< Till bloggens startsida

Hurra för Malin&Vicky!

Igår var det den efterlängtade examensfesten och den var precis så kul som jag förväntat mig, om inte ännu roligare. Alla människor var glada (några tårar förekom såklart...haha) och på festhumör så det blev helt perfekt.
Det serverades kyckling med potatisgratäng/pastasallad och bärtårta till efterrätt. Massor av alkohol fanns det även tillgång till. GOTT! :) Tusen tack Malin och Vicky för en otroligt rolig kväll, kul att man fick vara med och fira er stora dag! Älskar er!<3


Som jag skrev i föregående inlägg så försvann alla bilder från Juliens kamera på något mystiskt sätt som ännu gör mig förbannad, dock fanns det ca 70 bilder att ta del av från min kamera så här kommer ett litet utbud. Resterande kommer såklart komma upp på fb inom snar framtid!



Gårdagens.

Enda Ego-bild. Ja håll i hatten mina damer och herrar. Här får ni se min kap-klänning från Zara som jag dekorerat själv.

SUR

Skulle lägga in bilderna från min pojkväns kamera in på min dator. Eftersom han glömt usb kabeln hemma så flytta jag bara minneskortet in på min kamera.  När jag öppnar upp kortet på datorn är sen alla bilder sen igår borta. Där är bilder från när vi var på skidsemester och 100 andra jävla onödiga bilder men ALLA bilder sn festen igår är som bortblåsta?!!?!? KUKEN på riktigt! (ja ursäkta men jag är fan sur nu)

Läppstick.

Ni som känner mig vet att jag inte brukar ha något annat än beiget/hudfärgat läppstift. Igår körde jag en test med ett ljusrött. Tyckte nog ändå det blev fint. Ska ha det ikväll tänkte jag! : )  Jag bjuder på denna pre-viewn. haha


Familjemiddag...

.. och ett litet firande av min födelsedag skedde igår hemma hos familjen Fredriksson. Mycket trevlig tillställning.
Det bjöds på god mat, god tåårta och god dricka. Helt perfekt.


Ikväll är det examensfest för mina kära vänner Malin och Victoria! Hurra för dom! Jag tror bestämt att jag överskridit solningen en smula- min nästipp är röd som en cocacola-kork. UH PUSS


Back i Svalöv!

Min dag i punktform för lättare läsning. 
  • Flyg Nice-Cph- Sovandes i 2h-Underbart
  • Besök på stoff&stil
  • Mosbricka med snuskigt mycket ketchup, på Pölsemannen
  • Hemma i Svalöv- öppning av några presenter (mascaror från mamma, ett hrm kortspel från min bror) TACK
  • Shopping på Ica Gunnarsson
  • Solningsolning med Calle Kristiansson på radion
  • Promenad i vintervädret, hämtade ut mina hårprodukter
  • Taco-middag med min kära familj
  • Testning av Bal+Student klänningar-Överlycklig över passform!
  • Toaletten med Elvis, precis som det brukar vara
  • Tjejhäng +Slingblondering hos Mathilda. Going blonder yay
  • Ett kexchoklad intas+några estrella chips- mest för att fira hemkomst
  • Hemkörning, garderobsrensning och tanborstning
  • beundring av nya skor
  • Sängposition med världen bästa kille -Elvis
  • Astrid Lindgrens jul- Dvd is now on.

DuplusJagplus


Hejsan.

Mina kära läsare... Ni är inte så många men jag tycker om er iallafall! : ) haha
Nu har jag iafl precis packat klart.. jag visste inte rktigt hur man skulle packa men eftersom jag hörde att det var snöstorm hemma så lämna jag sandalerna i garderoben så att säga.
Idag har jag haft en lugn och fin dag. Har hittat två par nya skor, ett par stövlar och ett par stövletter. Skitsnygga såklart. Värsta rean dessutom. Jag älskar när man hittar fina saker på slutrean. Det brukar man oftast inte... och just när det gället skor så brukar det bvara storlek 35 och 42 som finns kvar. My size and my style- loving it.
Hoppas ni haft en fin dag ladies and gents.
Puss!
här bjuds det på en gammal bild

IPAD!

