< Till bloggens startsida

New suede shoes

And I love them. SUre do.
Hej allesammans.  HOppas ni haft en fin dag.
Själv har min dag vart kort med bra.
Kom upp runt 10.30 tiden, lulla runt här hemma som sagt i väntan på bättre väder.
Under en timmes tid vid 13 tiden så sken solen, då satt jag i bilen på väg till Josse för att sola. Väl framme försvann allt vad som heter sol.. skoj.
Men vi låg och paddla i poolen ett tag och sen drog vi in till stan där vi intog ett par affärer, bland andra Zara där jag fann mina skor. Jag har ju vart på jakt efter de beiga jag såg för ett bra tag sen men dom är ju totalslut överallt så hitta jag dessa istället. De är svarta men ungefär lika snygga så jag är nöjd! :)


Ikväll har jag och Julle vart och handlar kakel och klinkers till golv och vägg i badrum. Haha gutt eller, tjejen i kassan var totalt förvirrad. Tydligen hade föregående kund vart och frågat om priset på någon insektsgrej. 19,50 kosta denna, hur vi vet detta- JO för det vad var vi fick betala för våra 6 kartonger klinkers till golvet! haha GUTT eller! :) Skulle gått på runt 100 egentligen... så vi bugar och bockar. Nu är det bara det jävla dyra trägolvet kvar som vi ska ha. Om det är någon som känner för att skänka en slant så är jag mycket tacksam. Nu ska jag nog titta en stund på något tråkig på tvn sen är det dags att gå till sängs. Vi ses igen I hope. Bisous. Förresten, nu har nog Cecilie både fått svamp i duschen och blivit jättefull, jättemånga dagar, på roskilde. Inte aaaalls avundsjuK! :)

Ledig-onsdag.

Ja det är bannemig idag ja.  Idag är jag ledig, och tänkte dra ner på stranden. Det är fantastiskt molnigt dock så nu har jag gått urnt här i lägenheten i 2h och pulat i hopp om bättre väder. Det verkar inte ske.  Kanske jag rent ut av skippar stranden.. hrm..
Sen idag ska jag träffa Josse och kanske Karin inne i stan på lite fika. Var fan längesen jag var bland civilisation känns det som.  Ikväll ska vi nog åka och köpa kakel/klinkers till badrummet...
Vad har hänt de senaste dagarna egentligen...
Jag har jobbat sön, tis.  I måndes låg jag hemma hos josse i deras pool. Jättedajligt var det! Fick lite färg på ryggen också (det var bannemig på tiden).  Vi har sålt vår Tiguan och skaffat en liten clio. Nedgång javisst, men lägenheten kommer va betydligt mycket dyrare än den vi hyr så... man får helt enkelt dra in på lyxen i vardagen nu. Det blir nudlar och tonfisk hädanefter.  Vi har även beställt en dusch och en fin ryamatta som heter shaggy.. haha Kommer nog bli apbra tror jag!
->
SÅja. Nej nu ska jag nog börja röra på mig. Imorgon är det jobb på dagen sen är det utgång på kvällen med Josse! Kul ska det bli! :)  Har även bokat hemresa så 23juli-3 augusti befinner jag mig på svensk mark. Ska även nämligen upp till stugan i bohuslän som är min och familjen Melanders årliga tradition. En vinnande tradition dessutom.  Tror jag ska köpa upp får/häst-hagen brevid deras stuga och slänga upp ett litet hus sen när jag blir äldre! Helt perfekt.
Ha en fin onsdag mina damer och herrar!

Vilse i naturen....

