< Till bloggens startsida

Balkong...

Jag sitter faktiskt ute på vår balong nu, vädret är våraktigt måste jag säga- riktigt skönt.
Eftersom hösten är på ingång så ser vi ingen anledning att lägga några pengar på att fixa till balkongen förrän till våren, men då ska den bli jättefin. Den är väldigt liten men den ska bli m.y.s.i.g. Sådär mysig så man kan sitta ute och dricka vin med lite ljus en förkväll. Underbart.

Thursdag hela dagen.

Idag vaknade jag upp med ett ryck när min mobil började ringa lite efter 9. Det var Josse som var på väg hit så vi kunde dra till gymmet. Snabbt som fasen klädde jag på mig mina nya träningstights och mitt nya linne jag köpte igår (bilder kommer senare då detta just nu ligger i tvätten), tog en yoghurt och en sked i handen och sprang ner för att möta josse. Vi var på gymmet runt 1,5-2h därav 45min var effektiv tid för min del, resterande mest väntande och slöande. Ja det var inte min dag idag på gymmet helt enkelt- men ska ut och jogga sen så det får vara okej.

Efteråt blev det dusch och chill i lägenheten innan vi drog ut för att käka lunch på stan. Vi kom runt hörnan där vi hitta ett mysigt hak med billig mat som vi sedan spenderade lite mer än två timmar på. Jag kom nyss innanför dörren nästan, och nu ska jag nog kila iväg till banken och lämna lite nödvändiga papper. Idag kan vi väl köra en dagens outfitttt- som alla andra bloggers. Hoppas ni haft en fin dag, vi hörs senare. Bisous.


byxor och tröja kommer från zara, skjorta och skor från faconnable, klocka från chaumet och glasögon från marc jacobs. Häftigt va.....

Vill ha. Vill ha.


Tant-gym.

Har vi skrivit in oss på. Där får man inte svettas för då får man fyfingret.  Jävla mongolidtanter.
Ja jag menar det.
Idag har jag vart och tränat sen har jag duschat, ätit omelett och kollat one tree hill. Det är faktiskt allt. Jätte meningslöst faktiskt.  Ikväll kanske jag ska åka och köpa en yogamatta. Min andra är ju hemma i Svalöv och det blir nog billigare att köpa en ny helt enkelt... Efter detta ska jag och julle jogga en runda igen och sen så blir det väl läsa lite och sen sängen. Ja... fantastiskt rolig dag. Jättekul.  Ser fram imot lördag. Då ska jag bli rund under tofflorna. Yes.  Hoppas ni haft en fin dag readers.
Bisous.


Bakar-madde.

Jag har iafl nyss stått i köket och bakat lchf bröd av ett recept jag fått av Barbro, Anjas mor. Skitgott är det. Dock tog jag för mycket bakpulver vilket kan smakas- men om man kletar på lite cremecheese så försvinner nog den beska smaken- haha.
Jag har även gjort en chokladkaka som står i ugnen till julle nu. Kärleksfull som jag är. Får se hur den blev, höfta lite med de flesta ingredienserna... : )

Innan ikväll var jag och julle ute och jogga i 45min- asskönt var det. Temperaturen var helt perfekt och man skutta fram som på moln. Underbart. Det är otroligt tråkigt att sommaren är slut här i Nice- samtidigt som det är ganska skönt att få ha lite kläder på sig igen.. hade jag haft pengar skulle jag köpa en helt ny höstgarderob då det finns såååå mycket fina grejer i alla affärer nu. Höstmodet är min favorit.

Efter detta blev det lite kyckling och sallad- för ovanlighetesskull. (ja för er som inte riktigt känner mig så äter jag sallad varenda dag och kyckling 6dagar i veckan)

Nu insåg jag precis att jag har 6 avsnitt av weeds att glo på så det ska jag sysselsätta mig med nu i någon timme.
Imorgon bitti blir det gymmet.

Sov så gott dear readers. Jag behöver 18 personer till för att slå mitt bloggrekord. Kom igen nu folket. :)
Bisous.


