Ska bli skoj.
Ikväll ska jag dricka VIN. Jag ska känna lugnet så att säga.
Tänkte även önska Grattis till Altea som faktiskt blev Altea inför Gud och församlingen idag. Hurra för henne :-)
Gudmor och Altea.
(Åsa-säg till om du vill att jag ska ta bort bilden)

Mamma mia-på en fredag?!

....Vad är det för fel på mig? Jag har blivit en sån där tråkig tjej som sitter hemma och tofflar på fredagskvällen.. Varför? JO för att jag inte har några vänner här.. haha.. Ja jag skrattar.. innerst inne känner jag tårarna falla.
Imorgon ska jag faaaaan dricka vin. Ja det ska jag, släppa på hämningarna och bara VA. I love it.
Malin och Malin skulle hänga och dricka vin och mysa idag... Varför är inte jag med tänker jag.. gnäll och gnäll.
Ikväll var vi ute och promenerade och kollade lite områden här i Nice för att se vart vi kan tänka oss att ha lägenhet om vi ska trampa ner på budgeten.  Allt är så jävla bögdyrt så det är skandal.... Jag skulle ju bli rikt vad hände med det...
Efter vår lilla promenix så beställde vi mat från mambopizza (hemleverans), en ganska äcklig ceasarsallad blev det, utan ceasardressing?! Så en klassisk kycklingsallad helt enkelt.  Har även stordruckit coca cola i vanlig ordning så nu sitter jag här på soffan och jäser. Imorgon ska vi kolla 3 olika lägenheter. Vi vill inte alls bo i området egentligen men vi ska kolla om lägenheterna är prisvärda och sådär. JQ har även fått mail om helt nya lägenheter nere vid hamnen som vi också ska kolla in. Skitfina såg dom ut, fast utan terass och utsikt som vi ville ha :(  Vi satte ribban lite för högt känns det som. Nu kan vi inte släppa den lägenheten med "bara" havsutsikt. Nu vill vi ha den, fast den är snäppet alldeles för dyyyyr.
Nej au revoir som dom säger här nere i snigellandet.  Hoppas ni har en roligare fredagskväll än jag.
Puss på er.

Titta vad JQ beställt...

Nu har jag ätit massor av M&M.. sådär bra va. Ska nog ut och testa citybiken nu. Har ju tjatat om en invigning men det har liksom aldrig riktigt skett... och idag är d ju fredag =perfekt cykeldag! haha
TJÖT

Haha

Jag kommer på mig själv när jag står och svänger på höfterna till It's not fair,  att jag har fått in den berömda pappa-dansen.  Ni vet den där man står och lyfter ett ben i taget samidigt som man svänger häftigt på höften,lite som twist, med armarna i 90grader rörandes i något som mest ser ut som okontrollerande rörelser. Och glöm inte leéndet, det där klämtjecka leéndet dessutom!!
HAHA.. eller är det bara min pappa Olle-bas som är känd för den kanske?

Nära döden upplevelse....

....eller ja Typ iafl. Efter duschen innan idag slängde jag på  mig mina nya "knästrumpor" som jag köpte på Gekås (Malin köpte likadana om jag inte missminner mig).  Sen skulle jag laga lite lunch med lite fina Lily Allen toner i bakgrunden som resulterade i att dansnerverna slogs på. Helt plötsligt befinner jag mig i någon sorts piruettdans som avslutas med att jag gliiiider iväg på mina strumpor med fötterna åt heelt olika riktningar och landar med en dunst på vårt mjuka klinkersgolv. AJ.
=FARLIGT

Malin...

...upplyste mig i drickande stund om föregående artikel... Jaha.. d va väl typiskt när man äntligen hittat ett te man tycker om...  jävla mac ´- fatta inte hur man kopiera hela artikeln.   Någon som vet hur man print screenar på en mac? tacksam för svar! :)

Malin säger: (11.44.24)
oh, nu blev jag glad igen . dricka vin med lmalleidag !
Malin säger: (11.44.38)
oh, varför har du inte ett jetplan då hade du kunnat komma hem för kvällen lixom :D
Malin säger: (11.44.43)
landat p¨å ip !:)
Madeleine. säger: (11.44.51)
hahah ja det hade fan varit kung
Madeleine. säger: (11.44.54)
(H)
Malin säger: (11.45.11)
jaa, verkligen :D
Malin säger: (11.44.24)
oh, nu blev jag glad igen . dricka vin med lmalle idag !
Malin säger: (11.44.38)
oh, varför har du inte ett jetplan då hade du kunnat komma hem för kvällen lixom :D
Malin säger: (11.44.43)
landat på ip !:)
Madeleine. säger: (11.44.51)
hahah ja det hade fan varit kung
Madeleine. säger: (11.44.54)
(H)
Malin säger: (11.45.11)
jaa, verkligen :D
Tänk om det vore så vääl!