Alltså hur cool är inte denna då? Lanserades för snart 1h sen!
'
Får se hur lång tid det tar innan den kommer till sverige. En stor ipod/dator? Undrar om detta är behändigt egentligen? Allmänt cool iafl!

It's a beautiful day....

.. med U2 spelades i min hjärna när jag precis körde JQ till jobb. Solen SKiner, luften är frisk OCH jag är utvilad.
Jag har inte sovit mer än 1-2h/natt de senaste 4 nätterna och igår hade jag sådan extrem huvudvärk så jag bara önskade att någon kunde slå mig i huvudet med ett baseballträ så jag kunde somna. Igårkväll somna jag 21-01 (helt underbart) Var sen vaken till kl 5.. sen somna jag och sov till 12.30. Underbart. Jag har saknat att sova. Ni som känner mig vet ju att sova står på top3 listan.
Jag sa ner på stadens gator nu och lämna itllbaka mina skor+hitta nya. Lovely.
Puss på er mina djungelråttor.



Måndag.

Jag kom precis hem från stan.. har vart på skojakt! Och jag fann dom. Köote två par fast nu ska jag byta ett par. Jag köpte ett par lila skor och tänka, nja men dom kan ju va coola att ha... sen insåg jag att.. NEJ.. dom kommer jag använda en gång och sen aldrig mer. Ska springa och byta imorgon!
Här är dom lila, funderar på att byta till ett par svarta eller beiga. Lila är snyggt men fan inte på mig! haha
Här är jag inne på Zara och de hade fått in lite nya grejer nu inför våren. Salior kommer uppenbarligen vara en het trend.

Position:Soffläge




idag skulle jag egentligen till Monaco och hjälpa till på Rollos båt.. så blev inte fallet utan Sara ringde mig runt 7.30 och berätta att hon blivit sjuk och måste åka till farbror doktorn och att Rollo måste stanna hemma med kidsen. (Krya på dig Sara!!)
På ett sätt var detta bra, ni förstår jag har kommit in i en stressperiod nu precis innan jag ska åka hem. Jag har 100 olika saker jag ska "hinna" med och stressar upp mig för inget vilket resulterar i att sömnen inte hinns med. Jag somnade runt 6 tiden imorse (skulle upp kl 7).
Jag stegade iallafall upp med älsko och gick runt och pula lite i lägenheten tills han stuckit, då hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag som bekant på soffan, kollar på aristocats och äter en activia för ovanlighetens skull (läs ironi).
Jag ska vila ögonen nu i 3h tänkte jag, sen ska jag ut på stadens gator och finns mig ett par skor. El gato con botaas som Caisa hade sagt med ett litet fräs!
Ikväll ska jag på KÖR! Jag kan fan inte sjunga, haha men det ska bli kul ändå! Emmie och Julia är ju där! 8-)

Söndagsfilmen


Bilder sen i lördags.

Här har vi de 5 bilder som togs i lördags. Snodde dem från Julias facebook!  Tur man inte ser så full ut på någon av bilderna. Lovely!

Om ni undrar så hade jag lock för öronen i princip hela kvällen och den enda jag hörde var mig själv.. därav pose på bild nummer fyra. Tack för en kuuul kväll tjejer! Kärlek <3

Where the wild things are.

Denna filmen såg jag efter en rekommendation på FILMFÖRFAN och jag måste säga att det var en fantastiskt mysig film. Underbar. Se den.



Cloudy with a chance of meetballs

Denna såg vi igår natt. Den var inte jättebra faktiskt... men det var väl en okej film. Bara namnet gör den sevärd.

Söndag!

Idag är den den heliga vilodagen.  Vi har ätit en maffig söndagsfrukost och gjort de traditionella söndagssysslorna (tvätt+städ) och nu ska jag iväg till Svenska kyrkan där Emmie har arrangerat ett litet get-together med lite ungdomar som bor och arbetar här nere. Lite find a friend time. Haha.
Har precis kollat en fet Coldplay konsert på tvn, och nu ska jag slänga på mig jackan och draaa!
Kyss



Vi har för mycket fritid.

Talented i'd say.

br />
Alltså dom är helt sjukt duktiga.


Valentine's day.