....eh kan man väl säga.  Jag har precit vart på upptäcksfärd/joggingtur i 1,5h. Jag tog min normala runda upp på berget så att säga, sen på vägen ner så hitt ajag en liten stig som jag tyckte såg rolig ut. Helt plötsligt var jag mitt i typ skogen och fick klättra upp för massa långa backar med taggbuskar och nässlor- jätteskoj. Sen helt plötsligt ser jag ett hus. HURRA tänkte jag... tills jag insåg att jag då var på ett privatområde. Ehhhh...... Madde fick knacka på och försökte förklara mig på knacklig franska/engelska.  Kvinnan sa tydligt att det var ett privat område (alltså deras trädgård) och öppnade första grinden till mig, sen gav hon mig koden till andra grinden. Väl framme vid andra grinden så fanns där ingenstan att trycka in någon kod. EH en 2m hög grind framför mig utan möjlighet att ta mig ut. JAG haffar två människor utanför grinden och frågar om där möjligtvis finns möjligthet att trycka in en kod utanför- det fanns det såklart inte, utan bara knappar med namn. Underbart underbart. Jag nästan började klättra när jag ser att en bil kommer och öppnar grinden .HURRA. Ja.. men det var min kväll! Nu har vi previs vart och hyrt 4 filmer som vi ska glo på . Imorgon är det jobb, och midsommar! ååh ärade midsommar va. Nu blir det kyckling och vitlöksspenat. Mumma.
Hoppas ni haft en fin kväll. Bisous

Nu drar jag på en minishoppingtur.


UH LALA

Nu har jag precis kommit hem från beachen.. på väg hem köpte jag en tropicana smoothie som är så fantastiskt god.  Min hemmagjorda med frysta jordgubbar och vaniljyoghurt är snäppet vassare men har man inte tillgång till det för stunden så duger denna bra.
Just nu äter jag sallad med sweetchilidressing. Har jag förresten sagt att man kan köpa sweetchili sås här? Jag var ju väldigt osäker och har inte direkt pallat mig in i asiataffärerna men när vi grilla häromdagen kom Julia och cecile till Josse med en flaska sweetchilisås- där stod jag med min importerade från skåneland och såg snopen ut.
Haha skitbra ju.


Förresten så hade vi översvämning i vår lägenhet häromdagen... Kort och gott.. Julien skulle rensa filtret på tvättmaskinen och då kom det lite vatten på golvet och under tvättmaskinen- nä men vi drar fram tvättmaskinen och torkar upp vattnet undertill så det inte börjar lukta tänkte vi. Julien drog fram tvättmaskinen och vips så drog han sönder plastycket som satt mellan slang och maskin och jävlar i havet vad det började spruta vatten. Joho så en 40 liter vatten fick vi stå och torka upp i vårt vardagsrum/kök. Jättekul verkligen....  SÅ nu ska jag iväg och köpa en nu grejsimojs till maskinen och en ny parfym till mig själv så jag kan lukta gott nån månad till :) Vi hörs sen. Puss

Godmiddag!

Igår spenderade jag dagen på stranden med Cecilie och därefter var vi på cap 3000 däpr jag inhandla en ny bikini och ett nytt lipgloss från hawaiian tropic- 25spf! Helt underbart är det. Både luktar och smakar gott (mango papaya) och skyddar mot solen- kan det bli bättre?! :) Tack för tipset där Cec!
Bikinin är inköpt på Zara i vanlig ordning. Det var nästan plågsamt igår att gå runt på Zara utan att kunna köpa det man ville ha. Jag får helt enkelt spara som alla andra :)  Nej nu ska jag gå ner på stranden stänkte jag.
Ha en fin dag.
Bisous.

Veckan i bilder.

Igår, onsdag innan Stranden med Cecilie.

I fredes på dagen då vi åt lunch i Ville sur Franche.
På fredag kväll då vi grilla hemma hos Josse.
Majsar försöker lära sig att sitta! :)
dricker mjölk och kollar tv innan badet!:)

Nu var det jäklar i det längesen...

...sedan jag senast uppdaterade. Jag är något besviken själv, men har haft i princip fullt upp sen jag kom tillbaka så man helt enkelt fått prioriterade bort bloggandet. Jag ber om ursäkt för detta.
Jag kom tillbaka den 15e (tisdag) och flyget var måttligt försenat pga typ storm. Var den skumpigaste resan jag någonsin flugit.  Kvällen där var det bara filmmys här hemma.
På onsdagen var det jobb hela dagen, var fantastiskt kul att träffa barnen igen.
Torsdagen var som onsdagen fast på kvällen var jag, Emmie och Cecilie ute i Cagnes och åt middag. Under tiden hämtade Josse, Julia på flygplatsen för hon kom åter på besök här nere : )  Senare på kvällen så drack vi vin på Cecilies balkong och kosde oss.
Fredagen var även den mysig, då var det grill,vin och snack  hos Josse på kvällen.
Lördagen började kl 12 med en nice frukost här hemma, sen stack jag och julle iväg kl 13. köpte en bil.. sen åkte vi till ikea och köpte massvis med saker. Vask och underskåp till badrumet, kranar, spegel, bänkskivor till köket, ny vask till köket. en gigantisk hylla som vi ska använda som skoförvaring, m.m m.m.  Klockan 22.45 var vi hemma därifrån på lördag kväll. Härlig dag....hrm..... haha
I söndags jobbade jag hela dagen och på kvällen var vi ute och åt. Jag, josse, cecile och Emmie. Det var emmies sista dag här :( Sorgligt men sant.
Nu ska jag åka till beachen så jag fortsätter med uppdatering snart! Puss på er.

