< Till bloggens startsida

EN JÄTTE-VARAN!

Förresten så satt det en ödla på min bh igår.  Jag slängde ner honom på marken...... Sen jag gav honom en sockerbit som plåster på såren. Jag tror han dog för han låg kvar på samma ställe i morse....

Tour de France

Förre veckan kom vi tillbaka från vår tripp till Sverige. Mycket trevlig tyckte jag.
På torsdagen hade vi en mysig familjemiddag på oasen i helsingborg. Fredagen bestod av myskväll hemma hos Malin och på lördagen var det festivitet för mamma Eva.  Det blåste storm i Sverige och temperaturskillnaden på 15 grader minus kändes lite kyligt om öronsnibbarna- Men home sweet home.
Under förra veckan åkte vi en liten tur.. Först hälsade vi på Julles päron utanför Avignon, var hur mysigt som helst. Sen dagen efter spenderade jag dagen på en restaurang i Aix en provence medans Julle var och besökte en butik.  Senare på kvällen åkte vi till Nimes där vi kollade en träningsmatch mellan Nimes och Marseille med Julles bror, brorens flickvän+kiddo. Sen var vi ute och åt mat. Kycklingsallad för att ta seden dit man kommer :P
Jag ska börja studera franska har jag bestämt mig för. Har börjat kolla kurser och ska nog börja snart. Jag ska bli riktigt bra har jag bestämt mig för. Jättebäst dessutom.
Om 2 veckor åker jag hem till sverigeland för en tripp till fjärran nord! Heja Frida! :)
Nu ska jag antingen måla våra fina tavlor som vi ska ha på väggen, eller ska ja studera lite fashion.. hrm. vi får la se!
PUSS

RSS 2.0