< Till bloggens startsida

Rolex Masters-Tennis Turnament in Monaco!

Jajemen, här har jag varit idag med min pojkvän och mina svärföräldrar. Var riktigt nice.. Eftersom Julien jobbar där nu i.o.m Faconnable är en av sponsorerna.. så fick han biljetter+access till Vip logen+Gratis 3 rätters i the VIP-village.
The turnament hålls precis i utkanten av Monaco, precis nere vid vattenkanten.. som ni ser på bilderna så är det fantastiskt vackert där. Franska rivieran när den är som bäst (nästan åtminstone).
När vi väl kom fram så gick vi direkt till the VIP-village där det var fullt med flådiga människor. Vi fick champagne när vi väntade på att bli seated.. Väl vid bordet bjöds det på Rosé och 3-rätters. Fantastiskt gott!
Efter detta dök vi in i VIP logerna där det bjöds på valfri dricka...
Som ni ser på bilden här nedanför så satt Raphael Nadal precis framför mig ett tag när han såg på matchen. Ja, jag vet ju faktiskt bara vem han är sedan förra året. Men världsetta alltså. Han satt 1,5meter framför mig. JA, det är faktiskt häftigt!!
<
Hela publiken tittade på mig tänkte jag först och frågade Julien vad som försegick, och där satt han framför mig. Attans- jag var inte särskilt snygg idag ändå alltså, tänkte jag.

Helt plötsligt var klockan 17.30 och vi drog oss tillbaka till Nice. Vi åkte och tittade på vår lägenhet, ju fler gånger jag är där.. desto mer gillar jag den.. och ser även vad som måste göras vid.. Vad som ska renoveras. Ser fram imot det som attans!
Nu har vi precis vart nere i stan på cours aleya och ätit en sen middag med mina svärföräldrar, alltid lika trevligt.. Mitt huvud är helt söndertröttat av franskan idag. När jag koncentrerar mig så förstår jag faktiskt vad dom säger.. men det orkar man ju bara de 5 första minuterna ungefär... så.. ja. blablabla sacre blööh.

Nu har jag precis hoppat i sängen här och läste precis ett sms jag fått från Oskar.. en film var även med där han sitter i babysittern och snackar för fulla muggar! :) Jag kommer snart hem och leker med dig ossy!
Imorgon är det upp tidigt för frukost på Le meredien (Hotell där julles päron bor).. och vad är bättre än hotellfrukost?:) Sen kl 15 är det ut i Cagnes för att passa de tre små aporna! :) Sov så gott mina läsare.

Kommentarer
Tony Richardsson

Jag e inte bitter!!!

2010-04-16 @ 00:45:52
mamsen

Häftigt, ett helt annat liv än "svensson"

där skulle man varit

ha de bra o hälsa alla. Pusskram

2010-04-16 @ 02:24:11
Johanna

Jäkla lyxlirare! VIP hit och trerätters dit och kändisar hit och strålande värme dit....annat det än blöjor hit och kräkningar dit och skrikiga sömnlösa nätter :)!!!!!!!!!!!!!!



Men unnar Oskars favoritfaster denna lyx! gör jag faktiskt. Ge mig ett år så lilla pyret inte är så jäkla hjälplös längre så ska jag också komma in i matchen som kallas "att ha ett normalt och spännande liv" igen :)! Moahahaha



pussar och kramar från lilla pyret med familj!

2010-04-16 @ 17:03:25
Karin i Nice

Vad mysigt det ser ut!



Haha, gå in på min blogg så får du se vimmelbilden från high club!

2010-04-17 @ 10:14:47
URL: http://softcotton.blogg.se/
Karin i Nice

hahaha, jag är bara glad att mina ögon är öppna och jag inte kör på nån "försöker se snygg ut"-pose... haha, ska du ut ikväll?

2010-04-17 @ 19:13:27
URL: http://softcotton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0