< Till bloggens startsida

Det var væl på tiden.

..med en liten uppdatering. Jag har inte uppdaterat på hela veckan i brist på ork ærligt talat.
Veckan har vart fullspæckad hemma hos familjen Parks, mycket jobb alltså.
Fick dock 4h ledigt i torsdags då jag passade på att åka till cap3000 och køpa vælførtjænta klæder... Tænkte nu nær jag snart ska børja studera så måste man ju se lite proper ut iallafall.
Igår jobbade jag till kl 19 och efter detta så åkte jag hem och packade en liten væska och sedan åkte jag till Cecilie dær vi hade en liten sleep-over. Emmie var också med... Imorse tog vi på våra skidklæder och begav oss till Isola! Solen sken hela vægen dit och vi hann åka 1,5h innan den gick i moln och det blev kallt. MEN- det var fantastiskt kul iallafall. Jag ska lægga upp lite bilder snart. Just nu sitter jag hemma hos Cecilie- vi har precis ætit pannkakor! Ikvæll ær det fest, vi ska gøra oss iordning snart sen ska vi åka hem till mig och Julien dær han och Nicolas befinner sig- sen ær det førfest och ut på stadens gator. Ska bli lovely! Imorgon hoppas jag på att sova hela dagen... gærna till 18 på kvællen så jag blir ordentligt utvilad. JA.
Hoppas ni alla mår bra dær ute i vida værlden. Hær kommer lite bilder från jobb igår nær jag och maja myser i soffan+en bild nær jag sitter ute och njuter av solskenet och de 17 graderna som var igår på dagen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ær det vinintag. ÆLSKAR denna dagen!! :)
Puss på er

Drömläge.

Imorse klockan 11 var vi och tittade på den absolut bästa lägenheten hittills. Utsikten var magnifik och lägenheten var i rätt storlek och totalt renoveringsobjekt+ i bra prisklass= precis vad vi vill ha! Dock har vi ju börjat ändra våra tankar lite nu då vi funderar på att skaffa en som där är gångavstånd till både stranden och downtown. Ni vet, så man kan gå ner på stan och ta en drink sen rangla hemåt by foot.  Har även börjat tänka på om det blir så att vi ska flytta och vi vill hyra ut lägenheten så måste den ju ligga relativt i centrum. Lägenheten vi tittade på imorse låg såklart inte i centrum utan längre upp på berget (därav den fantastiska utsikten). Nu är vi kluvna. Drömlägenhet med 15m2 terass....hrm.. eller.. leta vidare efter något mer logiskt som vi kan tjäna pengar på nere i stan. (Ja det sistnämna är såklart bäst) UH. Men fiiin var den.

Här är min dröm: Tänk er att vakna upp, öppna glasdörrarna, kliva ut på terrasen i morgonsolen, slå sig ner i en fin rottingfåtölj med ett stort glas med färskpressad apelsinjuice. AHH
Detta är utsikten från sovrummet i lägenheten vi tittade på.
Hela väggen är glasdörrar både i vardagsrummet och i sovrummet.
Här har vi mig en solig söndag som denna.

Nu ska vi gör pannkakor!! :D

Lördag.

Jag tänkte bara göra en snabb uppdatering här så ni vet att jag fortfarande är vid liv.
Det är knappt förvisso, jag har vart magsjuk de senaste dagarna så har vart best friend med toaletten... Men idag efter lite piller så mår jag bättre- är otroligt slö dock.
Igår var ändå värst, jag fick inte ens av tandkrämskorken. Då är man klen!


Jag har såklart passat på att kolla på lite filmer på sistone, detta börjar bli lite utav en filmblogg- dock en ganska ointressant en. ANYWAY... Igår kväll såg vi på "The lovely bones"- en film ur en mördad tjejs point of view. Lite flummig får jag väl säga, den var inte bra men den var heller inte dålig.
Nu såg vi precis Eagle eye- en film om invecklad terrorism. Den var spännande får jag väl säga. Ganska bra ändå. Jag tror inte att du, Malin kommer att tycka att den är något vidare dock.. inte din genre :P haha
Lördagskvällen är ju inte slut än, så nu ska vi se "The invention of lying". Imorgon är det söndag och det ska bli fint väder. Längtar redan. Kl 11 ska vi iväg och kika på en lägenhet!