Grönt te kan ge svåra leverskador.

Grönt te är en populär hälsokur. Men det kan ge livshotande leverskador. – Du kan få inre blödningar i magen eller hjärnan, säger överläkare Antti Oksanen.

Enligt en studie publicerad i Journal of Hepatology kan det gröna bantningsteet Herbalife allvarligt skada din lever. I USA har tio fall upptäckts.

Men av någon anledning drabbar det bara vissa.

– Vem som är i riskzonen kan man inte veta i förväg, det visar sig först efteråt, säger Antti Oksanen, överläkare och leverexpert vid

Huddinge sjukhus i Stockholm.

Finns sex svenska fall

Förra året hade han en kvinnlig patient som fick allvarliga leverskador av det gröna hälso teet.

– Vi undersökte allt möjligt, men till slut fanns inget annat som kunde förklara det. Och när hon slutade dricka det återhämtade hon sig helt.

Professor Einar Björnson, expert på leversjukdomar vid Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, varnar också han för grönt te.

– Det finns sex fall i Sverige med allvarlig leverpåverkan.

Då handlade det om extrakt av grönt te i bantningsmedlet Cuur. Ett

av ämnena i Cuur blev förra året klassat som ett läkemedel, varför det inte längre fick säljas i hälsokostaffärer. Nu har ämnet tagits bort och Cuur finns åter till försäljning.

Hänger på generna

Enligt professor Einar Björnson gäller det att ha rätt gener.

– De flesta tål de här produkterna. Men vissa kan inte bryta ner ämnen i preparaten. Det stannar helt enkelt i levern, säger Björnson.

Enligt Åke Bruce, professor i tillämpad näringslära på Livsmedelsverket, har det också rapporterats ett par fall från Frankrike:

– Men då har det varit koncentrat av grönt te. Men riskerna kan inte helt uteslutas.

I värsta fall kan leverskador vara livshotande.

– Du kan få inre blödningar i magen eller hjärnan, säger Antti Oksanen.

 

 

Tecken på att levern tar skada

Du blir gul – först i ögonen, sedan i hyn.

Du känner trötthet, illamående och svullnar i kroppen.

Om du går en längre sträcka kan du bli omtöcknad, i värsta fall råka ut för leverkoma.

Går skadorna långt får du spontana blödningar i tandkött, i huden och urinrören.

I värsta fall kan du få allvarliga inre blödningar i magen eller hjärnan.

Källa: Antti Oksanen



Torsdagsmiddagen...

...blev en tarte.. och titta så fin den va...
Riktigt jäävla god! :)
Består av pajdeg.. stekt kyckling, purjolök och paprika.
Sen gör man bara eggstansing med massa ost. Taadaaa en Tarte!
TinTin på franska är ju fantastiskt givande...

En BÖRS.

Börs är utan tvekan ett av de fulaste orden. Bara lyssna på det. Bööörs. Låter som en arg-tysk!
IALLAFALL.. så fick jag en liten börs/plånbok av min älskare i förrgår. Faco såklart :)

Fredag!

Klockan ringde 07.00 Snoooooze 07.05 Snooze 07.14 snoooze 07.17. UPP med ett hopp och in i badrummet för en vaaarm dusch. Finns det något skönare än att sitta ner i duschen egentligen?
Ut ur duschen-iskallt i lägenheten- föna håret (varmt och skönt).. på med the face (sminket då alltså) och sen hoppade jag i mina kläder...  DÅ ringer ingen mindre än Sara.
Vega är tydligen sjuk och han hade smittat tvillingarna så nu skulle hela familjen till doktorn så hon ställde in min arbetsdag idag.  Skönt tänker kanske ni.. tristess tänker jag.
Jag åkte med JQ upp till hans jobb sen jogga jag därifrån upp över backen mot L'archete, sen neråt mot hemma. Det var otroligt jobbigt idag faktiskt.  Grått och kyligt ute.. och snorigt värre.
Grått men fint.
just nu sitter jag i soffan och pratar med malin och malin på msn.  Den ena snackar jag lägenhet med och den andra könssjukdomar.   Ja herremingud.  Idag är det fredag och jag skulle näst intill kunna offra en lilltå för lite partaj idag med mina vänner.  Ni betyder alltså sååå mycket :D
Nu dricker jag lite grönt lipton te. Smakar liksom inte som vanligt.. Men beror kanske på farinet...

