< Till bloggens startsida

Dan före dan före daagen...

Jag vaknade runt 11 tiden och chillade en del, efter detta blev det en fika i stan och sedan strosade jag och tobbe runt i landskronas utbud av affärer... haha..
Ikväll har jag ätit middag med mina föräldrar och efter detta tog jag en långpromenad med elle. Riktigt jävla skönt var det. Kylan slog lite mot kinderna men förövrigt var jag så påpälsad så jag var varm. Utanför vårt hus la jag mig i en stor snöhög som skyfflats dit. När jag låg där och tittade upp mot snöflingorna som glittrade i skenet från lyktstolpen, tänkte jag tillbaka... till när vi var små, när vi brukade bygga igloos och gångar i högarna..leka i snön hela dagen.. ..Vad mycket lättare livet var då.  Problemfritt och kul...  Annat är det nu, 20 år senare när man stöter på problem varenda dag- kul har man förvisso fortfarande men på ett annat mer komplicerat sätt.



Ut på promenad.

-19 i svalöv nu då. Härliga tider.


Myyyyys!


Hittad hos farmor..

....
Tuboorrg Hvergaang!!   Detta är fan inte från igår alltså..

Pappa och madde-dag.



Idag har det varit en trevlig dag. Jag gick upp tidigt (10 ..host) chillade lite, städa lite i malins lägenhet, pratade länge med Jonna.   Efter detta kom pappo och hämtade mig, vi drog till hbg där vi besökte netonnet och siba och sedan drog vi till farmor för att överlämna hennes juklapp- nämligen en kassettradio så hon kan spela in melodikrysset på lördagsmorgnarna! :)

Hon gav mig en vitlökskapsel för min förskylning och sa att hon tagit sådana i 11 år utan att vara förskyld- jaha tänkte jag, vafan har jag att förlora på det. Men magen satte igång så jag fick sitta på toa och en liten spya kom det minsann allt också. Jättebra. Varmt rekommendation dom där kapslarna....

Nu ska jag lägga mig vågrätt här på min säng, kanske i fosterställning förresten. Ja, idag är det synd om mig. 

Fick en julklapp av min pappo idag också, nämligen ett par shoooes :) Tack! <3


På återseende amigos.
Besos.

cant sleep.

Got tons on my mind right now.  Vet inte riktigt hur jag ska cope allt
men det ordnar väl sig... det gör det alltid eller hur?
fuckingfuck.


Sitter fortfarande i Malins soffa, Malin pratar i sömnen i mellanåt. Lyssnar på James Morrison i vanlig ordning och bara tar det lugnt.  Imorgon har jag lite samtal att klara av...  borde fan ut och jogga också, om bara fisken kunde fixa ett testa gratis kort på gymmet till mig så hade det ju vart easy, men det går inte särskilt snabbt tydligen.

Imorgon ska jag sova hemma hos min hund iafl.  Världens mysigaste....



Myskväll@yohs.

Idag blev det en rejäl myskväll hos josse. Malin sov på soffan och jag å josse kolla film. Twelve kolla vi. Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Flummig?

Anyway. Nu sitter jag på malins soffa och funderar över livet medans hon snarkar inne i sin säng. Jag tänker bäst på nätterna.  Kom igen nu helvetes jävla skit csn.

Jag blev förskyld i helgen kan man säga, det känns just nu som om det sitter en liten man i min hals och kittlar mig. SÅDÄR behagligt.

Men goodnighty popes. Hoppas ni haft en fin måndag.



Haha hemma i mitt flickrum, tur det inte är så stökigt. .. .. ..

Hej alla.

Har varit riktigt dålig på att uppdatera på sistone, inte så konstigt kanske. När jag väl är här hemma så passar jag på att umgås och träffa mina vänner och familj så mycket som möjligt. Suger in så att säga.
Iafl, helgen var skitbra.  I fredags var det kvalitetstid och matlagning med josse hela dagen, för att sedan på kvällen fira Malin som arrangerat en liten fest. Jättetrevligt var det!!
På lördagen hämta min bror mig hos Malin, vi stack sedan och hälsade på farmor, och efter det var det soffhäng med Daniel och Ossy!.. Efter detta stack jag till Malin som hade födelsedagskalas- och sedan ut i stan! Även detta var en lyckad kväll! Lite för mycket alkoholintagkanske... men Kul var det iafl! :)
Igår åkte jag och fisken till centan där vi mötte upp med yohs och malle, åt lite grafiti och strosade runt, på kvällen blev det chill hos josse där vi föråt oss på chilicheese. UÄÄEEHHH.
Har sovit jävligt dåligt de senaste nätterna, har nog lyckats vända på dygnet och samma var det inatt. Somnade runt 6 tiden imorse och blev väckt av en hustomte som gnällde över ett ostädat rum.......
Vad som händer ikväll vet jag då inte än..
Hoppas ni mår bra iafl! :)