Ossy.

Idag har jag vart och lekt med Ossy i några timmar. Han har lite humörsvängningar men jag älskar honom ändå! :) 1,5månad tills nästa gång jag ser honom. Då kör han nästan runt på moppe för tusan.
Men det var en trevlig visit iafl- det bjöds på stuvade makaroner och kyckling (falukorv för de som åt det). gott.

Efter detta så åkte jag och mamma tillbaka hem då jag började småpacka. Just nu väger min väska 22,5kg- den får ju bara väga 20 så nu måste jag typ stuva om allt och lägga ner mer i mitt handbagage som är för litet dessutom. HATAR att packa rent utsagt. Det är alltid lite sorgligt att åka ifrån vänner och familj men tanken på att jag ändå kommer hem om 1,5mån får det att kännas bättre. Jag ska ju trots allt åka ner till min JQ, jag får ju vara nöjd med det :) På torsdag (tror jag) ska jag få träffa mina små apor vega, alfie och maja. Oj vad jag saknat dom också!

Nu ikväll efter familjemiddagen så åkte jag till Malin där Malin*2, Josse och emelie befann sig. Chill och lite kortspel. haha
Fsn min pojkvän kommer vara neger när jag kommer tillbaka som ett lik. Härliga tider.
Nu får jag återgå till packandet. Hörs snart igen.

GodNatt!



Entourage börjar igen. LOVE IT.

Season 7 Trailer

SLiten.

Idag har jag fan vart sliten. Riktigt sliten.. men det är ju söndag så då är det trots allt tillåtet.
Gårdagen bestod av några glas vin för mycket. Vi var i stan sen var den eftergalaj hos Susse (tack för det förresten!:) ) där jag uppenbarligen trilla över en stol? Jodåsåatt. Det var en fin kväll det. Haha
Jag hade högklackat och har väl vandrat på kullersten eller liknande för nu är min högerfot stukad och svullen. Jätteskönt verkligen. Första stukningen någonsin dessutom.
Innan idag var jag, fish, malin och emsven på max och käka (eller jag iafl) chilicheese. Älskar dom, så fantastiskt goda. Sen nu ikväll har jag vart hos kussemalle och kollar på Hairspray som gick på tvn. Zac Efron var ju med så jag var bänkad! :)
Imorgon är planen att åka till lerberget och besöka min framtida gudson och hans päron, sen ska jag ha en date med min kära Anja. Ska bli kul! Jag åker ju snart så... .någon som vill komma hit och packa åt mig? Hade uppskattats! Hoppas ni haft en fin söndag. Bisous.
Älskar älskar dessa långklänningarna. Helt underbart sköna.
Ja ni ser svullnaden va? :S AJ.

and off we go....

Nu ska vi åka ner till Svarte där min kusin Louise tar studenten idag.
Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag hoppas att jag får umgås med fantastiska människor iafl!
Need to go.
Bisous

Målar naglar och Lyssnar på Mika.


Godmorgon godmorgon.

Inatt är nog första natten sen jag kom hem som jag sovit som en prinsessa. Jag vakna för cirkus 10 min sen och jag är... inte utvilad- men på god väg!
Jaha, nu börjar ju VM också. Fotboll varenda dag konstant i en månad. Jag är ju helt överlycklig... (läs med ironi). Sverige är ju inte ens med, vafan är det då att va så exalterad över undrar jag. Dock så får jag ju klart hålla på Frankrike, det är ju trots allt i det landet jag bor. SÅ HEJA FRANCE. haha. Nej nu ska jag nog ta mig en dusch här - härligt väder att ta studenten i. ÖSregn. Stackars lammkött. Bisous

500 tuggummi....