Lägenhetstittning.

Ja, ni vet den här lägenheten som jag gnällde över igår.. ja den som "bara" hade havsvy..  Nu ikväll så var vi och besökte den. Det är helt klart ett renoveringsobjekt. Klart man kan bo där, fräsch och sådär men nono renovering är ett måste.  Nu ska JQ prata med banken om lån och grejer, hoppas vi får det!! För då kan vi lägga ett bud åtminstone.. Vi kikar vidare dock. Men läget är helt underbart... utsikt över hela promenade de anglais och stoor balkong som man har tillgång till från alla rummen.  Lovley! :)
Nu har vi en tarte i ugnen så snart är det middag!

Idag är det TORSDAG...

Jag sa att idag är det torsdag!
-hahah "det var inte jag som sköt Palme,du" .. Nej det var ju Anja och Sandra.. eller!? haha

Ha den äran Jonnypop!

Men blommor, ballonger, mozzarella, cerpentiner och jordgubbstårtor firar vi idag Jonna Svanhopp. 23 jordsnurr blir hon just idag!  Hurra Hurra Hurraaa!
Utan denna kvinnan hade mitt liv vart så mycket tråkigare. Idag skulle hon dricka öl och bowla.

Wishlist from A&F for christmas! ;)


Vår planta från Ikea liknar för en ovetande något helt annat.


En ledig onsdag!

...ja inte för att jag är så jätteupptagen de andra dagarna i veckan.. men det var någon nationaldag idag så JQ var också ledig vilket jag tyckte va skoj.  Jag började dagen med en joggingtur upp till lägenheten som vi var och kolla på igår.  Väl uppe vid lägenheten så sitter Julien och väntar på mig... Tydligen har han pratat med mäklaren som förmodligen berättat om FEL lägenhet. Alltså den lägeheten som nu gäller har endast havsvy.. Inte fy skam tänker väl ni.. Men från att ha gått till en lägenhet med havs OCH alp vy så blev det helt enkelt pannkaka.  Ska fortfarande åka och titta på den imorgon dock med mäklaren.
Efter turen åkte vi hem och åt en brakfrukost med scrambled eggs och baguett (såklart), och så lite grönt te och apelsinjuice till det. GOTT.
Efter det åkte vi ner till stan, SOLEN har vart strålande hela dagen and I LOVE IT.  Vi tog en promenad längs strandpromenaden.. Var skiiitmycket folk.  Inte så konstigt dock när alla är lediga.
Anledningen till ledigheten var att det är 91år på dagen som 1a världskriget tog slut och tyskar/fransmännen skrev kontraktsskitet. Ja jag är ju lika klok... Men iafl när vi började närma oss hamnen på vår promenad, så stod där en väldig folkmassa samlad, där hölls tydligen en cermoni till minne av dagen och till de människor som dött under kriget. Självaste borgmästaren var på plats. haha : )
Nu sitter vi hemma i soffan med varsin dator, tur man har sina älskade laptops alltså!

Alltså...

.. här är ju ändå någon som läser min blogg och jag är djupt besviken över att ingen kommentera inlägget med päronen från Nile city..  Är det bara jag som tycker att dom är hysteriska?! /från en besviken blawg-ör


17.53

Det är helt bäcksvart ute redan. Fyförtusan för vintertid!
Jag skulle ut och jogga men jag somna in gott på soffan till Ally mcbeal så nu inväntar jag hämtningsorder från JQ, sen jävlar kan jag göra ngt vettigt idag också! Jag har just nu otroligt tråkigt.
Idag när jag gick på promenadet i Cagnes sur mer så såg man de snöklädda bergen långt borta. SNÖKLÄDDA. I LOVE IT.   Tog ingen bild men det kommer så småningom. Utsikten här är helt fantastisk. Idag hade JQ fått info om en lägenhet med havs OCH alp-utsikt. Tänkt att vakna upp med utsikt över de soliga alperna och sen äta frukost på terrasen med utsikt över medelhavet.  Då hade jag nog slutat upp att vara sur på morgonkvisten det vill jag lova .
Chevre d´or i Eze.

17 grader solsken..

...Jo man tackar.
Min tisdag började tidigt.. redan kl 9 var jag i Cagnes sur Mer hos Sara. Första gången jag passade Vega.  Var hur kul som helst. Skitsnäll liten kille som kasta sig i en vattenpöl på promenaden. Kanoners duu!
Till bute! haha

Dagen tar alltid slut så snabbt!

