< Till bloggens startsida

Här mina damer och herrar...

....nu skulle jag lagt in lite bilder här eftersom vi skaffat internet som går via trådlöst nätverk i hela stan- men ikke sa nikke. Det funka inte bannemig. 23 bilder var det t o m. JA- jag är ledsen men jag kämpar på här.


Stor ursäkt.

Till er alal som med ivrig väntan vart inne och kollat om jag uppdaterat om lägenheten. Detta har jag helt enkelt inte haft tid med! Vi har vart i lägenheten kl 8 på morgnarna och så länge det vart ljust på dagarna och när kvällen nalkats- 21 tiden- då har man duschat och gått ut och ätit- sedan förra tisdagen.  Hujedamig.
Men lite snabbt ska jag berätta för er att mina ära föräldrar var här. Det blev inte mycket solning då tyvärr utan det var mest en massa jobb i lägenheten. Såå för deras del var det ingen "semester" tyvärr. Men jag är väldigt glada att dom var här och att vi umgicks så mycket... och otroligt tacksam för all hjälp. Ville inte att de skulle åka härifrån. Man vänjer sig lätt att ha föräldrarna vid sin sida- för det är ju så det ska vara egentligen... Juliens föräldrar har också vart här och hälsat på/hjälpt till  så nu har föräldrarna möts också- och det gick ju riktigt bra faktiskt. Min pappa imponerade med engelskan vill jag lova. haha.  Juliens bror har vart här tors-lör för att hjälpa oss i lägenheten och sedan med flytten. Tur var det för det hade aldrig gått utan honom.  Vår lägenhet här nästan klar- förutom ett badrum som ingte är fungerande. Snubben vi anlita till att fixa det var en jävla k*ksnubbe (ja jag tänker inte ens be om ursäkt för min språk för hatet han medför är enormt)  som bara förstörde allt. Vi slänge ut honom igår efter att ha förstört duschen som Juliens bror fixat. Ja ni förstår ju själv. Nu är vi i vår gamla lägenhet- sitter på golvet då alla möbler är flyttade. Ska städa denna snabbt och sen hem och äta lite middag. Idag har vi unnat oss några välförtjänta timmar i solen. (vi var uppe imorse och städa /spacka tvättrum)- så något vettigt är gjort. Ikväll ska jag måla. Jätteskoj. Inte alls trött på detta nu. uuh.   Ja iafl- vi kommer förmodligen inte ha internet på 1,5v nu men jag ska försöka leta mig till ett it café så jag kan uppdatera med lite nya bilder. (glömde kameran i andra lägenheten) Jag har lagt hela golvet iafl- jag är själv imponerad det vill jag lova. Mamma har assisterat mig också där att inte förglömma.  Tack mamma och pappa för att ni var här. Ni gjorde oss båda så otroligt glada.
Nu ska det städas.
Hörs snart.
Puss!

day#2

Idag har det hänt massor.  Julle och steve har vart och handlat massvis med saker som vi behöver till badrum, spackel och grejer till alla väggar osv. Vi har burit upp allt i lägenheten som vi hade här i denna lägenheten så nu är vi av med det. Jag och mina päron har fixat och donat med dylikt. Städat, målat köket, rivet ur bänkskiva i köket, flyttat skåp osv. Vi hann även med en runda på beachen. Ja massviss har vi hunnit med.
Imorgon blir det till att fortsätta med allt. Jag ska åka och handla mer kakel till både badrum och kök- blev utökning... pluss lite annat som är bra att ha... sen blir vi nog klara med köket imorgon också om steve kommer med verktygen vi behöver. woho. Köket var som sagt min grej... skitbra.
Golvet kom även idag och jag måste säga att det såg betydligt finare ut idag än sist jag såg det. Är supernöjd!!
Nu ska jag nog läsa lite i boken mamma och pappa hade med till mig- lär väl läsa en ca 5 rader innan ögonen stänger sig..
Förresten så fick julle födelsedgspresent av fam. Fredriksson (+ Johanna Nordh då också såklart)- eeeen webradio. ÅH vi har velat ha en sån sen vi såg den hemma hos daniel å johanna.. Denna var skitfin. Logitec med färgskärm. Imorse lyssna vi på kiss fm . New york och drömde oss dit. ASNajs!! Å hans vägnar tackar jag så mycket :)
Bisous!!


