< Till bloggens startsida

Och nårra flaskor senare...från igår alltså


Private Practice...

...är otroligt bra. Avsnitten visas på torsdagar så fredagen sitter jag som bänkad. Jag får nog börja kolla på en ny serie- så man kan skövla igenom hela säsonger utan att behöva vänta en vecka mellan varven. Något tips?

Julien kom hem med Hollister grejerna idag. Bikinin är wonderful. Jättefin verkligen.. VÄLDIGT rosa dock.. Men det blir nog snyggt sen när jag är sådär gyllenbrun (längtar med iver). Tshirten har jag på mig i skrivande stund, och rompern var sådär. Kan nog bli bra iafl! :)

Jag och Karin möttes 14.30 vid Negresco och gick och la oss på stranden. I ungefär 2 minuter så sken solen...... (punkterna fortsätter)... Vi tog vårt pick och pack och traskade in till stan där vi gick till Zara. Jag är för fattig för att vistas där just nu dock.

Nu ikväll skulle jag och knullejulle ut på stan och äta och dricka lite drinkar tänkte vi.... eller jag iallafall... Men ikkedå. Nu blir det myskväll i vår soffa. Jag ska väl tillaga något smarrigt i brist på annat.
Hoppas ni har en fin fredagskväll allesammen.
Bisous.

Dagens komigång-låt!



Nu har jag precis pratat med min kära fader i telefon ett tag. Julien kommer snart hem, och jag sa hinna diska vårt BERG av disk innan dess. Sen hoppas jag det blir stranden med Karin. Vädret är sådär idag, växlande molnigt som meterologen hade sagt. Nej... disken!

Waynes,Pompei och blue wales

Igår blev det livat. SÅdär lagom livat faktiskt! Det var en lång kväll men jag hade huur kul som helst.

Några glas rosé senare....

Fasen vad bra väder dt varit idag- var säkert 30+ i solskenet utan att överdriva det minsta.
När jag skulle köra till Cagnes idag så börja bilen betée sig illa. Bromsen bara sluta fungera.  PANIK. Jag ringer Julle som en prins på vit häst dök upp och försökte fixa problemet (ringa folk som kan bilar). Sent kom jag till Cagnes sur mer , och överlämnade Vegas 2 års present = en studsmatta! Han blev nog väldigt glad tror jag. Han skaka sådär gulligt med benen som om han inte visste vad han skulle ta sig till :)

Anyway resterande av dagen satt jag, majsan å alfie ute i solen/skuggan och solade/skuggade oss. Var otroligt skönt. Nu innan ikväll så kom jag på att ja låst inne min egen nyckel eftersom jag hade bilnyckeln (me dden andra hemmanyckeln), så Sara och Rollo bjöd på mat och vin och sedan gav Sara mig skjuts hem. Jättetrevligt var det faktiskt. Skönt att "komma ut" lite! :) haha

Nej nu ska jag nog hoppa i säng, har sån enorm chokladcraving... har redan brytit socker-regeln idag... men vafan. Man lever ju bara en gång!

Uppdaterar senare.



Hoppas ni alla har det bra. Ska sticka nu. jobbtime! Skriver senare. Bisous

Idag idag idag

Nu blev det en sen uppdatering här! Men iafl idag så har jag vart hos familken parks och lekt med Majsan och Alfie. Vi satt ute i solen och myste lite sen  kastade vi lite boll också.
Nu ikväll så tillagade jag en jätteäcklig kycklingwok- ja den blev helt misslyckad faktiskt.
2a dagen utan socker-går sådär får jag väl säga. Tur man har coca zero.
Nu är det läggdags med min sämbö.
Imorgon fyller Vega år minsann, ni ska få se min fina inslagning imorgon efter paketet har utlämnats! :)
Godnatt!


4 veckor och 3 dagar....