....tror jag får börja gå upp tidigare.  Imorgon ska jag iafl upp i god tid. Kl 9 ska jag va i Cagnes sur mer och hjälpa Sara att passa hennes kids.  Det första vettiga jag gör på länge!
Förövrigt så kommer min moder ner och hälsar på mig i slutet av månaden.. weee : )
...och i slutet av januari så ska jag till 98% till Trysil i en vecka och hänga.. dricka öl och åka skidor! :D Livet på en pinne... längtar fan redan.
Sandra pson och Marie ost ska också ta sig dit tycker jag!
Jag saaaknar er sååå mina små rosenknoppaar! Puss

Lurad av googlemap!

Kom precis in från en liten runda.. Tänkte jag skulle springa och se vart lägenheterna vi tittat på låg.. SÅ jag slänge på gps:n på iphonen (googlemaps) som sedan tog mig tour de Nice.. inte kom jag fram till någon jävla lägenhet?! En timme efter start så gav jag upp och blev sur. Då gick jag hem istället...
...Men det var en fin kväll iafl!......

Idag är det måndag....

..jooo jag sa att idag är det måndag.
Idag ska vi ringa på 3 lägenheter.. eller vi och vi.. Julle såklart. Han är så mycket bättre på franska än vad jag är.
Så får vi hopaps vi kan åka och titta på dom imorgon!  Detta är fan kul med lägenhetsletning.
Nu ska jag ut och jogga en runda i solskenet som säkert försvinner när jag sätter foten utanför dörren. HURRA
Puss på er alla.

Myssöndag

Idag var vi runt i Cagnes sur mer och kika lite. Först var vi och prata med en snubbe på en mäklarfirma om lägenhetshuset vi har sett på internet som ska byggas nästa år. Uppenbarligen fanns där bara en 3a kvar och den låg på bottenvåningen.. hrm såådär kul va. Så det projektet la vi på hyllan.. Sen Insåg att enda stället vi skulle kunna tänka oss är isfl precis när man kommer in från Nice, hållet. Där har man utsikt över havet och Antibes.. så vi ska se om vi kan hitta ngt där. Vi var även lite längre upp här på berget för att titta och där fanns också massor av intressanta stället. Vi samlade ihop lite kataloger på vår mäklarrunda och ni ska vi kika både i dom och online resterande av kvällen för att se om vi hittar något Hak så att säga. Idag blir det fääääääsk. Puss
Sjuk himmel här i Nice ikväll!! :)

Sunday lovely sunday.

Mensvärk är förjävla otrevligt. Speciellt när man i princip aldrig haft det tidigare. Imorse kl 8 treva jag upp med magont och yrsel, in i badrummet och upptäcker att min lingonvecka påbörjats. Eftersom jag har en stav i min arm har jag knappt haft lingonveckor de senaste (nästan) 6 åren... Nu har jag småfunderingar om staven jag för tillfället har (som ska "gå ut" i februari) kanske redan har börjat  ta slut på hormoner?  Får bestämt ta och ringa mödra imorgon och höra. Här kanske jag producerar ägg på löpande band utan att jag vet om det.

 

Jag somnade lyckligtvis om och vaknade av en söt JQ som börja "kittla" (skånska "Killa=chilla") mig på ryggen.

Sen hoppa vi upp, jag börja duka fram medans JQ stack och köpte frukost...

Nu sitter vi båda här med varsin dator i soffan. På dvdn går filmen "about a boy" med Hugh Grant.

 

 

"No man is an Island- but I'm bloody Ibiza".  Söndagsplanerna är väl i princip att göra ingenting.

Vi ska som sagt åka ut till Cagnes sur mer och checka läget, sen kanske JQ ska testköra vår citybike (som ännu ej blivit invigd efter 1,5månad) medans jag tar mig en motionstur.

Alltså Jq har en 2 år gammal macbook pro, vars laddare är så stark så när jag sätter in den i min dator (detta har jag bara gjort en gång) så vibrerar hela datorn... Just nu precis när jag skulle ta på julles arm så vibrerar hans arm.. och utan min vetskap så hade han laddare i sin dator. Detta kan väl inte va hälsosamt?!  Vi har kollat och våra laddare ska vara precis likadana... hur skumt är inte detta tycker ni...alla elektriker och andra datorfreaks där ute?

 

Hoppas ni får en fin söndag mina fina vänner.  Puss!