Kommentera...GÄRNA!?

Skriv fula skor eller något. "Hallå Madde" funkar också.

Once you go black..



Jag har allmänt tråkigt som sagt, och tänkte kolla vad man skulle kunna ha på sig på lördag då det är planerat en utgång (äntligen).  Kanske blir svart svart och mina nya skor då såklart.  De lila hade gjort sig till helsvart det måste jag säga. Som sagt. Gatuhörnet lockar.   Mörka ögon känns också som en bra deal såhär på höstkanten och jag drog på en mittbena också. . Nej nu ska jag ta mig en dusch tänkte jag, ikväll får det bli en joggingrunda för det blev visst ingen träning idag. Late-madde.
Ses senare.
bisous

SHOOOES

Idag när jag och josse var på stan hitta jag ett bar asgrymma lila skor- jag känner att jag MÅSTE ha dom. JAG MÅSTE. Bekvämma var dom också!
Ska bara sälja mig själv en kväll på gatuhörnet så jag får råd. Gatuhörnet på defly om någon är intresserad. haha


En gnutta uttråkad.


Helgen.

HEY there my faithful readers.
Jaha, då var det några dagar sedan sist jag skrev.. och vad har egentligen hänt..
I fredags satt jag barnvakt. Sen i lördags åkte vi till Julles föräldrar där vi åt familjemiddag och myste.
På söndagen var det kalas med fondue och tårtor och grejer. Mycket trevligt var det trots komplikationen att kommunicera... men.. det kommer..kanske.. om man har tur. Nicka och le kör jag mycket på. : )

Igår gjorde jag väl inte så mycket annat än att träna och idag har jag och josse strosat runt på stan. Skulle egentligen tränat imorse, men det var en trött morgon, mycket trött morgon... så får ta det ikväll eller imorgon.
Nu sitter jag och äter mozza sallad med kidneybönor och avocado.. så jäääkla gott är det!

Igår när julle kom hem från jobb så hade han med sig ett par loafers  från faconnable till mig som jag fick testa och de satt som en smäck.. TACK sa jag! DÅ slängde han fram två par till.. haha så jag fick 3 par skinnloafers igår. Superduperuper gulligt.

Nu ska jag nog diska? Eller något sånt.. Läsa kanske? Jag vet inte alls vad jags ka göra. Det är jättetrist att vara ledig när man inte har något att vara ledig ifrån.... haha.

Hörs later.
Bisous


Chilllllfredag

Idag har det vart chill. Jag  var på gymmet hela förmiddagen och sen var jag och fixade mina ögonbryn direkt efter gymmet. Väl hemma kom josse och vi åt lunch och chillade i soffan under större delen av eftermiddagen. NU har jag precis klätt på mig och sitter ohc väntar på att julle ska komma hem så jag kan sno bilen och åka till parks och passa barnen. Föräldrarna ska tydligen ut och svira ikväll! :) haha.
Ja men vi hörs imorgon kära läsare. Min blogg är ungefär lika effektiv som jag vart idag.
Ha en fin fredagskväll mina vänner. Puss på er .


Godmorgon mina damer och herrar.

Sitter just nu och stoppar i mig lite yoghurt med linfrön, ska iväg och träna vilken sekund som helst.
Idag har jag lite ärenden att utföra- men först gym och sen stan med Josse.
Ha en fin dag allesammans.
Bisous


Mina favoritkillar i hela världen<3



woho.

Igår hade jag iafl besöksrekord på min blogg. tack ska ni ha : )

Alltså denna TVn.

Ja ursäkta- hur intressant tycker ni det är med en tv , men denna tvn är så fantastiskt,FANTASTISKT fin så jag blir typ stum.  Jag vill HA den. 5999€ kosta den i affären... hello. Om någon har 60000 över att ge mig så var inte blyga. Tack på förhand.

One Tree Hill.

Ja- Bra är det. BRA!

hurtbulle1 och hurtbulle2.