...tills jag kommer hem till schweden. Jag längtar faktiskt. längtar massvis.
Min sweetchilisås är också slut dessutom och knäckbröden också. Attans.
Min mage spelar mig ett spratt idag igen, mår som en ko.
Men det var allt jag ville för idag.

fembot


Lägenhetsinspiration.


Nytt halsband

Nu ska vi iväg och kika på lägenheten och åka ner en runda på stan för att byta julles briefs mot Boxer- ja det blev helt enkelt fel! :)
Haha hoppas ni har en fin kväll!

Hollister

Igår skulle min pojkvän beställa lite saker från Hollister och frågade så generöst om det var något jag ville ha.
Hitta världens sötaste bikini, en romper och en tshirt! :)  Yey.

Älskade Nice.

Idag har det vart helt underbart på stranden. Var säkert 30 grader i solen! Jag till och med hoppade i plurret idag... :) Finns dock inget bildbesvis så jag intog stranden allena.
Nu har jag precis kommit hem därifrån, det svider lite på hela min framsida..... tar nog baksidan nästa gång :P Haha.. det här med att vända sig är ju överskattat.
Idag fick jag en såndär Rudolf-kaffe känsla på stranden - fast med coca zero. Jag till och med drömde att jag drack det? Är det illa då kanske? Nu ska jag hänga tvätt och diska, sen är det dusch, besök på stan och besök av lägenheten ikväll! HOppas ni har det bra ! :)
Shortsen har jag fått av mina kära bror och hans kära flickvän när de var i thailand. Världens skönaste short!
Väskan är årets strandväska från Faconnable som jag fått av min älskade sambo.

Här mina damer och herrar...



Tänkt renovering:
  • Mörk parkett i hela lägenheten
  • Flytta ut köket (+ändra) i vardagrummet och göra ett litet sovrum till.
  • Totalrenovera badrummet.
Där har vi det. Det kommer bli så jääävla bra! Hoppas bara vi får igenom lånen också så vi faktiskt kan renovera. Det ser förfärligt ut nu. Konstigt nog totalrenoverades den för 5 år sen- härlig smak folket har. Blått kök?!?! Kom i luckan!

Sunnyday!

Det har vart jättevarmt idag. Älskar sommaren!! 28 grader stod temometern i solen på.. SÅ jag och julien dök ner på stranden... Julien den jävla vikingen bada till och med.. det var väl runt 14 grader i vattnet... mina fötter blev typ blå när jag stod vid kanten och huttra som en liten badkruka!
Har bränt mig och är överlycklig över lite kulör... är förvisso röd nu men det lägger väl sig till en fin noougatfärg så småningom! :)


Jag tänktne lägga in lite bilder från lägenheten... som jag sa till Malin så är de gansk amissvisande bilderna.. den ser liksom inte så fin ut när man ser den med deras möbler och sådär.. men anyway.. jag ska beskriva våra planer! :) Det kommer ett helt nytt inlägg till detta.

Den här låten har gått på radion nu flera gånger när jag vart ute och kört bil. Man blir så glaaad! :) Lyssna och känn in sommarkänslan.

Couer de pirate!

Kom precis hem från koncerten med denna tjejen. Hon är verkligen jätteduktig! Ska börja lyssna mer på henne- så kanske jag lär mig mera franska också dessutom! :)
Det tråkiga var att det var en STÅ konsert.... det är sådär kul att stå i mer än 2h... men men cest la vie.
Nu ska vi hoppa i säng och slänga på en film. Tror jag ska bege mig till zara och checka läget imorn när julle är hos frisören! Meeen på återseende mina kära läsare.
Här är förresten en liten bild på alfie också från innan idag. Världens sötaste Alfie dessutom.

Majsan&Madde på dop!


Ett regnigt Nice.

Varenda gång jag ska skriva en rubrik- så har den redan varit använd. Känns som om mitt vokabulär börjar ta slut!
Hur är det med er idag då mina kära läsare?  Själv mår jag bra. Har precis kommit hem från skolan faktiskt.
Jag har en korean/japanes i klasses som heter Aya- och jag måste säga att ju mer vi pratar om hennes kultur desto mer känner jag att jag vill åka till Japan. Det fascinerar mig på något vänster. Någon som är på?