Hoppas du mår bra lovely reader.

Påkörd av en buss...

...så känner jag mig ikväll, och igår kväll var det samma. Idag runt 16.00 kände jag likadant men sen gick det över efter lite piller. Men fan, huvudet snurrar och magen den värker.  Idag var min pojkvän på apoteket dock och införskaffa lite medocin till mig. Han är snäll ibland! :)   NOG om självpity.

Jag såg precis på TV när Anja Pearson tävlade och precis i sista kurvan som möttes upp av en backe så landa hon helt fel och krascha som in i helvete. Alltså den isiga banan och i de hastigheterna- jag tycker det är konstigt att skidåkarna ens överlever fallen?! Livsfarligt. Jag är noll sportintresserad egentligen.. men stackars Anja! :(

The Blind side.. skulle vi ju sett häromdagen men då hitta vi ingen bra att streama, idag däremot.. Vi avslutade precis filmen- och den var jättefin. Skitbra verkligen. Tårar föll ett antal gånger och smilbanden fick jobba, precis som det ska vara när man ser en bra film. Se den! Varm varm rekommendation. Sandra Bullock är vacker som en dag. Så vill jag också se ut när jag är 46!

Imorgon är jag ledig, ska försöka bli bättre här och så ska jag se nya avsnittet av One tree hill... och det var alla mina planer.
Hoppas ni haft en bra onsdag mina vänner. Tusen kramar till er!

Trött tjej som Alix hade sagt.

Igårkväll somnade vi innan midnatt, och jag vaknade kl 13.15 när bulle kom hem för lunch.  EH sjusovare?
Jotack.  Nu sitter jag här i soffan och chillar med min macky och tvn. HORTON började precis. Har aldrig sett den.. och på ENGELSKA dessutom! Hurrahurra! Det var som om Gud ville att jag skulle se den.


Jag blev precis sur för Malin berätta att hon och freddan skulle se Alice in Wonderland imorgon. KUL tänkte jag- den har jag velat se nu i flera månader. Då tänkte jag att den borde ju ha eller ha haft premiär nu i dagarna isåfall. NEHE den 24 MARS?!?!?! Ska den ha premiär här i Frankrike. Jävla U-land.



Jag tror inte Julle skulle uppskatta om jag sitter här på soffan resterande av dagen tills han klampar in genom dörren igen. Jag har fan inte ens packat upp min väska än. Bravo Madeleine.

Idag ska jag göra min berömda grönsakssoppa. Haha först och främst är den inte min... Juliens Pappa Bernard lärde mig hur man gjorde den så det är hans soppa... och second of all så är den långt ifrån berömd. Men eftersom min blogg består främst av mat och filmer så ska ni idag får vara med steg för steg. Haha. Hurra. Jag har för mycket fritid. Nu ska jag dricka min zero och kolla horton.



Madde&Maja dag.

Goderafton.
Just nu sitter jag och jäser med en cola zero i soffan. Var annars?!
Om en timme ska jag hämta Ceasar på flygplatsen (Julien=Julle=Julius=Ceasar) så nu inväntar jag mest tiden.
Jag tänkte för en stund sen att jag var hungrig så jag värmde en bit paj och en bit lasagne (rester), och detta står fortfarande i micron då jag kom på att magen inte skriker efter mat ännu. Jag får helt enkelt vänta.

Kl 7.30 anlände jag i Cagnes idag och spenderade större delen av dagen med att ta hand om lilla Maja. Vi myste i soffan och var ute på promenad. När maja sov så gjorde jag miniköttbullar till Vega.. eftersom jag inte äter köttfärs så vet jag inte om dom blev goda... men det får vi väl hoppas! : ) Klockan 18.30 anlände jag här hemma och hoppade in för att ta en vaaarm och lång dusch. Eftersom både jag och JC duschade imorse så var där såklart inte tillräckligt med varmvatten för en lång dusch. DÅ blir man fan sur. (Tänk om folk utan duschar hade hört mig nu. Bortskämda jävla flicka hade dom tänkt). anyway.....
En dusch blev av och nu sitter jag mest här och väntar. Jag pratade med Malin innan också. Hon är ju i Södertälje. Sveriges värsting-stad. Hon passar in perfekt! haha

Nu ska jag göra något vettigt... titta på film kanske?