Lördag=Familjedaaag=Matdag


Vi sov hos julles föräldrar i Pujaut, Morgonen startade kl 11 då vi åt frukost. Grönt te, nybakad baguett (som vanligt) med jordgubbssylt. Älskar verkligen fransk frukost.  Efter dusch och tillfräschning (stavning?)  stack vi till Alban, Audrey och Lonie (bro, brorsflickvän+brorsdotter)  som bor i Avignon och åt lunch. Min favorit sallad med getost och kyckling med potatismos.. bättre lördagsmåltid får man leta efter.
Kl 15 var det 1 års-kalas i Nimes för Lola (Julles andra brorsdotter). Fabian och Amelie (bror+flickvän) hade bakat 2 sorters kakor/tårtor som vi fick ta del av+ champagne. Ja fint ska d va :)  Detta var en mysig dag, lite för mycket franska att ta in men man vänjer sig :)
Vi kom tillbaka till Nice ikväll runt 22 snåret då vi åt en äcklig jävla grönsakssoppa med getostmackor!( Ja jag älskar getost) och så kolla vi en film som heter Deception... konstig film med Ewan Mcgregor (Caisas sexdröm) och Hugh Jackman.
Nu ska vi snart hoppa i säng här, det kommer ju en dag imorgon också.  Då ska vi förmodligen åka till Cagnes sur mer och kolla var läget på lägenheten som vi har kollat på som ska byggas nästa år.. På hemsidan påstår dom att där är bra utsikt från den 15m2 terassen.. men om det innebär på andra hus eller havet det kan man ju aldrig veta.... så vi får se..  Främst ska vi se om vi faktiskt tycker att Cagnes sur mer verkar vara en vettig by att köpa en lägenhet i. Steget in i vuxenvärlden. oui.
Puss på er alla, hoppas er helg hittills vart lika lyckad som min! :)

Trysilbitchees, Titta Calle kör ju The hussle!haha

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1314089&selId=1.924472&currPage=1
Alltså hur kan jag bara skriva något, som sedan uppenbarar sig som en länk istället för att skriva ut länken? Vet bara hur det är när det gäller youtube... någon som vet? Tacksam för heeeelp! :)

Mad. long choc på en FREDAG

I fredes vaknade jag upp runt 10.30, suri vanlig ordning. Som tur är var julle på jobb så han inte hann uppleva detta. Jag tog på mina skor och gick ut och gick en lång runda där som jag skrev tidigare. Sen stack vi till toys'r'us och köpte en exakt likadan nalle som Altea fick av oss- fast på franska såklart! :) Plus en låten dosa som sa muuuuuu.
Efter att ha kört ett tag på motorvägen så insåg vi båda att vi var ganska så hungriga... vi stannade till på en vägkrog (sunkigast i sydfrankrike) där JQ visste att dom hade mat.. Jag fick en färdig kycklingsallad som innehöll 2 blad isbergssallad,2 småbitar kyckling och 100 soltorkade tomater.  JQ beställde ris och rått kött. Stället såg ut lite som en amerikansk diner i samband med att pesten slagit ut. Där var helt tomt.. förutom den förvirrade tanten i kassan som gav mig en brödbit som hon först fumlade runt med i något som liknade en misslyckad jonglering...(stavning?)
Vi köpte även ett paket Madeleines för att säkra bilresan.
...väl framme i avignon så skulle Julle besöka en butik så vi spenderade ungefär 1,5h i en butik, hans mamma var också där och testade lite grejer och sådär. Fan  vad jag skulle vilja jobba med kläder. Sjukt intressant att kunna vara med att välja ut saker till en kollektion till en butik. helt fantastiskt ju.
...Efter butiksvisiten åkte jag, julle+ hans päron till en liten restaurang där vi mös ytterligare av kvällen.
Runt midnatt jag vi och la oss och jag sov bättre än jag gjort på evigheter. Stor säng, kallt och mörkt rum- Perfekt.
Hahaha på tal om Päron!!

Ny dag, Nya tag som en vis (?!) man sa.

Alltså jag är fantastiskt bra på att hamna i sitcom träsket. Hela natten låg jag och kollade på private practice och så tycker jag att det är konstigt att jag får huvudvärk dagen efter, någon annan med samma problem? Eller ni alla andra kanske har ett liv?  Idag skiiiner solen här i Nice- man blir på så himla mycket bättre humör!
Jag gick upp kl 10.45 och kom nyss in from min lilla motionsrunda. Tog en annan väg idag lite mer i slumområden... fast där fanns sånnadär massa mysiga kinesaffärer där typ allting kostar 5:- och massa frukt/grönsakshandlare.. så Nu vet man det! :)
Nu ska jag hoppa in i showern och sen ska vi till toys'r'us och köpa en present till julles guddotter (även hans brorsdotter) Något förslag? Hon fyller 1 år. Tänkte köpa en sån där fin fischer price nalle som vi köpte till Altea när hon kom till världen, men får se om vi hittar den! :)  Sen ska vi äta på mcdonalds... Julle har längtat efter det och eftersom jag är ett stort fan av deras ceasarsallad så gav jag ju såklart med mig..
Sen off to Avignon där vi ska spendera kvällen med svärföräldrarna, och imorgon är det kalas i Nimes!
Såå där va min helg, Lär säkert inte skriva igen.. SÅ ni alla mina nyvunna "fans" ni får helt enkelt vänta.
haha va häftig jag tror att jag är.  uh.
Ha en fantastisk helg. Puss på er!
haha i nästa lägenhet ska vi faan ha fin utsikt... varför ska man annars bo på franska rivieran!!