Nu ska jag slänga i mig lite mat iafl och sen ska jag leka med Maja och Alfie i några timmar.. Hoppas ni mår bra!
Regnjacka, skjorta, halsduk och klocka från Faconnable. Jeans från Zara!
Strike a pose.
MAT!

Torsdag hela dagen!

Bilddokumentation ifrån dagen! Idag har jag vart i skolan och sen hos family parks. Jag kom hem förr ca 30 min sen och nu ska jag göra lite kyckling!
Igår gjorde jag hemmagjort potatissallad som blev riktigt riktigt god! Ibland imponerar jag på mig själv.
Men detta var allt jag ville säga idag. Mitt hår är numera brun/rött med en tush (svengelska) blont. Härliga tider.
Ha det bra!

Booooored som en strumpa.

Ja jag är faktiskt lite uttråkad. men jag är samtidigt för lat för att göra något.
Jag har ju faktiskt vart i skolan, och efter detta en timme på stranden och sen kom jag hem och har städat/tvättar osv i flera timmar.. Nu är jag på med att göra en potatissallad! :)  En klassisk en.. det är inte så lätt som det verkar för alla har ett helt eget recept med olika saker.... .och om man då lägger ihop alla dom sakerna så kanske det bara blir pannkaka? Vad tror ni va? Jag får nog säga tack till mina 97 snokare igår som var inne och kika här- UTAN att lämna någon kommentar alls... och såklart tack till de 3 som gjorde det! : ) Hade 100 läsare igår... det är mycket för att vara madde ju! : )
Anyway. Nu ska jag nog hoppa in i showern, är på tiden! Vi ses ladies and gents.

Rekord hittills.

Jajemen 78 besökare idag på bloggen, antar att min hårfärg har med saken att göra. Tusen tack för de tre fina kommentarerna jag fått! haha

Anja kom ju inte idag som ni kanske förstod, jävla bajs.
Men men, jag har vart i skolan och jobbat för fulla muggar och nu ska jag ringa Sandra tänkte jag! Jag återkommer senare helt enkelt! Ha en fin kväll!

Från barbieblond till Redhead av misstag

Det skulle bli brunt men jag har väl läst fel på den franska förpackningen.. hrm
Jag har precis kommit hem en runda från stranden och nu ska jag icäg och jobba.
Sitter just nu och äter en bakad potatis, bara potatis med salt. Känner mig som Håkan i Sunes sommar.
Ha en fin dag!

Ännu finns det hopp.

Om att Anja anländer imorgon. Det ska ju vara jättefint väder och jag har redan planerat att vi ska sola heeeela onsdagen! Suck och stånk
Idag har jag vart i skolan och sedan jobbar lite. Ikväll gjorde jag världens godaste curry/kycklingröra till bakad potatis. ÅH GOTT!  Vi såg precis 5e delen av millenium... heelvete. jag måste springa på toa säger jag.  3 min senare dumpar jag ut från toaletten... då är väl skitet slut!?! Så har jag suttit där i 2h och missar de sista minuterna- smidigt Madde.
Nej nu har jag faktiskt inte så mycket mer att säga.  Jag fick mms av mor min innan på lilla Ossy. Jag saknar honom, jag känner inte honom så väl, men jag saknar honom! :)
Jo förresten... kisshåret skulle tona håret brunt för att kunna få en naturlig hårfärg så småningom.  Kisshåret är numera morotshår.... är räd i topparna och orange i botten... sassy? hrm...  Jag går och lägger mig helt enkelt. Hejdå!

Alltså det här med söndagar...