Söndagkväll.

Min lasagne blev ju skitgod! Alltså ibland överträffar jag mina egna expectations. Man är väl lite självkritisk ibland.

Nog om mat, vi har precis kollat klart på den gamla filmen Alphadog. Den är faktiskt ganska bra. Man blir fan ledsen i slutet, inte tår-ledsen, men hjärt-ledsen. Det gräver sig ner i själen på en så att säga.
Imorgon ska jag till Cagnes och hänga lite med Maja (Maja är 3,5månad haha) Men ska passa henne lite iallafall. Julien ska till Geneve på någon intervju och på något jobbgrejs så det bir lugna gatan imorgonkväll.

Nej nu ska vi nog kolla på The blind side. Vi tittar alldeles för mycket på filmer/serier. I LOVE IT. Godnatt på er mina lära läsare. Ni är få- men tro inte att jag inte älskar er för det!


Karnevalen i Nice!

Idag gick jag och Julien ner i stan och tittade lite på karnevalståget. Där var hur mycket folk som helst i stan... och massa störiga ungar som sprang runt och spruta såndär skumgummi-grejs (som man köpte när man va liten på karnevaler) på alla som gick förbi dom.  Det är okej när barn gör det men när vuxna människor kommer och sprutar en i ansiktet (..alltså om ni nu får snusktankar så är det faktiskt ert problem) då är det inte okej.
Iallafall, det blev en mysig och lång promenad. Nu är vi hemma igen och chillar lite i soffan.  Vi tänkte nog tillaga en vegetarisk lasagne idag. Är första gången så det blir nog spännande. PUSS


Vilken fantastiskt uppträdande.



Fint va!?

Dagens franska låt.


Dagens låt!


Happy Valentines day Madeleine.

Thank you JQ!


Jag vaknade upp med rosor på sängen.. Det är inte fy skam! :) Sen nu har vi precis ätit en fabolous frukost med färsk bröd (såklart) och massor av ost. Vi ska ner en runda på stan tänkte vi, karnevalen är ju idag också.. så nu ska jag hoppa in för en snabbdusch. Vi hörs later. Hoppas ni får en fin alla <3-ans dag! Kärlek till er alla!

Knowing.

En film med Nicolas Cage, denna åg vi igårkväll.  Alltså hela filmen byggs upp som fantastiskt spännande och läskig och man har ingen aning om vad som ska hända i slutet. Jag till och med kom på mig själv med att dra upp fötterna så de inte låg utanför soffkanten.... sen kom slutet. Det var så jääävla dåligt. 121min varar filmen. 110 av dessa var bra. Resterande 10 borde de göra om! Så nu var det sagt.

filmkväll

Blev det ikväll. Skönt faktiskt. Vi såg nothing but the truth som gick på tvn. Den var väl sådär får jag väl säga.
Jag är sjukt sugen på muffins. Vi har en muffins i skåpet... och det är ju trots allt lördag eller hur?
Alla andra är väl ute och svirar idag kan jag tänka mig... ja hoppas ni har kul då.
Imorgon är det söndag. Jag gillar söndagar för det är enda dagen i veckan man kan chilla på utan att få dåligt samvete. Söndagar och regniga dagar! Haha. Hektiskt liv va.
För er som inte visste så är Victoria Silvstedt en skitstor programledare här nere i frankrikeland. Helt sjukt. Hon står mest där och ska se snygg ut. Hon säger inte så mycket och när hon tittar in i kameran så svänger hon först lite med huvudet så att luggen kommer på plats, sen börjar hon pluta med läpparna. Härligt.
Nej muffins sa vi va?

Jag är kär...

.. i Ryan Reynolds. Jag lägger direkt till honom på min topp 3. (Såg the proposal igår igen) Nu består topp 3 av den saliga blandningen Jude Law, Ryan Reynolds och Zac Efron (JA Zac är lammkött men han får mig vilja vara 15 igen) 


Saturday saturday.