Ja det har jag döpt mig och josse till nuförtiden. haha.
Vi tog en pw till villefranche igen och tillbaka. Tog väl ca 3h om jag inte missminner mig? På vägen hem stannade vi i en liten affär och köpte vatten och äpple, då Josse la märke till de klassiska skorporna. Är det egentligen någon som fortfarande äter sådanaa i sverige som inte är över 70? Men jag bara undrar?  Vi gilla the slogan iafl. "From sweden with love"
Vi gick förbi ett litet hus också med en liten pool på taket.....alltså... nice eller! Jävla svin!
Nu ska jag gå och handla olivolja. Bissar.



Ut i solskenet.

Nu väntar jag på josse som ska komma så vi kan gå ut och PW:a en stund. Vi tänkte nog dra till Villefranche igen tror jag.  DÅ går man längst kustvägen så utsikten är i stort sett magnifique. Skriver mer senare.
Bissar!
Ps. EN bild på min nya sportsbag från Faconnable kommer här! :) ds.

Jag och min nya sjal.


Goodmorning sunshine.


Ja vad ska man säga.

Jag tänker inte nämna något om det svenska valet som alla andra tjatar om. Det är som det är och så är det.

Vad har annars hänt på senaste tiden undrar kanske ni? Eller så skiter ni mest i vilket - fast då hade ni nog inte tittat in hit förvisso.

Vad har hänt sen i lördags egentligen...tjaa.. I söndags så tog jag och Josse oss en långpromenad till Villefranche sur mer på förmiddagen. Vädret var fantastiskt och det var väldigt mysigt faktiskt. Vi gick dit- låna toaletten på ett ställe- och gick sedan tillbaka. haha. naajs
Efter promenaden var det en stunds solande på stranden och sen var det chill med julle resterande av kvällen.

1,2mil roundtrip med vacker natur :P

I måndags var jag hos Parks och passa kidsen. Stoora har dom blivit. Sen var kvällen tillägnad the pacific, 2 avnitt gick på canal+. De två sista nästa vecka! uh. Bara massa krig och elände egentligen.

"klappa händerna om du är riktigt glad"... :) Alfie i sin "jag är blyg" pose.




Dagen började kl 10 då jag stegade upp, drog till gymmet kom hem igen 12.30. Duschade- julle kom hem- vi åt lunch sen stack jag och passa barnen. Kom hem kl 20- åt middag och nu har jag pratat i telefon med mor och josse sen dess.. och nu ska jag sova. haha. Händelserik dag...hrm..
Ja men mer spännande än såhär är inte mitt liv just nu så ni får helt enkelt stå ut tills något mer spännande inträffar.
Ja godnatt på er mina damer och herrar.
bisous

Zara online.

Skönt man nu kan shoppa Zara online. Förvisso har jag 5 mins gångavstånd till närmsta butik men, det kan alltid vara bra ifall man inte hittar det man vill i närmsta butiken.  Sweeet.  Här är en bild på mina nya skor som kommer göra sig sjukt fina med ett par slim jeans.

Turistonsdag i Nice och Monaco.

Igår spenderade vi dagen med strosning på stan och i affäter. Jag har förresten köpt ett par skitfina nya skor.. och en sjal. Ska snart visa dom också!.. Efter affärerna åkte vi turisttåget som Daniel och Johanna var jätteglada över. De var som verkliga turister med kameran runt halsen. haha
På kvällen åkte vi till Monaco och åt på stars'n'bars.

Allt som allt har det vart en väldigt trevlig vecka. jojo danne och ossy åkte hem innan idag efter vår sista fina frukost.  Hoppas de snart kommer tillbaka och stör oss i vår vardag!:)
Nu ska jag laga mat. Hej så länge
Bisous



Chiiiilllltuesdag med glass och köddabullar.

Ja i tisdags så blev det stranden igen, härligt. Vi har bannemig haft tur med vädret..  Efter stranden så tog vi en välförtjänt glass i old town och på kvällen så tillaga daniel klassiska svenska köttbullar. På kvällen blev det oskarmys och filmmys.