....nog för att det ska vara en lugn,mysig och skön dag. Men idag har varit fruktansvärt tråkigt. Jag vaknade redan 8.30 imorse när Julien skulle åka till jobb, och har inte sovit en blund sen dess. Allra värst är det att jag egentligen inte gjort något vettigt överhuvud taget. Tror jag suttit här i soffan med min dator de senaste 10h.. Hade toalettbreaks och disk-paus.. men thats it! Effektiviteten flödar för fullt här.
Imorgon är det skola och denna veckan är inte österikarna där =lugna gatan=lärorikt.. så det ska bli kul!


Åh jag längtar tills det blir riktig sommar så man kan ha grillkvällar, jag fick ett plötsligt sug efter potatissallad nu... Fick ju en smygstart igår med grillat på kvällen och vi satt ute med levande ljus på bordet och drack vin- hur mysigt som helst! Så vill jag att alla sommarkvällar ska vara... fast med mindre snaps då :)
Julien har fortfarande inte kommit hem här, vi ska äta thaimat idag!! ÅÅH GOTT! Har längtat hela dagen, eller sen jag kom på den brillianta idén åtminstone!
Min kära vän Anja ska ju komma på besök nu på tisdag... så jag hoppas innerligt att röken lägger sig och att flyget går. Annars blir jag jätteledsen, verkligen. Hon måste komma! Jag tror bestämt hon får köra hit annars... Ja kom nu Anja. KOMSA!
På fredag ska vi till Monaco för en liten concert- Couer de pirate spelar... så blir nog något mysigt med lite dricka och så.. Sen vet man aldrig om en utgång nalkas peut-etre! :)
Nej- något vettigt?

Nytt i garderoben

Shortsen köpte jag förvisso för några veckor sen men har inte använt dom än.. longing for the summer oh yeah!
Skorna är helt perfekta, bruna med hyffsat låg klack=komfortabla. 26euro på Zara - som hittat! :)
Klänningen köpte jag till dopet... allt från Zara!
Nu ska det städas lite! Härliga söndag!

Albumen

Detta blev doppresenterna.. Tanken var att där skulle stå "På dopdagen" också men uppenbarligen gick inte detta på dessa albumen?!.. vilket dom ringde hem och sa till min mamma...  Men ja. cest la vie. Jag tycker dom är söta ändå! :)

Rolex Masters-Tennis Turnament in Monaco!

Jajemen, här har jag varit idag med min pojkvän och mina svärföräldrar. Var riktigt nice.. Eftersom Julien jobbar där nu i.o.m Faconnable är en av sponsorerna.. så fick han biljetter+access till Vip logen+Gratis 3 rätters i the VIP-village.
The turnament hålls precis i utkanten av Monaco, precis nere vid vattenkanten.. som ni ser på bilderna så är det fantastiskt vackert där. Franska rivieran när den är som bäst (nästan åtminstone).
När vi väl kom fram så gick vi direkt till the VIP-village där det var fullt med flådiga människor. Vi fick champagne när vi väntade på att bli seated.. Väl vid bordet bjöds det på Rosé och 3-rätters. Fantastiskt gott!
Efter detta dök vi in i VIP logerna där det bjöds på valfri dricka...
Som ni ser på bilden här nedanför så satt Raphael Nadal precis framför mig ett tag när han såg på matchen. Ja, jag vet ju faktiskt bara vem han är sedan förra året. Men världsetta alltså. Han satt 1,5meter framför mig. JA, det är faktiskt häftigt!!
<
Hela publiken tittade på mig tänkte jag först och frågade Julien vad som försegick, och där satt han framför mig. Attans- jag var inte särskilt snygg idag ändå alltså, tänkte jag.

Helt plötsligt var klockan 17.30 och vi drog oss tillbaka till Nice. Vi åkte och tittade på vår lägenhet, ju fler gånger jag är där.. desto mer gillar jag den.. och ser även vad som måste göras vid.. Vad som ska renoveras. Ser fram imot det som attans!
Nu har vi precis vart nere i stan på cours aleya och ätit en sen middag med mina svärföräldrar, alltid lika trevligt.. Mitt huvud är helt söndertröttat av franskan idag. När jag koncentrerar mig så förstår jag faktiskt vad dom säger.. men det orkar man ju bara de 5 första minuterna ungefär... så.. ja. blablabla sacre blööh.