En kändistät romantisk komedi av samma director som Pretty Woman - Alltså mysfilm på hög nivå. Can't wait! : )

Om ni undrar...

så handlar vi bagutter på samma ställe som David Guetta och hans familj! Coolt va? haha

Alltså...

Vi hyrde en film som heter mr.brooks med Kevin Costner och Demi Moore. Den började bra, spännande och sådär... sen eskalerade ut i något flummigt blodbad. Då snackar vi inte i cool Tarantino anda, utan mest töntiga när-och slowmotion bilder på när blodet pumpas ur kropparna. Värsta scenen måste nog ändå vara när Demi Moore (hon spelar polis) står i en hallway och de två snubbarna dyker upp som hon letar efter. helt plötsligt bryter det ut i en  skottlossnin. De står alltså i en koridor och avståndet måste vara maximalt 5 meter mellan dom... då har de gjort scenen med hög rockmusik, blinkande ljus och i slowmotion, ja ni vet som i matrix. Jag tror att över 20 skott avlossas och självklart blir inte Demi träffad. Alltså, så fruktansvärt töntig.
Gamle mysgubben Kevin Costner som massmördare? Jaha ingen rekommendation.



NRJ music awards 2010.

Hålls just nu as we speek, i Cannes Varför är vi inte där frågar jag då mig själv och min pojkvän?!
Rihanna vann nyss bästa kvinnliga.. uppe på scenen håller dom ju de traditionella talen. Och eftersom hon är Engelsk så är där en fransk röst som översätter hela tiden. SÅDÄR KUL! Jävla fransmän lär er engelska för helvete!

Mäktigt eller?!


Thai-mat för hela slanten.

EH madde öste ner alldeles för mycket chilli så nu har jag fått hälla i 2 extra paket kokosmjölk för att göra den ätbar. Men den smakar faktiskt gott... det man smakar. Grön curry is the shiiit! haha
Ikväll är det filmkväll! Loving it

Äntligen...

..har jag fått min födelsedagspresent- en vinterjacka! Lagom nu på vårkanten! haha
Tur det är kallt i Sverige så jag kan använda den litegrann nu denna säsongen åtminstone.
Jag ser ut som en glänsande bajskorv- and I LOVE IT! Den blev perfekt trots allt. Thank you daarling <3

Längesen..

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade här. Vad har hänt tänker kanske ni? Men jag bara vart allmänt lat helt enkelt.  MEN allt är kalas med mig, har lite tömmermand som dom säger i danmark. (bakfull)
Igår var en bra dag, solen sken! Jag och Julien starta dagen med en brunch i solen på en uteservering nere i gamla stan. Efter detta åkte jag till Cagnes och passa tvillingarna i 2h. Sen åkte jag och hämtade Emmie och vår nyfunna vän Julia, sen var det vindrickning för hela slanten! Vi åkte hem till en tjej som heter Sarah och för-festade där innan vi sedan gav oss ut på staden. Julia tog nog en hel del bilder som jag ska sno av henne snart så ni får se! :)


Ett rus av glädje flög igenom mig när jag jag satt i bilen på väg mot cagnes sur mer, solen sprudlade och på radion kom denna låten. Mäktigt.

Från butter till glad...

Malin skicka precis följande SMS:
"Hej gumman! Hur är allt nu?
En fråga? Har du din balklänning kvar? Matilda som undrar!
Hon ska gå på balen och sa att ja har alltid haft drömmen
att se ut som Madeleine :)"

Detta var det sötaste jag någonsin läst. Vad glad jag blev. Tack Mathilda, du gjorde min dag! :)

Worthless.

Ibland har man dagar då man bara känner sig helt jävla meningslös. Varför stegade man upp ur sängen egentligen- tänker man.  Idag vaknade jag runt 13 tiden. Min tanke var att snabbt dammsuga sen hoppa i duschen-get dressed och sen ut på stan för sko-letning.
Jag fastna vid datorn. Med hard cold facts som jag egentligen inte vet om det är fakta eller något en psycho-människa hittat på.  Just nu står jag i något som är livsavgörande för min kommande framtid. Radikalt.
Hur avslöjar man lögnarens lögn eller förstår om någon istället talar sanning? Hur vet man? Magkänsla?