Måndag- Yachtshow in Cannes

Eftersom Faconnable är en av sponsorerna till the yachtshow som hålls här på rivieran i diverse byar så fixa julle gratis inträde. Vi stan till Cannes och gick in på Vip avdelningen där vi drack champagne och chablis och åt skumma små snittar som bestod av jag vet vad. Men det var nice iafl. Efter detta fick vi gå på olika yachts och titta. Jättevarm dag var detta vill jag tillägga. Helt sjukt vad folk har pengar där ute i världen. Har man råd att köpa en båd för 2miljoner euro så borde man dö. Ja dö skrev jag.  Iafl- efter båtchecken så åt vi på en restaurang där i Cannes- vi kom inte hem förrän vid 20 på kvällen då vi mest chilla och umgicks! :) Mys!

daniel kör båt fast bara på låtsas alltså.

vip lounge.

jag borde ha en båt, det passar mig :P
världens sötaste ossy med fasssssan.
Johannaaa

Grabbarna kollar fotboll......



Söndag!

På söndagen stack vi till stranden på dagen efter en brakfrukost (igen), på kvällen åkte vi till Antibes där jag och johanna köpte lösgodis för sammanlagt 150sek. Mitt kosta 10euro- detta var kanske.. 2hg MAX- jag lovar.  Sedan strosade vi runt i solnedgången och kikade på naturen och sedan tog vi snacks och dricka på the hop store innan vi for hemmåt.  Jag får nog säga att vi senast lagt oss ca 23 (och då är det sent) nu i veckan när Oskar har vart här. Var längesen jag sovit så mycket. Skönt :)   Förresten så är Oskar något av det sötaste jag sett.

I antibes

I juan les pins





Finbesök av familjen Fredriksson/Nordh-Lördag.

Jag har ju som bekant inte skrivit på ett par dagar. Sist jag skrev så sa jag ju att jag skulle få fint besk och detta besöket bestod av min bror Daniel hans brutta Johanna och min gudson Oskar...  Detta var en överraskning åt Johanna därför kunde jag inte skriva ut det tidigare. MEN iallafall... Detta har vart hur trevligt som helst.  Kvalitétstid till max.
Tänkte berätta lite kortfattat vad vi gjort sedan lördags då dom kom.  De anlände 8.45 på flygplatsen där jag stod och väntade på dom. Oskars första utomlandsresa!! Kramkram och sedan åkte vi hem till lägenheten och åt vår första av många brakfrukostar. "Det är ju semester".  Stranden stod sedan på schemat på eftermiddagen- vi tog en tur genom old town (eftersom det är den kortaste vägen till stranden) där vi kolla lite i turistaffärer och dylikt. Efter några timmars solande och lekande så gick vi hem och gjorde oss iordning för en tur till nya stan och restaurangbesök.




alltså människor.

Vad hände med att någonsin kommentera? Jag menar, jag har kanske drygt 10st människohuven som ibland slänger in en kommentar. De 10 är jag evigt tacksamma  över. Men resterande folk som är inne och kollar? Ett litet hej hallå eller något hade varit trevligt.... Ja tänk på saken vet jag.  Nu ska bokmalsmadde läsa lite innan hon faller in i sömn.
Bisous.


Happy friday.

ja man får ju genast så mycket mer energi närm an börjar träna. Idag hoppa jag upp (på min lediga dag) kl 08.30 för att hinna äta och chilla innan jag skulle möta josse på gymmet kl 10.. och ni som känner mig vet att jag älskar att sova.
Jag borde börja ta mer foton när jag är ute och gör saker kom jag precis på i skrivande stund.
Efter gymmet blev det en snabbdusch här hemma och sen drog vi ut på stan och käkade lunch och strosade runder. Jag ukom faktiskt precis hem i princip. Det blev lite nya träningskläder idag minsann. Motivationen till träningen blir ju större om man har nya kläder- eller.. något sånt :)  Mamma nickar säkert vågrätt på huvudet när hon läser detta..men men
Nu är tanken att jag ska börja köpa lister här i lägenheten. Men det är ju förjäkla jobbigt att göra själv. Så jag tror jag ska städa lite innan julle kommer hem och göra det fint till imorgon. Imorgon får vi bannemej fint besök! :)
Nej off I go. Hoppas allt är bra med er  allesammans..  jag skriver snart igen här om kommande vecka! wihoo
Bisous.

inköpen idag: 2 par sporttoppar och ett par shorts från Nike och 3 tshirts från G-O sport som Josse hade sagt.