Nu har jag precis hoppat i sängen här och läste precis ett sms jag fått från Oskar.. en film var även med där han sitter i babysittern och snackar för fulla muggar! :) Jag kommer snart hem och leker med dig ossy!
Imorgon är det upp tidigt för frukost på Le meredien (Hotell där julles päron bor).. och vad är bättre än hotellfrukost?:) Sen kl 15 är det ut i Cagnes för att passa de tre små aporna! :) Sov så gott mina läsare.

En dag hos Parks!

Världens coolaste tjej och gnagar-madde! :)


Idag har jag vart och passat majsan å alfie, man kan inget annat än att älska dom. Gick hur bra som helst idag, dom skrattade och var spralliga. Dom har ju blivit så stoora. På lördag är det dopdags! :) Ska bli kul!

Jag känner att jag vill ha våran lägenhet nu, satt i ikeas badrumsplanerare innan ikväll. Valde ut massa fina saker (av det lilla utbudet de har).. men det blev jättefint och spacious? Rymligt? Ska köpa ett vitt-ark block i morgon och vattenfärger så man kan börja skissa upp lite idér och klippa ich klistra i tidningar. Ska bli kuul! :)

Imorgon är jag ledig.. eller nja.. jag måste åka till carrefour.. och det kan man ju fan nästintill se som ett jobb. Ja håll i hatten mina damer och herrar men jag börjar verkligen tycka illa om att strosa runt där.

Fick både filmer och mms från Johanna och mamma idag på lilla söta Oskar. Han ser så fiin ut. Bara 6 veckor och snart 2 dagar kvar tills jag kommer hem! UH... "bara". Det kommer fan vara sommar här i Nice vid det laget.
Sov bäst så ses vi imorgon va? Av dagens hittills 64 läsare så har jag inte lyckats få en enda kommentar? Imponerande hörreni. Men.. det är okej. Heja mamma! Hon kan det där med kommentarer! :) haha Puss och kram!

Jag äter vitlök.....

Nu kommer sara bli glad när jag kommer till dom! Haha.
Rester sedan gårdagen- grillad kycklign med pastasallad och tsatsiki. Otroligt gott.
Jag har precis letat mig hem från skolan, där vi denna veckan har besök av 6 österikare som ska vara där nu veckan ut. Skitstöriga. Pratar sitt äckliga påhittade språk när läraren försöker prata. Kräk!
..anyway.. nu sitter jag som sagt och äter och kl 14 ska jag vara i Cagnes för att passa kidsen.
En uppdatering om livet kommer kanske lite senare.. annars så får ni njuta av tre fantastiska bilder av MOI. haha.
Min näsa blir krokigare och krokigare med åren verkar det som!
Bisous

Uppe otroligt tidigt..

...för att vara en söndag!  Julien åkte precis för att jobba, tråkigt idag när det är grått och trist ute och framförallt- Det är söndag!! =myssöndag! Haha. varenda dag för mig kan ju faktiskt vara en mys-dag.
Iafl, så är det Monte Carlo masters nu (tennis), där faconnable (Som julle jobbar för) är sponsorer såå.. där är han just nu. Tänkte åka dit i veckan när det är fint väder.. Jag är inget huge tennis fan men det ska va jävla fint där. Om ni kollar länken så är det precis vid vattnet och säga vara ganska vackert.

