< Till bloggens startsida

Hej på er alla svärmorsdrömmar.

Annars? Jag vet, jag är ingen bloggare.. kommer förmodligen aldrig att bli en men jag gör tappra försök gång på gång.. och detta borde jag iafl få en eloge för.
Jaha just nu sitter jag här hemma i vår soffa och chillar. Vi borde ha lagt oss för längesen i vanlig ordning men det blir liksom aldrig riktigt av.
Jag åkte ju som bekant ner till Paris i onsdes och möttes av en viss Julien. Torsdagen spenderade jag strosande omkring på Paris gator- gick vilse litegrann men med hjälp av den fantastiskt applikationen man kan ladda hem på sin iphone (ja jag vet jag är en jäkel på att göra reklam för denna lilla pryl men den är ju fantastisk) vid namn around me  så kan man söka på allt och hitta till allt. Underbart : )  haha
På kvällen var vi ute och åt med lite vänner till Julien, detta var trevligt. Jag fick även en planch på en naken afroamerikan av en snubbe som jobbade på the showroom för ralph lauren. Denna poster ska jag nu sätta upp ovanför sängen. Once you go black ni vet ;) haha nej skämt och skidor.
På fredagen strosade jag runt på outleten vid disneyland medans Julle jobbade och stod i. Jag hitta världens finaste rosaste verktygslåda  som jag så gärna ville köpa men det blev liksom aldrig riktigt av för julle hade ju en hemma sa han.  Väl hemma så visade det sig att han hade en låda med en stjärnskruvmejsel, en vanlig skruvmejsel och en tång. Jäävlar vilken handyman alltså.
På lördagen var vi på ikea för att införskaffa en liten byrå och sådär så jag skulle kunna å plats med mina saker va... när du denna handymannen ska bygga ihop skitet så sätter han typ allt upp och ner och fram och tilbaka. Jaha då fick handy-madde rädda situationen och nu är den strååålande fin :)
Ikea var skoj.. vi köpte doftljus och knäckebröd så min vistelse är räddad. Nu luktar det gott här i lägenheten också.
Idag gick jag till stranden för jag tänkte att man kanske kunde sola bort sin likhet lite men icke då.  Plötsligt när jag ligger där på stenarna och läser Teorier om mode så börjar det duggregna på mig Jippie.
Men väderprognosen säger att det ska bli fint väder från och med imorgon! :)
Jaha jag skulle vilja passa på att dedikera detta inlägg till ISabelle "Bullski" Söderström som idag blev ett år äldre.  HURRAAA!
Och sen vill jag tacka mina föräldrar för att dom nuppa en dag och satte mig till världen.
Sist men inte minst vill jag skicka en puss till alla mina vänner där hemma.
.. och Elvis.. Jag saknar dig mest!
Kyss.

Mina dagar...

 ...blir mer och mer meningslösa faktiskt.  Filmberoende som jag är så låg jag uppe i princip hela natten och kolla massa onödiga filmer. Ska bannemig skriva upp en liten lista på senast sedda filmer så ni själv kan förstå mitt missbruk.  Jag försökte ge mig på företagseoknomin idag. I boken Integrerad organisationslära ska jag läs 250 sidor för att kunna besvara mina 20 instuderingsuppgfter. WOo.  Jag somnade efter sida 23. Detta är helt sant.
För övrigt så försöker jag sälja min jacka och mina skidor? Kan ingen va så jäkla snäll att köpa dom så jag kan få lite dineros till Paris? Jag lägger in två bilder här ifall någon funderar på det okej..? 
 

Kom sa kööööp kööööööp!

Btw- det är kanske inte å många andra som gått runt och spekulerat angående den nya ipod nanon tillexempel. Varför göra en mp3spelare med en videokamera?  Javiisst det är häftigt såklart, men alltså nej jag stödjer inte det. Nej.  Förresten Jonna du skulle väntat till nu att köpa en så hade du kunnat filma allllt häftigt i Trysse.

