< Till bloggens startsida

Lördag=Familjedaaag=Matdag


Vi sov hos julles föräldrar i Pujaut, Morgonen startade kl 11 då vi åt frukost. Grönt te, nybakad baguett (som vanligt) med jordgubbssylt. Älskar verkligen fransk frukost.  Efter dusch och tillfräschning (stavning?)  stack vi till Alban, Audrey och Lonie (bro, brorsflickvän+brorsdotter)  som bor i Avignon och åt lunch. Min favorit sallad med getost och kyckling med potatismos.. bättre lördagsmåltid får man leta efter.
Kl 15 var det 1 års-kalas i Nimes för Lola (Julles andra brorsdotter). Fabian och Amelie (bror+flickvän) hade bakat 2 sorters kakor/tårtor som vi fick ta del av+ champagne. Ja fint ska d va :)  Detta var en mysig dag, lite för mycket franska att ta in men man vänjer sig :)
Vi kom tillbaka till Nice ikväll runt 22 snåret då vi åt en äcklig jävla grönsakssoppa med getostmackor!( Ja jag älskar getost) och så kolla vi en film som heter Deception... konstig film med Ewan Mcgregor (Caisas sexdröm) och Hugh Jackman.
Nu ska vi snart hoppa i säng här, det kommer ju en dag imorgon också.  Då ska vi förmodligen åka till Cagnes sur mer och kolla var läget på lägenheten som vi har kollat på som ska byggas nästa år.. På hemsidan påstår dom att där är bra utsikt från den 15m2 terassen.. men om det innebär på andra hus eller havet det kan man ju aldrig veta.... så vi får se..  Främst ska vi se om vi faktiskt tycker att Cagnes sur mer verkar vara en vettig by att köpa en lägenhet i. Steget in i vuxenvärlden. oui.
Puss på er alla, hoppas er helg hittills vart lika lyckad som min! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0