Vitt och fint blir mitt kök :) Och så min trötta man här också.. haha

Pappa dricker Corona- Lacknafta....skojsig man det där!
Min kära moder.

day#1

Ja som ni vet så fick vi ju lägenheten i måndags, ocj började vår renovering igår.  Julle och Steve hann med att riva hela badrummet. Jag tog bort kakel-listerna i hela lägenheten pluss började måla i köket.  Julle och steve upptäckte även att rören i badrummet var från tidigt 60 tal och var helt oanvändbara så nu imorgon kommer rörmokarn och ska byta ut allt. Bra- MEN detta betyder att vi får vänta med att bygga ett loft i lägenheten. Cest la vie.   Igårkväll var jag, mina föräldrar och julle ute åt på cour saleya. Var väldigt trevligt! :) Kul att ha mammsen och pappsen här!!! Det skulle man alltid haft!


Förresten...

...så har jag glömt att berätta att när jag var hemma i faluland så flög det in en fladdermus i vår lägenhet när Julle sitter och tittar på tv. HAHA. Han slänger en handduk över sitt hår och sen jagar han runt den här i lägenheten med en mopp. Till slut fick han in ett rejält slag så den flög in i väggen och.. dog... ja det var bara det jag ville berätta.. haha
(en liten parantes är att jag hade förmodligen låst in mig på toaletten om det kommit in en fladdermus här.. men det är ju en annan historia.) Hej hopp.

Unighted i Nice!

Nu var helgen över... och den har vart fantastiskt bra! :)
Igår började dagen med jobb hos Parks fram till kl 19. Var kul att träffa de små liven igen. De bara växer och växer man hinner knappt med !
Efter detta så kom jag hem, gjorde mig iordning snabbt som attans sen drog vi på en födelsedagsmiddag. Juliens kompis, kompis fyllde år och dom bjöd in. Julles barndomsvän från Paris var här hos sin bror som alltså är snubben som hade födelsedagsfesten. Trevligt var det. Massa fransk plockmat och rosé- hur kan man klaga :)
Efter detta drog vi hem till vår lägenhet där Fred (en annan vän till Julle från Nimes) väntade. Jag bytade om snabbt som attans och sedan drog vi iväg till Unighted.Fred hade nämligen fixat biljetter till oss, och det visade sig vara biljetter till VIPen så det var gratis driicka hela kvällen. Eller bara fram till kl 3.. så när det var julles tur att hämta nya drickor då hade de stängt baren- jävla trams. MEN det var ganska häftigt faktiskt. 35000 var i/på Nikaïa stadium.. mäktigt. David Guetta stid och såg cool ut uppe i sitt podie.. ja vad ska man säga. Det var nice :)
Imorse gick jag Julle och Fred till stranden där vi sov i nårra timmar. Efter detta kom jag och julle tillbaka till lägenheten där vi sov i nårra timmar till. Haha. Sen nu ikväll har vi målat/lackat vårt bord. Blev fan skitbra. Tror det kommer bli ungefär samma färg som golvet. Ska visa er det imorn. Jäkla snyggt. Ska måla vår stora spegel och vårt hallbord i samma färg tänkte vi. Ja om ni undrar alltså.. haha..
Sen efter det var jag och julle ute på en promenad/joggingtur- ja det är söndag ni vet.. i 1,5h- var fantastiskt skönt. Vi kom hem nu kl 22 och sen dess har jag ätit en mozzarellasallad och pulat med saker hemma. Imorgonkväll då gäller det. Vi borde verkligen börja packa sa vi idag och slog oss på pannan.
Nej imorgon är det jobb kl 8.30 så jag borde innerligt hoppa i säng.
Kommer nog lite bilder fårn lägenheten imorgon också- nu när den ska vara tömd.
Hoppas ni haft en fantastisk helg mina läsare.
Bisous och bonne nuit.