..Är en jäääkla massa tugggummi som jag precis fick av min kära far som vart ute och spelat på en cinderellla paradise. Jättesnällt! Nu kan jag tugga i en oändlighet... eller juni ut åtminstone! :)
Fick även två burkar av min favoritkrydda- Tandori av min mamma! Är det inte Sweetchili kyckling så är det tandori kyckling i vårt casa. Lovely.  Nej imorgon ska vi åka till min kusin Louise som tar studenten, så jag får nog krypa till kojs nu.
Ögonlocken börjar bli tunga.
Sov så gott. Bisous

Tänkte bara visa...

Solglasögonen jag köpte till min bror häromdagen. Cooola va? Jag gillar dom.  Lila och fina.
Har även min dyra favorithalsduk (eller den bruna)  från Faco och min bästaste mika tisha. Love.

Herr Fisk....

....som han envisas med att jag ska kalla honom... var så snäll och handlade en till långklänning på H&M till mig. Nu har jag båda färgerna. Hurra. Han kan vara snäll ibland om han vill....... haha

Hey JQ- let's get this one.

It'll look slim and stylish in our new app. Awesome. CMON!
Fuuuuckiiiin brilliant.

I WANT THE IPHONE4!

Kan någon vara snäll att ge den till mig när den lanseras? Tacksamt! Väldigt tacksamt.
Blir upphetsad varenda gång jag kollar på presentationsfilmen!

Dagen efter.....


UH! Säger jag! UH! Hej alleman. Nu har jag precis kommit hem från La där vi var ute igårkväll och drack massa alkohol. Får lugna mig i någon dag nu innan jag dricker igen känns det som. Levern tar skada -säger dom!
Igår var jag (efter fikan) på Ikea och Väla med min kära mor! Hon var så snäll och sponsra med ett nytt påslakanset och ett sommartäcke :) ÅH nu kommer sängen bli så fiiiin där hemma. Fick även två armband av min kära mor från guldfynd. Ett vänskapsband (det bruna)  och ett rosa bandet-armband... jättesöta båda två tycker jag. Det andra har jag fått av min svärmor i julklapp! Nä ,så jag blev helnöjd efter gårdagens mor- och dottertrip. Klänningen på bilden köpte jag också igår bannemig samt ett par otroligt osexiga trosor (för lång kö på hm, skulle direkt till pernilla och duscha där,blev ett par från vero moda som sitter som.. ja gud vet vad....suck) haha.

Igårkväll var vi först hos Pernilla, sen stack vi ut till Inferno där vi spenderade resterande av kvällen. Var väldigt trevligt- jag och mina vänner var nog äldst på stället då det är studentvecka. Jävla gammal man börjar bli alltså.
Nu ska jag ta en dusch sen hoppas jag på att Oskar kommer snart så vi kan leka! Planer för kvällen? Nej- schemat är helt tomt så kom gärna med förslag! Bisous

FIka!

Jag kom precis hem från La, där har jag, Malin och Pernilla vart och fikat på Maddes i 2,5h. Efter detta blev det solning och nu ska jag och mammsen iväg till Väla för presentletande.
Ikväll kanske jag ska joina Malin ( och emelie ) och hennes reseledarvänner. Det är inget bokat dock än.
Men hoppas ni har en fin dag. Vi ses snart.
Bisous.

Sleepless.


If you only were here......

Ikväll....

... har jag varit hemma hos Malin där det blivit Andersson-soffhäng. Alltid lika trevligt! :)
Nu tänkte jag hoppa i säng till Pearl Harbor och sedan somna gottit!
Imorn är det fiak tror jag, och sedan studentpresentletande med mammsen!
Sov gott. Bisous

Från brunett till halvblond.

Ja idag har jag som bekant varit på Saxigt och slingat håret! Jag blev jättenöjd faktiskt! Varm rekommendation! Salongsinnehavarna var väldigt trevliga vilket ger ett extra pluss! haha :)
När jag var klar med detta for jag hemåt och tillaga lite sallad.. sen kom Malin och hämtade upp mig och då blev det ett besök på Väla! Jag köpte en drick-MER... det var allt! 8-)

Godmorgonbrownie.