Hej hej på er!
Nu har jag precis kommit hem från Cagnes. Har lekt med Vega sedan klockan 15! Vi har haft det så trevligt så. Vi har dammsugat, tittat på musse pigg och lekt på stranden! Väldigt trevligt :)

Nu ska jag nog tillaga något gott här. Vi kanske ska ner på stan sen. Jag orkar egentligen inte för jag har kommit in i en "mysa/lata sig" period. Jag gillar det. Men jag lägger bollen på julles planhalva så får vi se vad han säger. Hoppas ni alla har en fin kväll. Puss och kram på er.




Meet Dave.

Haha, vilken jävla rulle alltså.  Eddie Murphy, det går bara utför. Jag ska förstöra för er om ni någonsin tänkt se filmen. I slutscenen flyger besättningen iväg i Eddies ena sko som uppenbarligen var ett rymdskepp. Lovely!

Här har vi den...

Den gamle ved-stocken. Alltså vad är rätt ord? Vedklave vedklabbe vedkloss vedkubbe jag kommer liksom inte på det svenska korrekta ordet? Men visst är den fin!? Haha passar inte alls in på själva ekbordet med vi får väl köpa ett nytt bord då!

The boy in the striped pyjamas.

Det var nog längesedan jag blev så tagen av en film. Den är så hemsk. Så hemsk.
Om ni inte redan sett den, Se den. Man fastnar från första stund. 


Hejhej på er alla!

Idag är det fredag, Känns som måndag. Idag började dagen tidigt faktiskt.
6.30 hoppa jag upp ur sängen för att säkert komma fram i Cagnes vid 7.30.
Var supermys att träffa barnen igen, även om förhållandena inte är de bästa. Sanslöst vad fäst man blir av barn egentligen.  Morgonen spenderade jag iallafall med Sara, Vega och Maja och sedan tog jag och Maja en liten promenad i vårsolen. Efter detta gjorde jag lite mat-shopping och sedan for jag hemåt.

Väl hemma så åt jag en sen frukost (kl 13) och sedan la jag mig på soffan med gott samvete och somnade en stund till Wall-e! Jag hämtade bulle klockan 16 och efter detta åkte vi ut på lampjakt. Vi hade en liten sänglampa på ena nattduksbordet tidigare men den brann upp. Bokstavligen så börja den brinna. Så nu måste vi hitta en ny för där är mörkt som en kolkällare. Vi var i 5 olika affärer men hitta ingen som tilltala Quenault/Fredriksson. Så det får helt enkelt fortsätta vara mörkt ett tag till.
Vi köpte en fin liten ljus...stake.... Det ser ut som en vedbit med 4 hål för ljusen. Den låter mindre glamourös men den är fin faktiskt! Lite mountain-känsla över den.
Det var riktigt fint väder idag. KALLT som fan men klarblå himmel och strålande solsken. VÅR!
Nu har jag precis tillagat en Paj som i skrivande stund står i ugnen. Jag är i vanliga fall fantastiskt dålig på att laga mat men Quiche, som det heter är jag grym på! ... . Precis som min pappa, han är inte särskilt bra på att laga mat (bli inte ledsen pappa) men han är en jäävel på att göra pannkakor. Världens godaste gör han! :D

Ikväll börjar den berömda festivalen här i Nice, den varar typ i tre veckor så vi lugnar oss lite och kör en mysig hemmakväll istället. I vanlig ordning! :)

Imorgon ska jag leka med min vän Vega en stund på eftermiddagen, annars har vi inga planer. Hoppas ni får en fin fredagskväll!

Hoppas Malle kom upp i tryggt förvar till Södertälje. Vistas nu inte utomhus själv efter klockan 20 MALIN!! Borde köpt pepparspray och en självförsvarsbok till dig i flyttpresent! 8-) NEEEJ Skäämt och skidor. Puss! :)

Mysdag.

Efter vår disneyfilmstittning- som jag egentligen sov igenom (HA) så duschade vi och sedan stack vi till Carrefour för lite mat-inköp. Det var nästan så jag saknat att strosa runder i ett enormt varuhus.
Efter detta så blev klockan helt plötsligt 19.30 och vi insåg att vi inte ätit något sedan frukost, så vi bestämde oss för ett besök på vår favoritrestaurang- Crazywok! Så jävla gott.
Jag tog chicken on a dizzling plate med ris. Om ni någonsin besöker Nice så ska ni åka till Crazywok och smaka deras vegetariska vårrullar. Älskvärda.