Världens i särklass snyggaste T-shirt.

 

Jaa, den är spegelvänd men ni fattar!  ↑

Vad glad jag blev...

.......När jag fick respons ända från Malmö till Laholm! :)  haha ni e väl för söta.
Rebecka, hur är det med dig? Bor inte du i staterna? Har du en blogg btw?
Detta behöver jag kanske inte skriva här egentligen men det kändes smidigt.
JAHA, jag ska berätta för er om min alldeles för händelserika dag.. jag vakna av ett ryck kl 13 (ja, jag kollade private practice hela natten) då J ringde för han var på väg hem på lunch.
Sen åt vi lunch, jag diskade, vek tvätt, chilla vid datorn. Helt plötsligt var klockan 17.30.. ?!?! Vad hände med denna dagen?
Sen var jag ute och motionera... Ja vanligvis är jag ingen hurtbulle alls men eftersom jag inte har något liv så börjar man klättra på väggarna = spring i benen.
Ikväll lagade vi hemmagjord paj och just nu myser vi i soffan med varsin dator. Jag pratade med Malin  i telefon
och Julle tittar på lägenheter till oss.  Helt perfekt :)
Vad har ni alla för planer inför nyår förresten?!? Får man komma liksom? haha
Puss!!

Titta vad fina kläder jag fick idag!

'
Sponsrad av faconnable. Han  för söt min kära pojkvän! :)

En torsdag i November.

Ikväll var jag ute på en joggingtur längs la promenade, var otroligt skönt faktiskt. Detta var kl 18- det är redan mörkt. Vintern smyger sig verkligen på. Nu har jag och Julle precis tillagat och ätit en Qiuche- Så jäävla god.
Nu ska jag prata med malin i telefon här.
Puss så länge.

Vilken dag är det?

Såhär är det när man absolut inte har något att göra om dagarna- man liksom glömmer bort tid och rum... hrm sådär okej får jag väl erkänna?  Jag har precis diskat och ätit 5 clementiner... konstig craving där.. lite som malins chokladglass? haha gravida? :P
Min honey var precis hemma och höll mig sällskap under lunchen- då sa han att han hade en överraskning till mig som jag skulle få när han kom hem från jobb... tror det är lite faconnable kläder :) Hihi som man skrev på sina fjortisdagar.
Jag har även hoppat runt här i lägenheten till michael jackson, ja man fick ju tillbaka sin michael känsla igår efter filmen...  Läste även ngns blogg att det var ren utnyttjning och bara för att tjäna pengar på "hans död" .. men alltså det är väl klart som fan att familjen sålde skitet för att tjäna pengar så dom kunde betala av alla hans skulder? Det är väl bara jääkligt smart?  SÅ om jag går bort och ni har något som ni kan göra för att tjäna pengar på mig- så är detta helt okej.. så länge ni framställer mig bra okej?  Jag har väl inga direkta dansmoves på film men det kan vi ju ordna isfl?  haha
Nej om man skulle göra något vettigt?  Himlen är grååå som betong här i Nice.. Ska kanske finna ett solarium så man får lite färg.
Bra idé Maddos. Maddos bruka alltid joona kalla mig kom jag på nu. Nu ska jag sluta skriva här.
Puss på er alla där ute i betongdjungeln

Malin.

Jag tror bestämt att  jag ska dedikera ett helt inlägg till min kära vän "kusin" Malin, varför?
JO, för att hon är den enda som läser som även kommenterar... Det tycker jag om!
Även om jag kanske inte skriver något jätteintressant eller något som man egentligen kan kommentera något speciellt på - så vet man ju ändå att där finns någon där ute i den stora vida världen som läser just min blogg!
Skriv bajs eller något det räcker : )
Puss på er alla där ute i kalla sverigeland.
....och sen är hon ju en sjuuuhundans bra vän också, det ska vi inte sticka under stolen! :D

Man fick liksom såndär gåshud...

Goooood Natt damer och herrar.

ååhh

Min tröja jag fick innan idag är reversable. skithäftig blev den woo : )
bio nu. Puss

Tomatsoppa och Pretty woman...