Nu ska jag snart till frisören och go blonde igen. ELler lagom blond åtminstone. Jag trivs ganska bra i mitt bruna egentligen bara det att det börjar bli lite dassig färg........men... beslutsångesten får bara gå till en viss gräns- sen är det dags att ta saken i händer. Wish me luck!  Ha en fin dag Puss

Jävla Hosta.

Nej men hej på er! Jag är trött... det är det jag vill säga först och främst.
Då kan man ju fråga sig vad jag gjort för vettigt idag- och egentligen inget mer än att umgås med folk... och jag Älskar det!
Morgonen började redan kl 8 då jag hoppade upp från en dålig nattssömn, in i duschen och sen vidare till Lerberget.
Där bjöds det på frulle och Oskarmys för hela slanten.  Vi drog vidare mot hbg och släppte av Julle (som i sin tur tog tåget mot kastrup och for hem). Väl hemma låg jag i sängen och kolla niptuck ett tag innan Malin hämtade upp mig för avgång mot Josses place. Där blev det kycklingsallad och mys med Josse (såklart) Malle,Malle, Emelie och Sandra. Jag låg mest på golvet och kolla tv dock tråkig som man är.. haha..
Nu ska jag fortsätta med Niptuck och gå till sängs- imorgon är det slingdags hos Martina&Jennie. Det kan ju bara bli bättre nu..... Sov så gott mina readers.  Bisous.
Nårra senare inköp som ännu inte visats här!
Fynd!
Zara&Lacoste.
Fick present av min kära JQ, en svart/en vit skjorta från Faconnable. Alltid bra.
Vad skulle man gjort utan mamma? Hon har försett mig med solskydd för hela sommaren (som luktar underbart). En årsförbrukning av Dior-mascaror. Handkräm,fotkräm,cerat och nagellacksborttagningsmedel. Underbart! Tack!

Jag ser....

...att min läsarantal har dalat något drastiskt- och jag gillar inte det alls!! Jag är ju på hemmaplan nu va och känner att jag inte riktigt har samma tid att blogga nu va. Meeen när jag är tillbaka i fransland så jävlar ska det bli andra bullar.  Igår var jag och Julien hemma hos Daniel, Johanna och Oskar. Där bjöds det på grillat och sen blev det promenad i Lerberget. På kvällen åt vi först tacos här hemma sen bar det av till Pernilla och sedan blev det galaj i stan. Alltid kul att träffa mina vänner. Alltid! Nej nu ska det duschas och sen bär det nog av till centr syd.
Puss på er alla och ha en trevlig lördag.
Min fina gudson och min kära bror.

För uti kalmarstad ja där finns det ingen kvast...förrän ooonsddaaaagen.




 
Jag åkte som bekant hem till Jonna i tisdeskväll där det bjöds på kycklingsallad och filmmys.
Igår strosade vi runt på stadens gator och sedan var vi ute på kvällen. Idag har vi legat på soffan hela dagen och tyckt synd om oss själva. Har vart jättetrevligt, som jag saknat min jonnypop alltså!!



Nu är josse här och hälsar på och vi ska äta lax och salad! GOTT. Inatt ska jag hämta min fransos från flyget och sen är det jävlar i det helg. Imorgon ska vi åka till Lerberget och träffa Osssssy!!! yey <3

Tuesday.

Hej hej hej.
Alltså jag är så slö. Det måste vara vädret. Varför skulle inte bara solen kunna kika fram? Det är fan inte för mycket begärt. Hrm jag har ju inte uppdaterat nu på någon dag, främst för att det inte hänt så jättemycket.
Igår hängde jag med Josse&Malin iafl, det gjorde min dag. Tog även en joggingrunda i kylan.
Idag har jag och mamma vart nere och solat och nu väntar jag bara på att jag själv ska få tummen ur asset, packa väskan och dra mig upp mot Kalmar. Ska nämligen hälsa på jonny! Vi har inte setts sen förra sommaren och detta är helt enkelt en skandal. Så ska det inte få gå till.
Men iafl, jag ska försöka mig på att uppdatera lite oftare nu, kom på att ja alltid kan sms/mms blogga nu när jag är i sverige. (det går ju annars också förvisso men det kostar en hel  del mer)
Ha en fin tisdag så hörs vi snart. Puss och kram på er.

RSS 2.0