När vi kom hem fick jag klart magkramp så det stod härliga till. Men med lite avsnitt av dirty, sexy money och en muffins så löste sig det mesta.
Nu sitter jag och min karl i soffan med varsin mac och socialiserar oss med alla andra utom varandra.
Men vi har det bra! Jatack! Nu ska jag fortsätta med the Darlings!


Princess and the frog.

Har vi precis kollat på. Ungefär lika mysig som alla de andra disneyfilmerna.
Vi streamade här och kvalitéen var faktiskt bra, vi koppla upp med tvn dock så då blev den något pixlig.

MEN spara pengar och streama istället för att gå på bio! Haha, ja det gäller att tänka ekonomiskt i dessa hårda tider.

Miljonhandskar och snö i mängder

Ja ytterligare en uppdatering kommer nu här.  Nu har det börjat snöa ännu mer, flingorna är ungefär 2cm i diameter vilket jag personligen anser är stoora flingor. Mysigt värre men det blir inga utomhusaktiviteter idag direkt. Kanske en promenad.  Som ni kanske kommer ihåg så har inte Julles bil några vinterdäck vilket för ett tag sen resulterade i krock med staket.
Han hämtade ut bilen igår från lagningen så nu får den helt enkelt stå i garaget under denna dagen.

Glömde berätta att jag fick ett par superfina handskar igår av JQ.
De är i brunt lammskinn, från Faconnable såklart och kommer till nästa höst kollektion. Där är päls på insidan! Superfina. Känns som man klappar en kanin. UH.


Nu ska vi kolla på prinsessan&grodan! Lovely torsdagsmys säger jag!


SNÖÖÖ

Alltså... man åker från kalla snöiga skåne och möts av ett snöigt Nice. Stört. Idag när vi vaknade kom det stora stora bamseflingor.  Eftersom vi bor så nära havet så lägger det inte sig direkt, lite längre upp i området har det dock kommit ca en dm. Wack.
Igårkväll var det vara mys för hela slanten. När julle fsllit i sömn satte jag igång 17 again. Alltså Zac Efron är så otroligt jävla charmig. Vilken man det kommer bli av honom en dag alltså.

Längst nere i lådan.

Inte längre
kan jag låtsas att det regnar
har haft ett mörkt moln över mitt huvud
ända sen du lämna
dropparna är så kalla
dom bara öser ner
slutar aldrig falla
dom bara öser ner
jag hoppas verkligen
att allting löser sig
att jag lyckas fånga solen igen
...fast denna gången ska jag låsa in den i en fin ask
för att sen kunna plocka fram när det blir mörkt och kallt
tills dess gömmer jag nyckeln
ingen kommer hitta den
jag bevarar den säkert jag lovar
och jag önskar...
att någon spräckte bubblan
sa att allt var en lögn
att du väckte mig med en puss på pannan
sa att allt var en dröm
och jag lovade
att jag inte skulle gråta
men nu står min blå tanborste
inte längre brevid din rosa
förlåt för allt
du vet att jag försökte

Tillbaka till Nice.

Om några timmar ska jag åka till tåget och sen ta flyget till franceland.  Motivationen är inte på topp.
Jag är nästan färdigpackad (slängt i allt i väskan) och nu ska jag bara duscha i princip. Vill gärna sola också. Typ ensådär 14 ggr.
ÅHHH. Hoppas jag mår bättre ikväll.  Hoppas.

One tree hill

ännu ett tårdrypande avsnitt av oth kom igår. Jiisses.  I love it!

Cougar Town

I brist på andra serier att titta på nu när jag varit hemma så börjde jag titta på denna häromdagen.
Den är ganska bra, jag tycker dock att Courtney Cox är precis lika störig när hon spelar denna karaktären som när hon spelar Monica Geller i Vänner. Skrikig och stirrig.  Lugna ner dig kvinna tänker jag. Josh Hopkins är hotstuff dock.

