< Till bloggens startsida

Mitt liv i kort uppdatering......

Hej, kul att ni titta in trots mitt fantastiskt dåliga bloggande på senare tid. (har inte haft internet)
Tänkte ni kanske ville ha en liten hum om vad som egentligen försegår här nere i Nice så här kommer det lite info..
I början av mars bestämde jag mig för att lämna mitt förhållande och flyttade en vecka senare in till Josse. Där bodde jag i 2 veckor, sen flyttade jag hem till familjen Parks i 2 veckor och nu de senaste 2 veckorna har jag och josse bott i en lägenhet i Antibes. Idag flyttade jag tillbaka till Nice för nårra dagars boende och lite i brist på pengar.
För 2 veckor sen gjorde jag en kurs så att jag kan få hoppa en båt och börja jobba där så nu den senaste veckan har jag både testjobbar och letat jobb som en galning. Kom i princip precis innan för dörren här i Nice och täntke att jag nu skulle iväg på en joggingtur. Har inga CV utskrivna så får vänta tills imorgon på att gå ut och leta jobb.

Kursen var så fantastiskt fantastiskt rolig och jag träffade så underbara människor.. Tiden i Antibes och boendet med Josse har också vart otroligt kul..... Förövrigt är jag stressad konstant och mår väl sådär förtillfället, lyckligtvis har jag fantastiskt människor runtomkring mig och jag vet att allt kommer bli bra.  Det är en del spänning i vardagen så att säga... Där var en kort uppdatering om vad som händer i mitt liv för tillfället...  Kanske blir bättre på att uppdatera nu i dagarna när jag har internet! Nej nu blir det kaffe och en joggingtur.

Bild från vår lilla enkla lya i Antibes där vi spenderat de senaste 2 veckorna. Stök och bök!

RSS 2.0