...vilken utmärkt kvälll  :)  har precis duschat en såndär riktigt varm och skön en med hårinpackning och rakning. fantastiskt sköönt.

Ikväll ska vi på bio i Cagnes sur mer.


Joggingtur på franska rivieran.

Vanligtvis brukar jag jogga längst la promenade- nere vid stranden. Men eftersom jag tröttnat på det så tänkte jag att jag kunde köra en annan runda och se lite av Nice. Jag kom upp på en jäkla höjd och titta vilken fantastisk utsikt där va.
I looove Nice.

Jag vill ha nya skidor.

... dessa har jag kikat lite på ända sedan förra säsongen faktiskt...
De stora svarta är fjolårets som jag personligen är snyggare än 09/10 som är dom vita.  Hitta en tjej här i france som sålde sina fjolårsskidor, ska  bara tjäna ihop en liten hacka först här sen jävlar! :)
ÅH det ska snöa hela veckan i Isola 2000- Loviiiiing it!

Alltså dessa jävla mailen...

På senare tid har jag börjat få "läkemedels"-mail varenda dag.. följande rubriker säljer dom med:
"Buy penis erection pills"
"Buy erection pills"
"Try Geenric viagra-make your nights perfect"
"get your viagra professional shipped fast-realy fast"
....sådär roliga mail va?

Nu ska jag berätta för er...

... Jag skickade med Julle på ichat innan och bad honom kolla om dom hade ngn ful reklamtröja eller något liknande på jobb som jag kunde ha nu när jag joggar nu när det är grått och trist.
Hem kommer han med värsta söta tröjan.Mörktblå 3/4 ärm med randigt foder. Denna ska jag definitivt inte ha när jag svettas!! :)

Chocolat!

...tittar samtidigt på filmen chocolat. Mysig film med Johnny Depp , Peter stormare och Lena Ohlin. GO SWEDEN.
Man blir ju inte allllls särskilt sötsugen när man tittar på den!

Brunch med darling.

Jaha, hemmafru som man är så står jag just nu här i köket och tillagar lite brunch....
...Bestående av äggröra och sallad. När jag boddei lägenheten i stan innan så hade jag en brödrost som jag tog med mig hemifrån nu... Vi har inte hittat en snygg brödrost än så den får duga.
Smaka precis av äggröran och den smaka stuvade makaroner...!  Vädret där ute är så jäävla grått. Börjar nog regna när som... SUCK.
Titta vår stackars kärleksplanta som vi har köpt på Ikea... den har stått på vårt hallbord men... den håller liksom på att vissna bort!

Godmiddag.

Jaha, idag vaknade jag på avsevärt bättre humör än igår. (Igår var förövrigt den värsta dagen på länge) Jag städade undan från gårdagen, bäddade sängen och slog mig ner i soffan.
Nu sitter jag här en onsdag- middag och tittar på Music and lyrics och äter en youghurt. Ganska mesig film men perfekt att få en på bra humör.  Lite i stil med nothing hill.  Jag gillar Hugh Grant helt enkelt.
Nu har solen även hittat fram så nu ska madde ut på motionsrunda. Kan behövas.. ska nog börja kolla runt efter lite gym.. hade vart så jäkla skönt.
Puss paw er.

Kaos.

Jaha, som några av er kanske vet så gick jag från renodlad blonding (i princip) till brunett förra veckan.
Håret var för en gångs skull i toppskick. Skinande och lent.  NEJ då bestämmer Madde sig för att - njaa jag e nog inte så snygg som brunett ändå. Off to the hairdresser för lite slingblondering.
Nu ser mitt hår ut som svinto i samma kulör som Shakira.
BLÄ

Igårkväll....

....satt vi och leta massa lägenheter :) Nu känns det som om man börjar bli vuxen. Först ska jag bara komma på vad jag vill syssla med i livet. Sen jävlar! :)
Malin. hur gick det att agera moder inatt? :)

Världens bästa vänner!


Tiiittta Titttta...

... Titta vad jag fick av min söta storebror...  Han vill nog inte erkänna det själv men detta är fan kärlek! : ) haha

JOoo..

....vi gjorde ju om lite i lägenheten... vi köpte en liten spegel, ny löpare,ny ram (GEKÅS haha)  måla om bordet (från grönt till mörkt) ,måla lite tavlor och skar ut en pumpa... lagom till Halloweeeeeen!  Titta, Titta...
En ny man skulle jag säga, men han har jag kvar! :)
Fotboll på tv, vad annars!

Tillbaka i Nice.