gick igenom min garderob här hemma inatt och hittade mitt gamla juicy couture set! :)

Hey stranger.

Ok so,  since I got my flagcounter here on the blog- I can see that I have people from other countries visiting- which is (of course) lovely! It Makes me happy. But what I would like to know is- Who are you?  I'm kinda dying to know here so please- leave a comment or something- and I'd be thrilled! :) cheeers!





Gick igenom gamla saker idag...


Haha Tippen kloben var det här. Sandra Nilsson och Therese Åkerlund fick jag detta av- vi kan fan inte varit gamla.

Denna hade jag fått av Sandra Mårtensson! :) haha

Grattis kort -95!

Sandra Nilsson i ett nötskal- KUNG i backen. Detta är ju bara 9 år sedan så inte såå längesen! =)

Detta hade mina föräldrar fått av mina grannar när jag föddes!

Hittade hur många brev och vykort som helst i min gamle låda jag precis gick igenom!  Där var till och med brev från en vän jag glömt att jag hade?! Hur sjukt är inte det. Så bra vänner var vi. haha
nostalgi - det vill jag lova! :)

Sverige.

Nu är jag ju hemma i Sverige, kom ju hem i torsdags och har varit alldeles för lat för att uppdatera faktiskt.
Men jag har det bra här hemma iafl, skönt att få spendera tid med familj och vänner- sådant är helt priceless!

Vad har jag då hunnit med sedan jag var hemma då? Jo, i torsdagskväll när jag kom hem så kom Malin hit och hängde och sov över.
I fredags åkte jag till Josse en stund och spenderade sen kvällen på genvägen med Sandra och Mattias.
I lördags blev det glöggfest för hela slanten hos josse.  Josse hade julbakat och förberett massa goda grejer till oss tjejer så det var jättemysigt!!

I söndags hängde jag hos Malin hälften av dagen, jag sov nämligen där. Hon bädda till mig på soffan där på natten och dagen efter när jag skulle vika ihop grejerna så visar det sig att hon bäddat med sin fina vita bordsduk... HAHA. Jävla kul.

Igår var vi ute i Lerberget och hälsade på Oskar med familj!! En god middag med en fet kyckling var förbered, potatis och sås- looveelyy! :)  Sedan blev det massa Oskar-mys! Jättetrevligt var det!

Idag har vart en otroligt lat dag. Eller nja, en slö dag får jag väl säga.   Vaknade svinsent, hade en far som skulle väcka mig kl 10 men kl 12.40 kollade vaknade jag så det gick mindre bra.   Sedan gick jag upp, joggade i 45min och sedan kom jag hem duschade... och har sedan dess inte gjort många knop.  Gick igenom lite gamla grejer som ja tänkte visa sen. Tobbe kom även hem ikväll så vi åt tacos. Nästa hela family fredriksson.

Nyvaken och påpälsad innan idag. snyggve.

The sun is shining in Nice.

Ja, nu är jag färdigpackad, iordninggjord och redo att fara. 
Kommer sakna solen, men kommer älska att träffa alla mina små smultron där hemma. Ska bli jättekul.
Flyget går halv två och jag har lite ärenden att utföra innan dess så, so long!
Vi hörs i sverige hörreni! :) Ha en fin torsdag!

Bisuos (puss) från Nice.




Packingpacking.

Jaha det här händer just nu..... Madde packar, lyssnar på musik (julle kollar fotbolldärav bärbart), madde färgar även sina ögonbryn i detta nu i sin blommiga sparkdräkt.. haha. Im sassy.