Köpte även ett nytt nagellack häromdagen. Rose insolent från coco.

Varför ha trädgårdstomte......

.....när man kan välja djur i korrekta storlekar.
Varför inte köpa en giraff på 3,20m och ställa bak i trädgården? va? eller en flodhäst? haha
Alltså detta händer bara i france... och kolla priserna. Beställningsvara från Carrefours katalog (carrefour är typ som ett stort ica kvantum men med uppenbarligen, betydligt större sortiment).


Tisdag.

Idag har jag vart och jobbat hos familjen parks. Majsan och Alfie har vuxit som bara den. Snart ett år gamla!
Jag slutade kl 19 och efter detta for jag och hämtade min karl och sedan åkte vi hem, lagade mat, åt och nu har vi kollat filmen He's not that into you och chillat i soffan. Jag ska lägga mig vilken minut som helst mn tänkte bara uppdatera lite snabbt. Hoppas ni alla haft en fin dag. Imorgon är jag ledig- då ska jag hänga med Josse på dagen iafl och sen på kvällen ska jag åka till Carrefour och veckohandla. Jätteeskoj.
Nattiiii night
bisous



Monday idag va.

Har precis kollat 3 avsnitt av the pacific. Man fastnar.

Idag har vart en nice dag. Jag vakna runt 10 tiden imorse, 10.30 ringde josse som kom förbi en sväng innan vi drog ut på stadens gator för att leta gym.  Vi hittade ett som verkar bra. Ladygym är det. Haha sweet.  På onsdag morgon ska vi ut och kolla om vi hittar några andra som verkar bättre. Vi körde iphone appen Aroundme och såg att det fanns hur många gym som helst här inom 2km avstånd. Wunderbar. Efter letandet åt vi brunch på stan och sedan var det dags för att åka på jobb för min del...
Kom hem vid 20 tiden och har sedan dess hunnit laga mat och sedan börja the pacific kl 20.45 och har suttit bänkad tills nu... och nu är det dags att lägga sig.  Hoppas ni haft en bra dag.
Bisous.

Back on track! :)

Jaa det ska ni veta. GODMORGON. NU är jag tillbaka här på min blogg och ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan. Jag har liksom saknat det en del - tragiskt kanske :)
Jag hoppas att allt är bra med er alla. Själv är allt bra här....
Nu var det så längesen jag skrev så jag vet liksom inte riktigt var jag ska börja.. men för att sammanfatta gågna dagar så har jag mest i princip- legat på stranden, jobbat, hängt med Josse, hängt med Julle, druckit vin, strosat på stan och fixat i lägenheten.
Nu är i princip det mesta klart. Jag ska iväg och köpa sågblad till maskinen och långa spik sen kan jag börja sätta lister närsom. Kl 14 idag ska jag till Parks och jobba och innan dess ska förmodligen josse komma hit, eller ska vi fika någonstans och sen gå till gymmet runt hörnan och checka priser osv. FitNice heter gymmet fyndigt nog och ligger 50m bort. beacheleven har vi sagt! :)
Här kommer lite nytagna bilder från lägenheten.. Vi ska byta ut en hel del möbler och inredning så småningom men sånt får man ta efterhand när man får oväntade rörmockarräkningar.... Ha en fin dag kära ni.
Bisous


vår nymålade spegel och en nyvaken madde.

Vår entree

Vårt fina skoskåp!

Nya stolar ska införskaffas snarast.

mitt söta kök.

nespresso-hörnan.

vårt atm jättetråkiga badrum utan någon som helst dekoration- Men det kommer mina vänner!
Vår lilla säng. Ny säng- sängbord och sänggavel ska också införskaffas.

Utanför fönstret ser man Nice konstmuséum.

RSS 2.0