3 days to go mina damer och herrar.

Ja men precis så ligger det till. På måndag signar vi lägenheten och kl 18.05 ska den vara vår. Huurra :)  Då ska det fan drickas champagne.. eller något..  på tisdag kommer ju mina kära föräldrar ner på besök. Mycket trevligt ska det bli. Har köpt varsin roller till dem, och en såg till pappa också så det kan sågas golv. Härliga semester va! :) haha Nej men nog ska vi hinna njuta av franska rivieran också. En hel vecka utan att sola det går ju inte för sig. 

Imorse klev vi upp redan kl 08.30 och begav oss direkt till stranden. Hur skönt som helst. Knappt något folk- en ljummet värmande sol och ett lugnt hav. Dajligt säger jag. Vi stanna iafl där till kl 13.30 innan vi drog oss hemåt för lite brunch.
Någon timme senare drog vi och inhandlade lite grejer till lägenheten- idag blev det kakel till köket som blev i någon beige ton... vi stod och valde lite mellan svart, beiget och grått.... jag är fortf klyven men.. ja det får la duga med beiget helt enkelt.
Igår var vi ju och köpte ett par joggingskor till julle så nu har vi kört vår första runda tillsammans. Fan va skönt att jogga med någon annan. Tiden går ju dubbelt så snabbt. Nice. Imorgon tar vi den långa rundan! : )
Förresten så ska jag klart förfota och efterfota lägenheten. Ni ska få vara med helt enkelt och följa oss i renoveringen. Just nu håller vi ju på och kollar om vi kan feta in ett litet mini-loft ovanför toaletten. Just där alla sladdar till air condition maskinerna sitter tydligen- så på tis morgon kommer det en snubbe och kollar om detta är möjligt. Annars får vi helt enkelt ha vårt vardagsrum som gästrum. Det får gå helt enkelt! Ni som brukar läsa min blogg har ju ändå en gnutta koll på läget skulle jag tro annars... men som sagt. på måndag då jävlar! :)

Nu när jag kom tillbaka har jag även fått lite grejer av min kära pojkvän. Han har ju previs avslutat sitt inköp för vår/sommar -11 där det även var ett stort showroom med massa fina grejer. Hittills har jag fått ett par balleringaskor som är asfina. Dom är något för tighta men jag får helt enkelt töja ut dom i onyktert tillstånd eller något. En blöt socka brukar ju också gå va? Fick även en piké/skjort/tröja eller vad man ska kalla det. Jättefin är den. Blå med skjortkrage. Idag kom han hem med en blus som kommer från en fabrik i Albanien- 100% silke och denna kommer gå på föga 250€ i butiken. Skapligt jo man tackar. Jättefin är den iafl! Igår när vi var på Decathlon så köpte jag även ett par shorts att ha när jag är en hurtbulle. Eller jag försöker iafl. Man kan ju åtminstone se sportig ut eller hur? :) haha. Nu ser det iafl ut som jag har en minisparkdräkt på mig när jag är ute på vägarna. Håll utskik.
Nej nu ska jag kolla senaste episoden av entourage innan jag nannar för att imorgon åka till fam. Parks och träffa alla :) Kul ska det bli. Majsan har fått tänder- herregud vad tiden går! Tack för idag mina vänner. Bisous

Sparkdräkt!

Länge leve herrkalsonger från faco i storlek xxl.

Blöta raggsockar!!Det ska gå!

Byxlös!

En dag i Nice igen.