Nog om detta, jag slängde precis in lakan i tvättmaskinen så det blir nybäddat för hela slanten idag. ÄlSkar nybäddat- dock känns det mer äkta när mamma brukade göra det till en. Då kände man mer att det var nybäddat. UH Jag saknar mig 120säng hemma i svalöv... får sån jävla ryggont av denna. Vanknar upp typ varenda morgon och känner mig som en 80åring i ryggen.. kan inte vara så bra va? Dock ska vi investera i en ny säng nu i sommar,men vi har ju nyss köpt en lägenhet för 2,5milj så där är inte så mykt pengar över för att köpa ny inredning för nu liksom.

Igårkväll när JQ somnade så passade jag på att komma igen med lite serier jag missat, uppdatera mig med private practice och cougar town. Älskar Private practice faktiskt!
Nej nu ska jag nog slänga mig på soffan med gott samvete och kolla på en tråkig film eller ngt!

Bisous

Bilder från igår! :)

Karin var så snäll och skickade över bilder nu ikväll så här kommer några få.

Haha alltså ögonen på den sista där Karin. Härlig retuschering:P


En liten småkul grej som bevisar hur full jag fortfarande var idag när jag stegade upp ur sängen var det faktum att jag nu ikväll frågade mig själv om jag hade duschat idag.. Vanligtvis är det typ det första jag gör när jag går upp och jag var totalt övertygad om att jag hade gjort det.... MEn håret luktade förfärligt så... någon dusch blev det nog inte idag ändå. Härligt Madde.
Gjorde en jävla god kycklingpaj innan ikväll, den sitter typ upp i halsen nu. Faasen vad mätt jag blev. Tror min magsäck krympe 4 storlekar efter magsjukan häromdagen. AJA. Hoppas ni har en fin lördag. Jag önskar Malin och Emelie en bon voyage (titta vad jag kan va!). Bon nuit et bisous a vous!

Myslördag och High Club!

Ja det sistnämnda var jag på igår. Gårdagen var hur bra som helst.... gick i skolan sen var jag och passa Alfie&Majsan.

På kvällen stack jag till Karin och där blev det vinhävning och mycket prat. Typiskt tjejer ni vet! :)
Vi drog vidare till Waynes först och avslutade kvällen på High Club. Där vi blev utslängda?!?!
EHH.. två oskyldiga stackars svenska tjejer går in på toaletten tillsammans... som man brukar göra (sällskap är trevligt) DÅ kommer väl vakten och kastar ut oss?!? Jävla idioter!
MEN anyway, det var väl likabra det. Bilder från gårdagen kommer lite senare, Karin måste skicka dom först :)

Idag vaknade jag kl 12.30 och täntke, vaaafan är klockan.. SOlen strålade som aldrig förr, raskt hoppade jag upp ur sängen och DÅ, mina damer och herrar, DÅ tog alkoholen ut sitt rätt. Uh Anyway, Julien som jobbar nu denna helgen, kom och plocka upp mig runt 14.30 tiden för en liten lunch på stranden. SKitäcklig jävla sallad fick jag, men det var mysigt iafl! :) Efter detta begav jag mig bort till Karin och Elaine som låg lite längre bort på stranden... där spenderade jag sen några timmar.. Kom hem för ca 1h sen och har sedan dess ägnat mig och den trevliga sysselsättningen kallad städning! När vi blir rika ska vi ha hushållerska kom vi precis fram till! Ser man fram imot! Nu ska jag göra en god paj och sedan ska vi slänga oss ner i soffhörnet och mysa som aldrig för, jag och min kära pojkvän. Hoppas ni har det bra! Puss på er

Magsjuka.

Flög jag på igårkväll.. trora tt det var getostsalladen jag åt i Juan Les pins. Nu mår jag illa bara jag tänker på getost... och ni som känner mig vet hur mycket /ofta jag äter detta.  UH. Men men kräk och bajs i mängder är skoj, och nu på eftermiddagen är man sådär mör så  man inte orkar lyfta ett finger i princip.  Jag tog en lång dusch och efter det var jag helt utmattad så nu har jag legat på soffan och tyckt synd om mig själv, som om det hjälper.
Nu ska jag vänta tills JQ kommer hem från jobb så han kan ställa sig vid spisen och laga mat till mig! :) rättvist.