Hos Pernilla&Mathilda i Fredags.


Long time...

....since I wrote för fan.
Jag har liksom inte riktigt haft någon hjärnfunktion de senaste dagarna, därav inget skrivande.
Men nu ska vi se.. jag skrev ju att jag anlänt till Odense och att fest vankades. Detta var en otroligt kul kväll. Var skitkul att träffa lilla pölsen merry igen! Går alldeles för lång tid mellan gångerna! I odense hamnade vi iafl på ett café där det var Liveband som spelade Kim Larsen låtar (var det kanske andra låtar också?!), efter detta gick vi till en club vid namn L.A (?! korrekt va?)... och sedan hem för kvällen.
I söndags så spenderade jag dagen med Marie och Tango, vi åt Mcdonalds och kollade på Apocalypto.  Detta var inte alls en bra blandning. Världen köttigaste film på bakfull mage =sådär bra.
Fantastiskt bra film dock, har inte sett den sedan vi var i Valencia.
På eftermiddagen spenderade jag 3,5h på tåg/bil för att komma hem till Svalövhåla. Trött som en jäkel var jag på kvällen och gick och la mig relativt tidigt.

Måndagen börjar sent för min del. När jag vaknat, duschat osv så åkte jag hem till Malin och hjälpte henne packa litegrann. 1000 olika glas hade hon i sin gömma. Kl 18.30 var jag hemma på önskad Lax-middag med family.F... Sedan for jag hem till Josefine där vi spenderade kvällen med mys och film. Lovely.

Imorse hoppade jag upp klockan 7.50. Malin skulle in till Malmö och frågade om jag ville joina. Javisst tänkte jag och tog mig ett besök upp hos Anja i några timmar och catchade up så mycket vi bara kunde. Har saknat henne som en gnu också! Efter detta spenderade jag 30min att åka upp och ner i hissarna i P-hus Anna. Malin var inte färdig och jag var dum nog att gå för tidigt. Anledningen till upp och ner åken var då alltså att det var mycket varmare inuti hissarna. Malin och Anna dök upp och vi bestämde oss för att soppa och vitlöksbröd skulle stå på menyn. Väl hemma hos Malin med en soppa och massa vitlöksbröd i magen så somnade jag till en aning. Malin skjuts hem mig en timme senare då jag slänger mig på soffan och somnar i några timmar. Ikväll har jag inte gjort så mycket mer än äta middag med familjen, nörda mig vid datorn och titta på tv. Skön avslutning på sista kvällen hemma. Nu ska jag kolla lite cougar town. Puss


merry og farfarslick


Hos Marie!

Jag vaknade upp runt  12 tiden, fortfarande full och insåg att jag skulle ivag till Marie idag ju. In i duschen fo rt som fasen, sen åkte jag med mamma till Lund och hoppade på tåget dar. Kl 16.30 anlande jag på odense station dar Marie stod och vantade med øppna armar! : ) Nu har vi precis ætit vitløksbræd och nu ska vi gøra oss iordning infør kvællens festiviteter. Jag skulle lagt in alla bilder från går men jag insåg att jiag har glømt kamerasladden dør hemma.


Dagens låt


P-stav.

Kl 11 var min tid på Capio Citykliniken. Sist jag var där var 2006 precis innan jag åkte till Usa.....
Saken var ju den att jag klampa in på någon förvaltning eftersom Capio tydligen hade flyttat. Jag kom åtminstone i tid till rätt lokal brevid Gina Tricot.
Gynekolog Peter kallade in mig och börja med ett lättsamt skämt "Jaha Madeleine, då var det provrörsbefruktning idag"... eeh... haha.. njeee inte idag kanske. Sen gick vi in i rummet bredvid. Snabbt och lätt plocka han ut och satte in den nya P-staven.  Han berätta även ett mardröms scenario om en tjej som skulle byta P-stav som gått upp 35kg under de 3 åren... det sluta med att hon fick operera ut den under narkos. Härligt.  Efter bytet så blev jag såklart svimfärdig i vanlig ordning, så jag chilla litegrann på britsen innan jag for hemmåt.
Han sa att detta är ett säkrare preventivmedel än sterilisering! (eftersom äggledarna kan växa ihop igen) GUTT! Inga barn på ytterliggare 3 år, haha tack och lov!