Don't Miss the new ep of OTH! yay

One tree hill Har säsongspremiär idag- never before I've been this happy!  :)

bloggdesignen...

suger rumpa. Jag vet liksom inte hur jag vill ha den och det tar dessutom en jäkla tid. Någon som kan ställa upp för en kvinna i nöd?  nej? 
Jag glömde visst berätta om den förtjusande helgen som nyss passerat. Fredagen började med en lång dag av studier (ja tro det eller ej men det är sant) . Jag satt och skrev e jävla uppgift och sen gick jag in på studentforumet där det plötsligt poppat upp en mer detaljerad förklaring på uppgiften där man uppenbarligen skulle ha författarnas åsikter om saken - Madde har ine fått böckerna från adlibris än så..hon kunde inte fortskrida. Istället kasta jag mig i duschen, slängde på lite kläder och for iväg till josse på tjejmiddag.  Jag medverkade inte under själva middagsakten men jag kom dit och drack vin. sen dansa jag och Josse natten lång på Tages nattklubb. Haha! 
alltså komiskt ställe det där, men vi hade kul iafl.  Natten spenderade jag hos Josse , sen var jag där hela dagen igår i princip och myste och kolla på film.  Genova såg vi, en psykologisk drama-film. Helt okej ändå.
Igårkväll agerade jag chaufför åt min broder, åt naturgodis och kollade på "Vid din sida" som gick på Tvn. Jag storlipa i vanlig ordning.  
Jag måste sluta dricka coke zero- det är fan en jävla drog. Man har suget konstant faktiskt. 
Nu skulle jag behöva åka iväg och sola, är i pricip genomskinlig igen. UH. Men jag är sådär lagom lat en söndag som denna så vi får se hur det blir med den saken. 
Har precis kollat en del av Sweeney Todd- men eftersom jag streamar så börja den helt plötsligt med buffering som inte rör på sig. KUL.  Men d e väl bra så jag får något vettigt gjort idag.  Jag har duschat åtminstone- Woho.
Nej nu börjar jag bli tråkig.  På återseendes ladies and gents. 

It's time...

för ett nytt inlägg.. Ja eftersom jag haft så mycket förfrågningar av besvikna läsare som väntat för länge så är d helt enkelt time. 
Jag la aldrig upp bilder från kräftskivan och detta är såklart väldigt dåligt av mig men eftersom vi har det unika fenomenet vid namn facebook så har de flesta redn sett bilder där ifrån. Och ni som inte har det så var den en traditionell kräftskiva med skaldjursklädda hattar,snapshäften och ett bord fullspäckad med skaldjurskadaver.
Så var det med det! 
Jag har ju då börjar mina nätbaserde kurser, men väntar fortfarande ihärdigt på att få all mina böcker så jag faktiskt kan börja stimulera hjärnan lite. Företagsekonomi-organisation och ledarskap och Mode-kläder,kropp och kultur. 
Två ämnen som jag än så länge av namnt att döma tycker låter relativt spänannde, det sistnämna iafl. 
Jag hr lånat hem Lotta Lewenhaupts Modeboken och bläddrat igenom. Jag tycker att den är genial. Rolig läsning helt enkelt!  Första uppgiften är en självpresentation -vad är mode för dig?  EH, eh... ja jag vet inte? eh en rolig grej?  haha.. ja så ur lätt det än lät så kommer den förta nog va lite hjärnkrävande trots allt. Ska bli kul iafl.
För en som känner mig och brukar byta ett ord eller två med mig, ni vet ju att jag inte längre ska flytta till Odense vilket egentligen var min plan. Nej utan efter en fantastisk vecka i Nice med min pojkvän och min kära Malin så beslutade jag mig för att satsa helhjärtat på vår kära vän kärleken. Hur corny lät inte det. Hrm.. 
Iafl på onsdag far jag iväg på uppdraget och första anhalt är Paris i 3 dagar eftersom julle är på jobbuppdrag där.. Sedan vidare till Nice... och sen kommer vi hem de 1 oktober igen på en kortvisit.
Där har ni mitt schema de kommande veckorna. Är det så att något radikalt uppstår så tveka inte att ringa mig ändå... Jag är trots allt bara 3h bort!
Jag och Malin solar oss på stranden i Cannes

RSS 2.0