It's fucking eating me up from the inside and It's not okey.

Eftersom jag inte...

...bloggade något under gårdagen så glömde jag visa den här bilden. Denna tog jag på väg till Cagnes sur mer igår morse runt 7.30 tiden. Så jävla fint.

Nu har jag precis diskat, tvättat och plockat litegran. Får dammsuga imorgon helt enkelt. Nu ska jag hoppa i mina kalasbyxor och åka till Parks. Hörs later.

Har sovit som Törnrosa.

Föredrar det engelska namnet dock- sleeping beauty! :P
Föregående natt (och natten innan dess) har jag haft lite klabb med att sova. Sov sammanlagt ungefär 20 minuter natten mellan mån-tis.. vilket resultera i att jag såklart var otroligt trött hela dagen igår.
När jag kom hem från Sara runt 18 tiden så la jag mig i sängen, kollade nya avsnittet av One tree hill sen somna jag. Nu klockan 11 vaknade jag upp. Jag har sovit så jäävla bra! SÅ nu är jag människa igen! wohoo
Nu har jag precis duschat och ska ringa mödra nu innan det är lunchtid!
Bbl! Puss

Nostalgitripp i min Clio! haha

Någon med mig här?

Chris Brown ft. Keri Hilson-Superhuman


...eller denna....

Beyoncé-Single ladies

Blame it on the alcohol....


Helgen...

...har jag ju helt glömt bort att berätta om! DRA MIG BAKLÄNGES!
  • I fredes var det nanny-time at the Xs. På kvällen var det Avatar i Cannes sen somna vi gott.
  • I lördes var det shopping på Cap3000. På kvällen åkte JQ till Paris och jag hämtade upp Emmie. Jag och Emmie drack vin i mängder och gick sedan ut på stadens gator och hade kuuul! :)
  • I söndes vaknade vi upp runt 12. Emmie sov över från gårdagen. Vi kollade Pretty Woman. 14.30 nanny-time till kl 17. Åkte hem, la mig på soffan och tittade på Seven pounds, the Pursuit of happiness och reigh on me.. Filmkväll med andra ord. La mig alldeles för sent och idag vaknade jag alldeles för sent. Där har vi hela min helg. Imorgon är det jubb! Har tyvär ringa bilder sen i Lördes, vet inte varför vi inte fotografera något Emmie?!
Nu ska jag kolla på Spirited Away -har blivit rekommenderad av en vän så vi får hoppas att den är bra! haha
Puss!



Take a gun, and count to three

jag är boooored. Bored! Jag har väntat på Malin nu i typ 10h för hon skulle till tandläkaren sen skulle hon ringa mig.. och den andra malin skulle ringa när hon kom hem från jobb? EH.. EH? Jag börjar ta det personligt nu.
Jag sitter och och övar in lite låttexter då det är avsevärt mycket roligare att lyssna på en låt om man kan sjunga med... Det är inte alla andra som anser att det är så kul att jag kan många texter... kan upplevas som en lätt irritation. Man är väl ingen beyoncé direkt......
NU ska jag ringa en vän.... haha

Beyoncé nostalgi.


Don't you ever for a second get to thinkin - Your irreplaceable. Klockren!


On the way to marché plus.

Idag är det slappt med baggypants och sneakers. Har saknat det faktiskt.  På mig har jag ett par levis jeans som jag fått av min bror, mina adidas plaided skor min läderjacka från cubus och min exklusiva kashmir halsduk från Faconnable! What else som vi brukar säga!

Handlade sallad, pinjenötter getost och en baguette! Alltså blir det pestopasta med pinjenötter+sallad med getost-toast. Mums.   Någon som vill joina mig?!

Hallå där ute i bloggdjungeln.