Onsdaahh!

Helloo gutter och  jenter!
Idag har vart en väldigt bra dag. Den har helt allmänt varit skön!
Jag var i skolan 9-12.15.. och håll i hatten men jag har fått klasskamrater! haha ja hör och häpmna, 2 japaner som är 32 och 21, och en rödhårig liten kille på 13 (!!!) år från Schweiz.... han jobbade jag med idag. Vi är ungefär på samma level.... haha. jisses! Men det är kul iafl.
Efter skolan så tog jag bussen hem, sen efter det begav jag mig ut på en joggingtur upp mot julles jobb för att hämta bilen så att jag senare skulle kunna åka och leka med cecilie och även hälsa på Emmie. Sagt och gjort!
Vi åkte upp till svenska kyrkan där emmie bjöd på nybakade kanelbullar! :) Var mycket trevligt..
Efter detta åkte jag och Cecilie till Juan les pins.... i brist på annat liksom. Det var hur mysigt som helst, kändes verkligen som om man var utomlands där. Sandstrand och massor av restauranger på stranden och massor av turistshoppar.. påminde lite om magaluf! Ja ni vet, typiskt charter! Där satte vi oss ner på en restaurang i nårra timmar. Jag åt oväntat nog en getostsallad! :)
Jag kom precis hem faktiskt och nu ska jag göra min läxa och sen ska jag fan lägga mig så jag får sova ut. Har vart så sjukligt trött de senaste dagarna och det är förjävla jobbigt... man är liksom inte sig själv.
Hoppas ni haft en fiiiiin daaag! puss på er alla!

Vårens första....

Joggingtur inträffade idag. Den var inte jättelång men den var jättejobbig. Men jag gav mig själv en välförtjänt klapp på axeln efteråt!
Vårens första myggbett har även uppenbarat sig. Inte ett utan 3 på en och samma dag. Myggbett är så otroligt onödiga, OTROLIGT. Dom får gärna ta lite blod från mig men dom behöver väl inte spruta in gift så det kliar i en vecka? Ska det vara tacken!?

Nu har jag iafl precis kommit hem från Carrefour där jag strosat i 1,5h... det går fan inte att göra det snabbare.. jag praktiskt taget sprang igenom affären! Julien är på jobbmiddag så fick görat själv. Idag var jag i skolan och efter det så stack jag till family Parks för lite barnpassning.. Väl hemma tog jag en joggintur, sen mathandling och nu sitter jag här och äter gnocchi och avocadosallad- något sent... kan tyckas.. MEN jag har ju inte hunnit med det tidigare helt enkelt!

Alltså- jag är helt sönderbränd i huvudet sedan gårdagen i isola. Stabil början såhär innan sommaren. Dessutom glömde jag berätta att expediten på sephora lura på mig en foundation från Nars som verkade bra i affären. Väl hemma så visar det sig att det är ngt transparent skit som är jätteblekt och fastnar på alla torra ställen i facet- Mindre snyggt. Ja det var dom 40eurona ut i skogen. Men en blek människa som är intresserad kanske? Köpte även världens finaste läppglans från chanel. Jättefint och beiget!
Ehrm.. förresten så kommer jag hem den 28e maj!! Huurrraa! Då ska jag mysa jättemycket med ossy och elvis! Längtar redan!
Nej men... på återseende mina vänner!

Isola idag...

...men det blev inte så mycket skidåkning för min del. Jag var alldeles för mör, gick och la mig alldeles för sent och orkade liksom inte ens få med skidorna i svängarna =kaos. SÅ madde satte sig på en sån där uteservering med massor av solstolar och sov en timme! Haha, hyffsat bränd i huvudet nu... men det lägger sig nog som en fin bränna snart (Hoppas).
Snart börjar män som hatar kvinnor.. Millenium heter den ju utomlands och går nu som serie varje måndag.. eller det är egentligen den andra filmen som börjar nu.. flickan som lekte med elden? luftslottet som sprängdes? Ingen aning.. men jag har inte sett dom än iafl så det är perfekt!
Nu var påsken över och det är tillbaka till skolan imorgonbitti sen ska jag passa kidsen på eftermiddagen! Blir nog en bra dag- ska bli jättefint väder iafl!
Nej paj och sallad står på menyn nu! Puss på er

Söndag!