Igår när jag kom fram ,efter den mest turbolenta flygfärd jag någonsin flugit, så fick jag en fin bukett med rosor av min kära pojkvän. Det är väl kärlek.
Sen när jag kom hem till lägenheten  (ja bullen här hade brandjanne blivit besviken) så fanns där massor av levande ljus.  Romantik till Max.  Middagen var färdiglagad och dukningen var också klar. SÅ MYS.
Sen blev det rajtantajtan i sängen hela natten lång. haha nej skämt å skidor. Vi kollade på film sent in på småtimmarna, var efterlängtat!

Såhär äckliga händer får min pojkvän när han diskar.

HAHA

En liten uppdatering på G.

Jaha, livet har gått vidare i vanlig ordning.  Min kära kusin Linus vart nere här och hälsade på mig och Julle för 2 veckor sedan.  Detta var kul. Vi passade på att festa och roa oss. Dricka absint och pastis. Linus tog även seden dit han kom genom att äta på mcdonalds! :)
Jag och Linus tog även en dagstur till parfymstaden- Grasse. Där fick våra luktsinnen en ordentlig dos av allt ifrån örter- till gödsel.   Det var ett mycket trevligt besök iafl!
För en vecka sedan for jag hem till (kalla) Sverige, och jag måste säga att jag fick ut en hel del av veckans dagar.
-Måndag, anländer hemma i svalöff vid 14 tiden då fick jag finbesök av Malin! :) På kvällen Åkte vi hem till Josse där även den andra Malin var. MYS MYS och MYYYS. Älskar det. Precis det jag saknar mest.
-På tisdagen for jag och Sandra in till Malmö för en liten fika på kafferosteriet med kära Anja. SJUKT längesen jag och Anja träffades så det var verkligen på tiden. Till nästa gång får vi verkligen ha lite qt på riktigt! :)
På kvällen kom min kära Malin och så hade vi sliiiiiip-OVER. haha lovely.
-Onsdagen spenderade jag med massa chill på dagen. Sen på kvällen var jag och Malin och plockade äpplen på friskis (fantastiskt kul faktiskt- har saknat sånt där). Efter friskis&fetto shoppa vi loss på citygross och tillaga sedan utsökta getostrondeller (det var ett namn jag precis hitta på) med en fiiin avocadosallad. Lovee it.
-I torsdes tog jag även det lugnt hela dagen. Skönt att bara vara liksom. På kvällen åkte jag och elle till broderdaniel&Johanna och åt en mysig kvällsmat och umgicks. Var även detta väldigt mysigt. Inte varje dag man kan umgås med sin kära familj!! ÅH jag ska bli FASTER! Woooo : D Jag är jätteglaaad. Världens bästa ska jag bli dessutom. Får typ flytta hem först dock. :)
-på fredagsmorgon bar det av. DÅ jävlar for vi upp till ULLLAAREED  (detta säger jag med samma dialekt och entusiasm som när Tiffany Persson går på coop och ska handla saker till dotter Twilights robinson-kalas).
Haha var det förresten någon som såg ullaredskitet på tvn igår? SKulle vilja veta om det var ungefär lika misslyckat som färjan eller hur det var? Där var ju trots allt ett tv team och filma när vi var där.
Jag, Malin och Malin fick stå i kö i ungefär en halvtimme. Inte riktigt vad vi väntat oss..... hrm..
Men väl inne så fick vi armbåga oss fram i princip. Men det är ganska trevligt trots allt. Blev inga större inköp men lite smått och gott.
(En liten parantes här är iafl att min pojkvän sitter och skriker till nu varenda gång Marseille gör mål, dom gjorde precis sitt 6e och jag håller på att bajsa på mig varenda gång.)
Åter till min vecka i schweden. När vi var klara på Gekås bar det vidare mot Varberg där lilla Frida bor med sin kära pojkvän Niklas.  Detta var en väldigt trevlig helg, trots konflikten på slutet. Jag väljer dock att bortse från det, lite som om d aldrig hände. På fredagen blev det lite mysdricka och allmänt häng. Vi stack till Harrys.
-På lördagen åt vi Pizza och myste i sängen hela dagen, på kvällen hade Torstensson/Berggren (rätta mig om namnen är fel) Bjudit in till Fest. Massor av roliga människor kom och vi hade en supernice kväll.  Tackar även Angelica&Micke för sovplats och stuvade makaroner! :)
-Söndagen spenderades i en bil samt malin&madde mys- som en vanlig söndag :)
Eftersom Malin inte hittar kabeln till sin kamera så har jag inga bilder från helgen, men dom kanske dyker upp förr eller senare!
Puss!

RSS 2.0