Alltså idag känns lite som en tragisk dag. Jag hade klabb med att sova inatt också, vilket förövrigt är skitkonstigt eftersom jag inte sov på dagen eller speciellt mycket föregående natt.. anyways. Klockan 14 stegade jag upp ur sängen... tittar ut och ser att solen skiner.  Lovley.  Jag har lyckats duscha, tvätta och diska lite och nu är klockan snart 17? Snart är det dags att gå och lägga sig igen ju. UH.  Hur söt är inte min 5euro kjol som jag köpte i lördes? :)  De säljer fortfarande de svarta på fullpris konstigt nog. Jag skulle egentligen pallrat mig in till staden idag för att kolla lite om jag hittade några skor... men det får helt enkelt vänta. Ska springa ner och köpa lite sallad- för det måste jag helt enkelt ha.  Hoppas att ni alla mår bra där ute. I dag är det 10 dagar tills jag får pussa på Elvis. HURRA

2005 och på dagen ny medlem av familjen Fredriksson

I'm on Sale.

 

  • Randig Topp Zara. 25.96€ Rosa kjol H&M 5€
  • Svart transparent top H&M 10€
  • Tunika H&M 5€

Jag ber om ursäkt.

För mitt oeffektiva bloggande de senaste dagarna. Förstår att det är många därute som väntar på mitt nästa inlägg (läs ironi). Senare idag kommer det en uppdatering om helgens bravader och lite nya inköp. Sweet. Lite egobilder på detta så önskar jag eder en god natt!


Don't cry on my shoulder, you'll ruin my top.


Igår var jag på date med George Clooney i Cannes.



Hallå där mina kära läsare.

Först och främst vill jag skåla för Malin som hade skolavslutning idag... Förskolelärare.. det är vuxenpoäng!:-)
Jag är ganska ledsen som inte kan vara delaktig idag då hon skulle han en liten tjejmiddag! Mitt huvud på en pinne?!


Idag var det strålande solsken och 15 grader varmt här i Nice. Jag vaknade inte förrän kl 13.15 idag.. (uh måste sluta somna på soffan på kvällarna).
Man blir så glad när solen skiner. Det kändes som om jag befann mig i en film när jag körde till cagnes, rutan lite nere för att andas in vårluften och radion maxad med U2- Where the streets have no name. Mäktigt. IDAG blir en bra dag sa jag till mig själv! (-ja alltså jag var ju ensam i bilen)




Klockan 14.30 anlände jag i Cagnes för att ta hand om twinsen i någon timme. Vi myste lite och sen så tog vi en promenad i solskenet! Mycket trevligt hade vi! haha :)

Ute på promenaden (som förövrigt var 25min lång) så kom det fram 3 par och frågade om tvillingarna. (se detta framför er gott folK.....)
Folk stannar,LER med upphöjda ögonbryn och lägger huvudet lite åt sidan som en hundvalp sticker fram huvudet så de lättare ska kunna titta in, tar tillbaka huvudet i normal position.. och sedan kommer frågorna...... på franska!
Det är alltså så det känns att gå bland folk med tvillingar, nu förstår jag hur du känner dig Sara!

Nu ikväll ska jag och Julle på bio i Cannes och se Avatar i 3D, jag har aldrig sett en 3d film.. förutom på liseberg där Arne Weise har rösten till en moralisk miljöfilm om hur människan förstör världen osv, osv. SÅ det ska bli spännande ikväll!
Imorgon åker Julien till Paris igen fram tills på torsdag =FF. haha Imorgon ska jag och Emmie ut och göra stan osäker!! WOO ska bli riktigt kul! Hurra!
Nej nu ska jag dricka upp min zero och sen ska vi draa! Puss


Jag är trött...

..eftersom jag slumra till igårkväll på soffan så lyckades jag inte somna förrän runt 4 tiden inatt.. upp igen kl 7 för att vara hos family Parks klockan 8. Idag var jag där ända till klockan 18.... så.. nu är jag trött. Man har väl ett hårt liv :P haha...   Jackan som dök upp igår var fantastiskt fin men den är en storlek för liten... eller den passar men jag vill ha den större.. det är trots allt en unisex modell och då ska den liksom inte vara kort.. Här kommer lite kort på Alfie och Maja! :)


Jag måste nog säga....

....att jag saknar snö! Jag saknar att tumla runt i iskall snö... Inte för att detta kanske hänt så ofta. Mest på vägen ner från Knettsetra efter en After-ski. Det kan vi kalla tumla.  Jag saknar Afterski. Jag saknar ÖL.. fast bara i samband med afterski. ÖÖLL.  Branje-afterski om jag får be. Man hatar ju turister när man lever på en skidort....