Hej hej allesammans!
Idag är det söndag+dåligt välder= innesittardag.
Halva dagen så satt jag framför tvn/datorn och nu precis har vi storstädat hela lägenheten, väldigt välbehövligt. Men fan vad det är tråkigt att städa. Får man inte betalt så är det näst intill horribelt.
Igår var jag hemma hos en tjej som går på samma skola som mig, Erica heter hon. Där var hennes kompis också som hälsade på hemifrån... Vi drack lite vin och sen stack vi till Waynes och hade det trevligt.
Imorse mådde jag sådär-bra. Alltid när jag druckit så vaknar jag alldeles för tidigt. SKulle liksom vilja sova till kl 13 så man är utvilad men ikke då.
Jag har inte så mycket att berätta idag faktiskt.  Jag fick en ny ljuslila v-ringad m. 3/4 ärmad tröja från Julien igår. Jättesöt och helt vanlig... ehm.. jag funderar på att sno hans chaumet klocka och byta till vit rem så blir det nästan som min 5000euro chopard-klocka som jag ska köpa en vacker dag. Japp, hipp hurra.
Den 28 maj kommer jag hem iallafall och hälsar på. Ska vara hemma i minst 2 veckor! :D YEY. Sen får jag nog åka tillbaka och skaffa ett heltidsjobb så man kan tjäna lite pengar.
Världens finaste puppy-elvis. <3

Älskar solen.

Ja det gör jag. Livet blir så ycket lättare när solen tittar fram. Man slipper dessutom lägga dyra pengar på solariebesök!
Hoppas ni har haft en fin dag allesammans.. det har nämligen jag!
Jag var i skolan till kl 11 och kl 12 började jag passa Alfie och Majsan. Dom är så fina så man nästan vill ta med dom hem när man går!
Under deras 2h vila så hann jag med en halvtimmes powernap ute i solen- heeeeeeelt underbart.
Hade egentligen hoppats på att hitta på något ikväll men de få människorna jag känner är upptagna så det får väl bli en innesittar kväll helt enkelt. Kan ju passa på att plugga lite.. (som om det lär hända)...
Nu vankas det kycklingsallad (håll i hatten va).
Hoppas ni har en härlig fredag.
Puss på er alla.

Slingor...

Efter åtskilliga disskusioner med min mamma angående det här med att färga håret själv, och hur dåligt det är... så sitter jag trots allt här igen med slingmedel i håret.  Jag har helt enkelt inte råd att gå till frisören.
Så nu sitter jag här med en klump i magen över resultatet.. Meeen vafan.. det är ju bara hår! (!!?? Gråter lite inombords).
Idag mina damer och herrar så har fru Fredriksson vart i skolan. och efter detta kilade hon iväg och köpte en croissant och en cola zero och begav sig till stranden för några timmars solande. SVINVARMT. Idag var det 25grader. Ja sug in den och bli riktigt riktigt avis.  Man bor ju inte på franska rivieran för inget! :P... haha
Nu sitter jag och äter sallad och svamp-tortellini.. Ikväll ska jag va barnvakt åt mina favoritbarn (Efter Oskar då alltså!!) och imorgon börjar ju helgen! :)
Hoppas ni alla har en bra påsk... Jag är otroligt glad att Malin är på hemmaplan igen, det blir så mycket lättare att hälsa på henne+ att hon är så mycket gladare!! All kärlek åt Malin! <3 (Och STORT grattis dessutom! :)  )

RSS 2.0