Nej nu ska jag äta lite brunch här och sen slänga på en tråkig film!


Klubbakut!

Igår var vi på Harrys i Helsingborg. Det var faktiskt första gången jag var där och jag hade riktigt kul!
Det var jag Emelie, Marléne och en annan Emelie som körde förfest hemma hos Emsven, mycket shots blev det om jag inte minns fel? Ja iallafall. Det var en kul kväll! Undrar var vi ska ikväll?! :)

Bildkvalitén blev kass igen men vafan.

Torsdagskväll hos Emsven.

Just nu håller vi på att göra oss iordning, och håll i hattarna damer och herrar men jag, Madeleine, är färdig före alla andra!
Ja ri9ktigt bra. Nu ska jag börja dricka lite vin här täntke jag. Bilder kommer om en stund. Puss på er!

Lite lek i snön! :)

Har precis vart ute och lekt lite i snön! Nu ska jag duscha och sen åka till Emelie!! Idag är det fest! :D

Took a walk with my best friend.


Så, har precis kommit in från en långpromenad med Elvis. Hur skönt väder som helst! Var även på pressbyrån och hämtade ut mitt paket från bangerhead. Nu ska jag snart testa nya plattången.. Eftersom det är gratis frakt efter 500 och tången kostade 499 (såklart!!) så beställde jag ett biolage serum också. Älskar Biolage produkter de luktar så fruktansvärt gott!.. Ja sen är dom ju bra också! :) haha Nu är det sen-frulle-time

Tillbaka i mitt flickrum.


Going to bed with Brandon Flowers.

Det här med att lägga mig på normala tidpunkter är uppenbarligen ingenting jag är bra på. Detta kommer inte direkt som en nyhet då jag vet att min mest kreativa sida är vaken under nattid.
Jag kommer ihåg när jag gick i skolan back in the days och det var provtillfällen. Natten innan satt jag alltid och pluggade.. sen gick jag till skolan utan att sova ett uns och skrev provet. UH. Det var hårda dagar.
Jag har iallafall kollat på 1 nytt avsnitt av OTH och de 2 senaste avsnitten från private practice. Båda serierna är asbra verkligen.  Jag har börjat få ryggont... dt gör bara ont precis nere i ryggraden.. 10cm ovanför svanskotan ungefär.. Någon som vet vad detta kan beror på?!? Tacksam för svar.   Imorgon tror jag bestämt att jag ska ta en långpromenad med min hund (ja vi får väl se hur vädret är) +gå ner och sola+ hämta ut min nya plattång på pressbyrån.  Det är allt som är planerat, skönt!
Puss och godnatt på er där ute.. Tack för att ni läser min blogg. I love you!
Skulle uppskatta om du kanske droppa en liten kommentar när du ändå har vägarna förbi.
Jag har några få läsare men jag vet inte vilka de är.... skulle vara nice! :)

Was it something that I said?

Underbar låt!  Michael Bublé- everything har varit en morgonfavorit väldigt länge. Man blir glad och man känner att idag är dagen!  Denna är inte alls lika positiv- men den är mysig och man får ett hopp om en bra dag iallafall!

Goodnight!


Flygfoto över franska rivieran igår...

Ganska fint väder får jag väl säga :)

Both of us are mad for nothing.


Till min kära vän Jonna.

I diken har vi sovit, i lera har vi krupit, i backar har vi.. flugit? Heja afterski!  ! Jag elskar deeej!
Hemsedal 07!
Valencia 07!
Hemsedal 08!
Trysil 09!
Barcelona 09!

Hemkommen från Väla.

Och här har vi mig idag. Idag har jag, Emelie och Malin vart på Väla för lite shopping. Eftersom jag lär vara fattigast på denna jord så blev det inte mycket mer än en P-stav som inhandlades. Det är ju dyrare med barn är ett argument jag haft nu ett tag när jag tvekat på P-stav.
Nu ska jag ringa Jonna tänkte jag, har inte hört hennes vackra uppländska (ja det är inte kalmaritiska) på väldigt längre so today is the day.
Sen ikväll är jag hembjuden till Malin på lite mys och det tror jag besämt inte jag tackar nej till.
Imorgon är det torsdag=FEST! :) .. haha tror jag iallafall. Jag är inte blyg!