SNART..

...Ska jag hämta upp Julle + min nya Moncler jacka han köpt till mig! UH Hoppas Hoppas att den både är fin och passar! Har aldrig sett modellen IRL.  Brun är den, brun och skimmrig! Jag kommer se ut som en glazed bajskorv!! haha riisken finns ju fan nu när jag tänker på det. ÄH Anyways. Jag postar bild senare om den klär mig!  :)
Puss

Andy Warhol-like.



CONGRATULATIONS YOU OLD FOX!


-Din gamle räv gör sig bättre på svenska. Här har vi henne Magister-Malin i pappa Olles Ö&B glasögon. Idag är hon fördigutbildad förskollärare. HÅLL I HATTEN! Stooort Stooort Grattis! :)

Hej darlings...

Någon av er som följer dirty sexy money? Jag insåg precis att jag har massor av avsnitt att ta igen (I Love) eftersom jag endast sett första säsongen... och den gillade jag!
Idag vaknade jag runt 11 tiden, dammsuga lägenheten, tvätta+hängde tvätt, städade bilen. Sen off to Cagnes för att hjälpa sara med twinsen. Jag kom hem runt 18 tiden, åt sallad med vitlök och getost. Läste en kapitel i franskboken-sen somnade jag! haha  
Julien skulle komma hem nu 21.30 men eftersom cp-fransmännen på Paris flygplats har valt att strejka idag så är mer än hälften av flygen canceled och resterande försenade. Skitkonstigt tycker jag... har man mindre flyg än vanligt så kan man väl åtminstone se till att de går i tid!? Eller!? Nu lär han inte vara hemma förrän efter 23.. och såklart ska jag hämta honom på flygplatsen. STÅNK!

Nu ska jag gosa ner mig i soffhörner och kolla senaste avsnittet av One tree hill. Ima sucker ohyes.  Och fyyytuusan vad jag stinker gammal vitlök nu efter sömnen.

Tisdag.

Här sitter jag med Vega, Alfie och Maja.... 3 barns nanny va! :)   En olycka inträffa iallafall innan idag.. jag höll på med lite blöjbyte på Maja då hon fick rejäl hicka... så jag tänkte om jag sätter henne upp lite, och satte henne i mitt knä... DÅ kissar hon väl på mig?!? Försöker man göra något snällt och så får man kiss i gengäld ... hmpf.. :)
Nu ska jag faktiskt stänga igen ögonlocken här. Vi ses imorgon! Puss

Idag.....


... har jag vart i Cagnes hela dagen med fam. Parks. Jag och Vega var på kyrkans barntimme i Svenska kyrkan idag. Vi sjöng och pyssla och socialisera oss med de andra svenska mammor- och papporna. Var hur trevligt som helst! Jag anlände hemma här i lägenheten klockan 18.20 och somnade sim en stock i soffan... Hoppas att ni alla haft en fantastiskt dag! Nu ska jag ringa Malin!

Daniel och Johanna....

....skickade ju ett paket till mig i födelsedagspresent.. I detta fanns två enorma påsar. Ena innehållande Persikor och den andra innehållande Lysmelk. Fantastiskt bra start på det nya hälsosamma 2010! Haha men så jävla gott!!


Vad heter dessa på svenska?!?


Hej på er!

Just nu står jag och tillagar en grönsakssoppa, i brist på annat i princip.  Julien ringde innan, han är ju i Paris nu fram till onsdag på business, Iallafall.. nu har han köpt min födelsedagspresent=vinterjacka! :)  Hoppas den är fin. Jag har bara sett den på internet. Det är en brun Moncler, ser fin ut på bilderna iallafall.  Får s på onsdag kväll iallafall.. haha lite som att köpa grisen i säcken men det blir nog bra! Idag har jag inte gjort så mycket sen sist jag skrev idag.. det har vart en allmänt lat dag! Jag hoppas det går en riktigt bra film på tv idag, PLEASE.
Har lyssnat på the element of freedom hela dagen. Måste nog säga att jag gillade As I am mer än denna skivan... hon är mest allmänt skrikig faktiskt. Denna är ganska fin dock.