Som ni kanske vet så kom jag ju tillbaka igårkväll till Nice och jag måste säga att det känns att vara tillbaka.
När man väl är hemma i sverige så har man ju tendensen att stressa med allt för att hinna med och man hinner liksom aldrig riktigt känna in lugnet. MEN idag jävlar. Idag har jag känt in lugnet till max.  Dagen började med en sovmorgontill 10.30 , en joggingtur (då var det bajsvarmt ute och jag har inte vart igång på säkert en månad så jag var ju halvdöd), stranden fram till 17 tiden. Sen besökte vi lägenheten för lite check innan med snubben som ska hjälpa oss bygga om... som förövrigt verkar lite konstigt... ja vi får väl hoppas det blir bra helt enkelt... hrm.....  sen nu ikväll har vi vart på bio och kollar Inception.. Alltså Leonardo Dicaprio, Joseph Gordon-Levitt (Anja kan intyga min kärlek till denna man i min ungdom, ungefärlig med hennes Clay),Tom Hardy och Cillian Murphy. Vilka män. Vilka mÄN.
Förövrigt tyckte jag filmen var hur bra som helst, jag satt som klistrad konstant och hurvidare det var pga alla påkostade scener, männen eller manuset det kan ju kvitta. Bra var den iafl. Rekommendation.
Nej nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. Godnatt på er. Bisous.

En fartfylld helg.

Kan man ju säga. Det känns som om det har gått i ett här. Men jag gillar ju fart och fläng så det är okej.
Jag måste säga att jag är fantastiskt glad att jag hunnit träffa så många vänner här hemma, har vart hur kul som helst.
Ja i fredags var vi ju som bekant i Hbg som jag skrev i tidigare inlägg.
På lördagen så vakna vi upp på hotellet som sagt, efter detta sa vi farväl till Calle och Marie och drog oss hemåt mot landet.
Jonna sov en stund och jag gick runt och pula med diverse saker sen for vi iväg till Center syd där mitt mål var att hitta en klänning till dopet på söndagen. Det gjorde jag också minsjäl.  Jonna droppa mig hemma i Svalöv och drog sedan vidare mot Kalmarstad.  UNdra hur pigg hon var. haha.
Kvällen spenderade jag tillsammans med Malin, vi drack vin, för mycket vin. Ja återigen berättar jag om att vi drack- det har blivit en del nu på sistone. Men nu ska jag fan hålla mig ifrån alkoholen ett bra jävla tag... Anyway.  Lördagskvällen är flummig men vi slutade på en efterfest i Landskrona iafl som faktiskt var jävla kul. Kl 10 på morgonen kom jag hem, kl 11 stack vi till dopet. Madde var trött.
Men dopet på söndagen gick väldigt bra, var en mycket mysig tillställning med god mat och trevligt sällskap.
Igår (måndag) mötte jag upp Johanna och Oskar på väla där vi gick och strosade och handlade förnödenheter. Det var nice, gick och myste med Oskar massvis och Johanna bjöd på fika:)
På kvällen så åt jag middag med min mor och far och efter detta ringde Sandra och vi drog över till Linda och Tomas. Då fick jag äntligen titta på det lilla livet Levi som låg och sov. Så söt så! : )  Vi gick hem runt 2 tiden inatt efter massor av snack, fika och catch up- alltid lika trevligt! :)
Idag skulle jag och tobbe åkt och simmat lite men tiden räcker inte riktigt till. Har lite ärenden att fixa och så innan flyget går 19.25 ikväll. Om 6 dagar får vi vår lägenhet! :)  Om 7 dagar kommer mor och far ner och hälsar på :)
Nu står det mycket på schemat och jag gillar det. Hoppas ni alla har det bra. Jag ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande och ska försöka skärpa mig på den punkten! haha
Bisous á vous.

Jag, broderDaniel, Johanna, broderfisk med Oskar och prällen.

Stolt gudmor med Ossy.

Oskar, hans mor och Sophie le giraffe.

Stolt gudfar och ossy på sin nya fina stol.

Ossy hitta farfars näsa.

RSS 2.0