Godmorgon ladies and gents.

Nu har vi precis (eller jag åtminstone) vaknat.. och skulle försöka mig påa tt lägga in en bild här eftersom Malin hade så många roliga funktioner här på sin pc. Jag gillar PC. Jag älskar mac men npc har fan många bra grejer som inte mac har. Typ Paint!!

Nu verkar det som om vi ska dra iväg till väla här med Emelie.. ja jag följer ju bara med på ett hörn!


Nu blev det kväller!

 
Ursäkta bildkvalitéen men ljuset här nere på Malins rum är inte super nu på kvällskvisten. Nu håller vi på och bortstar tänderna och tittar på america got talent.  Nu ska vi snart kolla nya avsnittet av one tree hill YEY.

Godnatt på er mina små hönor.  <3

JQ-I miss you! 

Fetto-tisdag!

Idag har det varit en liten frossdag vill jag lova. Fettistisdag kan man ju kalla den men vi väljer att kalla det fetto-tisdag! När vi kom hem till Malin så åt vi lite ost och kex, lite naturgodis och sen pizza nu ikväll till middag.
Nu har vi precis lagat till lite semlor, eller Malin fixa bullarna och perry vispa grädden... och jag var mest moraliskt stöd. Men titta så fina dom blev.



Nu sitter vi här och inväntar paradise-hotel finalen... Jag såg mitt första avsnitt igår och nu måste jag såklart se finalen.  Men ha en trevlig afton så hörs vi.
Puss på er.

Hos Malin!

Malin kom och hämtade mig tidigare idag, och nu sitter vi här i soffan och myser.
Det är i princip snöstorm utomhus just nu och jag lär inte på något sätt kunna ta mig hemåt ikväll... så det blitr sliiiiipåver!! :)  Vi har precis gjort pizza också som står i ugnen nu! mums
Puss på er.


Look JQ- Elvis also likes my moncler! : )


Jag tycker om att sova!

Jag har precis vaknat, jag la mig såklart sent i vanlig ordning. Men ack va skönt det är att kunna sova igen.
Hostig har jag blivit så det står härliga till- är inte alls särskilt trevligt vill jag lova.
En promenad i snön kanske? Då lär man piggna till!
Puss!

Om ca5 veckor ska jag bli faster!!!!!!! :)

Och har vi den fina hönan som ska kläcka ägget, så att säga! :)

(Johanna, vid eventuella utbrott över exponering på min blogg så hänvisar jag till kommentar-knappen här nedan)

HATA SKÅNETRAFIKEN!

Idag hände något som fick mig att hata skånetrafiken ännu mer.. som om detta vore möjligt.
Min pojkvän skulle ta tåget från Landskrona till Kastrup kl 17.22 och behövde såklart en biljett. I 4 olika biljettautomater försökte vi köpa en biljett med kreditkortet, detta fungerade inte. I de röda automaterna så kom inte "betala med kort" upp, och i de lila så stod det vänta i 20sek sen gick det över till AVBROTT. Okej sa jag, då får du helt enkelt köpa en biljett på tåget för vi har inte tid att springa och ta ut pengar nu... Det ska man ju kunna göra även om de inte är överförtjusta i det så finns ju möjligheten.
Jag droppar JQ och kör hem till Malin, väl hemma hos Malin så ringer han och berättar att kvinnan på tåget har slängt av honom i Lund. Vägrat låta honom betala på tåget, sagt att han får hoppa av i Lund och trycka en biljett och ta nästa tåg. Problemet var ju här att detta tåget var perfekt anpassat för flyget. En parantes här är att kvinnan var knakig på engelska, hade kallat på back-up ifall JQ skulle börja bråka+hotat med att ringa polisen!??!?!?!
Ni som känner min pv vet att han i princip är snäll som en hundvalp - så varför denna drama?
Som tur är var hans flyg försenat så han hann med det... Men jävla kioskmongo till konduktör. Ska slå henne.

RSS 2.0