Innan idag höll jag på att dö iallafall! Vår fläktlampa över spisen har vart trasig sen i somras och vi har gång på gång glömt att köpa nya (eller kommit på det i affären då vi inte vetat vad det var för lampa). Idag dock tänkte jag att jag skulle kolla vad det var för sorts lampor så jag skruvade av glödlampan.. och då går själva kupan av. Så (med fläkt+lampa på 0) tar jag försiktigt i glödtråden och får såklart värsta stöten!!!  Jag trodde jag skulle kastas iväg och grejer men jag antar att den risken inte är så stor från en glödlampa.......  Om vi ska vända detta till en positiv upplevelse så passade julstjärne-glödlampan (jag plocka ner stjärnan idag) PERFEKT över spisen så nu har vi liiight igen! WO :)



Madness.


Monday.


Frankrike...

VÅGA GÖRA STORA YOGHURTPAKET!!!!

Men du Malin, vad säger du?


Lugn och fin.

Just nu sitter jag och äter min frukost bestående av en activia och kelloggs all-bran.
Jag vaknade av sms-signalen på min mobil klockan 12.35, fan va skönt det är att sova ibland alltså!
Nu har jag precis diskat undan 3 dagars disk, plockat undan alla kläder i sovrummet,bäddat rent, dammsugat och torkat golven. Bra gjort madde! Nu är det bara bilen kvar som måste städas..  Kanske jag gör detta imorgon istället? Julien kommer inte hem förräns onsdag kväll och så länge det är gjort innan dess är det ju bra. Solen sticker fram här i Nice idag och en promenad skulle vara bra för mig. Egentligen en joggingrunda men jag har inte joggat på hela december så jag lär väl dö efter 10 meter..

Jag plockade precis in vårt lilla palmträd som stått ute sen precis innan julafton.. det var nämligen så att vi märkte hur det helt plötsligt kryllade av små äckliga bananflugor i hela vår lägenhet så en drastisk anklagelse föll över vårt palmträd. Jag måste dock säga att han blivit fantastiskt hängig där ute i kylan (såklart)...Men längst uppe på toppen så ser jag ett nytt blad som börjar komma fram.. it's ALIVE!


I takt med min städning slänge jag på Celine Dions album My love på spotify... bara massa klassiska lovesongs. Me Like!


En liten shower nu och sen vidare med någon syssla...

Godnatt...

....sa jag för flera timmar sen.. Men jag kan liksom inte riktigt falla i sömn.. Jag är ju ledig idag så jag har inget direkt att gå upp till imorgon bitti så det är ju bra.  Imorgon måste jag städa bilen.. och diska.. och det är allt.
Jag lekte lite i photobooth precis i brist på annat. Här har vi resultaten.

...Ja en bild säger ju mer än tusen ord eller vad det är man säger! :)
Nu ska jag ögla igenom ett kapitel i min franskbok och sedan är det sömn som står på schemat. Hoppas ni sover som små änglar! Puss!

2009 - Jag hann med en del ändå...

Januari-Maj bodde jag i Trysil.



Januari-Hemsedal,Norge---Februari-Sälen------Feb-San Remo,Italien----Mars-Paris
Mars-Nice----------Mars-Mora--------April-Nimes,France------April-Son,Norge


Maj-Barcelona-----------Maj-Svalöv--------------Maj-Köpenhamn----------Juni-Nice


Juni-London-------------Juli-Bohusläln-----Juli-Svalöv igen------Juli-Antibes


Augusti-St.Tropez-------Augusti-Cannes-------September-Paris---Oktober-Nimes

November-San Remo---November-Monaco-----Dec-Isola---------Dec-Pujaut

Dec-St. Elaulie-----------Dec-Jan-Risoul

You know I love you, don't you?

 

Usch vad klockan blev mycket. Jag har precis kollat två avsnitt av One Tree hill. Det är magiskt, jag älskar verkligen det. Jag tycker dock det är jobbigt att jag nu återigen måste vänta vecka efter vecka för att följa det. Ni måste hålla med mig, det bästa är att börja kolla på en serie som redan visats i flera säsonger, och sen stuva igenom alla avsnitt i ett hetsigt maraton under en regnig helg. Helt underbart. Jag funderar på att börja göra så med en ny serie.. Någon rekomendation?