Look Julien- pic of the tv on the blog. I'm so proud of you.. haha..
Ja Julien har satt upp tvn på väggen nu, grymt mycket bättre blev det istället för julles fula gamla ikea möbel.
Här har vi även min resväska som jag jobbar på. Skorna och en del kläder är fortdarande inte i....... hrm...

Innan ikväll var vi och hälsade på Parks och sa hejdå och godjul och sådär, och trots att vi skulle vänta till januari (som avtalat) så fick jag en tidig julklapp- nämligen dessa- superduperfina ljusstakarna. Måste köpa fetare ljus dock för dessa var inte särskilt snygga på.   MEN I love them iafl!:)  

Näsdukspaketet där på golvet brevid är ju jättecharmigt.


PÅ återseende mina läsare! :)

bisous

Marchè Noël.



Kom nyss hem från stan där vi strosade runt på den pyttelilla julmarknaden här i nice.
det var mysigt.

Jag har idag även handlat ett pannband (på skånska panneband) , en hatt (JA håll i hatten som man säger) och ett par svarta byxor, finally!! :)

JA nu ska vi sätta upp tvn här!

puss påer!


Ta 1 betala för 2.



Ja julle hade ju fått likadan jacka........ haha vilket jävla skäämt.  Bara husvagn som fattas.....

Lika som bääär!!



Den kvinnliga modellen för hms nya reklamkampanjer och Fredrik Wikingsson.

Årets Julost.

Vet inte om ni kommer ihåg, men för ett år sedan så köpte vi en beaufort ost på julmarknaden i Nice.  När jag var och Jobbade igår så köpte julien hem en ordentlig bit till mig. ÅHH vad den är jävla god alltså. 250kr gick denna lös på, så man får stå upp och äta den! haha


Mina gardiner..

Här är de gardiner jag kämpat med i flera kvällar tidigare i veckan.  Jag har fortfarande inte lagt upp dom dock i brist på tid. Men tror jag gör det ikväll helt enkelt. Men tänkte visa er iafl!  Ikväll ska det köpas en såndär hållare till tvn så vi kan sätta upp den på väggen! Då blir det niiice! :)

Lördag hos Parks.

Igår var jag hos parks hela dagen och passade barnen. 9.30- 19.00.  Det var en mysig lördag med familjen! :)




Lite uppdateringar i bilder från fredag.

I fredags var vi som bekant på hotell meredien och åt frukost med mina svärföräldrar på morgonen.  Jävla gott var det, vädret var helt fantastiskt fint dessutom så efteråt tog vi en långpromenad på stadens gator. Jag har ju vart halvsjuk, mitt huvud har snurrat och min kropp har värkt men med piller klarar man det mesta.

En kul detalj är det faktum att julien fått en jacka av sin bror, den är EXAKT likadan som min. VAFAAAAN.  Ta två betala för en.  Jag funderar på att sälja min och köpa ny till nästa vinter nu helt enkelt...




Efter att ha trånat efter dessa i någon vecka på Zara så får jag en plötslig överraskning. Under vår julgran låg där ett paket från mina svärföräldrar som jag fick lov att öppna direkt.  Alldeles för mycket sa jag med tårar i ögonen , överglad som jag var. Tack! :)


I fredags kväll lagade vi vår traditionella kyckling i ugn till Juliens föräldrar och hade en mysig kväll. Mitt huvud dunkade men det fick helt enkelt gå! Det var en mysig dag allt som allt!

Saker man inte ska tvätta på 60°.....

En ullmössa med pälstoffs med tvättråd- DO NOT WASH.
DÅ kan det alltså sluta såhär.



Hej.

Hej.
Hej igen.
Jag har nyss vart ute på stan en runda.  Köpte mig min nyårsklänning, det blev en annan än vad jag kikat på innan som var dyrare dessutom så jag är halvskeptisk- Eller klänningen är ju jättefin. Men man är ju inte den rikaste hästen i stallet såhär års.  Har nyss ätit lite ägg och ska nu städa lite här i lägenhten, julles päron kommer nämligen hit och hälsar på ikväll ås då får det väl vara lite ordning på torpet.
Jag är klar med gardinerna, Ska bara göra sånna man fäster upp i sidorna, men tråden tog slut så jag får vänta me det helt enkelt.  Ska fotografera så ni får se mitt mästerverk! hah :)

Hoppas läget är bra med er alla som läser. 

Bisous


RSS 2.0