 

Puss!


VARFÖR

..blir man så jääääkla mätt av soppa. UH svullo

Idag är det söndag

och just nu sitter jag i soffan brevid min bättre hälft och kollar på Elizabethtown. Jag kan ärligt talat säga att jag älskar denna filmen.. den är inte särskilt bra egentligen.. men den är fin.. och mysig. Pluss att Dunst och Bloom är helt underbara. SE DEN!.. Och har ni inte sett crazy/beautiful så borde ni se den.
Igår var vi ute på Waynes (en irländsk/engelsk pub) och drack tequila sunrise (varför?!?) och  jeager! Mums.
Idag mår jag mindre bra... Men det gör ingenting för det regnar ute och det är söndag så jag får lov att ligga på soffan.
Ikväll åker JQ till Paris i några dagar... kommer vara hela alena.. snyft! Hoppas Sara/Rollo behöver mig mycket så jag slipper vara själv.
OM 18 dagar kommer jag till SValuffff! :D

Saturday night...


En tur på stadens gator

Kom nys hem från en tur på stan. Julien skulle till frisören och jag skulle såklart till Zara och checka rean. Jag hittade en uuurlääcker klänning.. haha. till examensfesten... Jag har tittat på denna innan men då har jag struntat i den eftersom den kostade 120euro.. men idag när jag kom dit så var den nedsatt till. ja håll i er.. 50euro! Helt underbart! Är i samma stuk som min blazer jag köpte till nyår. Snygga axlar med andra ord! Bilder kommer inte förrän efter festen :P  Sephora var såklart mitt andra mål, in stegade jag och ut kom jag med ett nytt läppglans som jag fann i fyndhörnan..1euro.. och så kom jag hem och då visar det sig att det är en PLUMPING..=positivt! Underbart. Köpte även ett beiget/beutralt läppglans från chanel. dock inte i fyndhörnan... Men snyggt är det. Tappade mitt dior i Barcelona om jag inte missminner mig och har dragit mig för att lägga pengar på det men idag blev det iallafall....

Nu har Julien lagt sig för en powernap på soffan, och jag ska slänga ihop lite pesto-pasta med parmesan... enkelt och GOTT! Ikväll ska vi förmodligen gå ut och dricka några öl/vin/vodka/shots/valfritt.. och bara roa oss. Hoppas ni har en fin lördagskväll ungdomar. xoxo


Godmorgon mina vänner.

Idag är det en regnig dag här på franska rivieran, int så glamouröst vill jag lova. Jag har haft så otroligt konstiga drömmar de senaste nätterna.. Borde skriva upp dem i en bok egentligen. Jag undrar om Jonna börjar skriva upp sina än? Iafl, idag är det lördag.. en regning lördag=mysigt.  Daniel och Johanna skickade ju OBOY så jag tror bestämt jag ska tillaga lite varm oboy nu till frukost och sen mysa ner mig med en mysig disneyfilm. Julien kan såkalrt få vara med. Hoppas ni får en fin dag mina vänner.  Kärlek!

Frajthaug.

Imorse anlände jag till Cagnes sur mer runt 7.30.. Jag gjorde världens bästa fickparkering idag.. eller åtminstone MIN bästa fickparkering någonsin. Jag ska ärligt talat erkänna att jag vanligtvis är OTROLIGT dålig på detta.. men imorse hände det. Lite som en trissreklam. Nog om detta!
Sen spenderade jag morgonen på följande vis...frukost med Vega... sen passning av twinsen... och sen var min "arbetsdag" slut. På någon vänster kom jag på tanken att IDAG,IDAG ska jag göra vårrullar! Idag är dagen.
Sagt och gjort. Jag for till affären och shoppa ingredienser till denna rätt- 2 h sen anlände jag innanför dörren... ja fråga mig inte hur jag lyckas spendera så lång tid i en mataffär.. men de hade så många nya spännande saker att titta på förstår ni. (var inte i den vanliga affären bör tilläggas)...
Regnbågen var framme idag... här på väg hem från affären.
I bilen på väg hem från affären. Ja idag var det mjukiskläder på "jobb" :)


Så återgår vi till vårrullarna som jag precis gjort klart. Titta så söta dom var....
Och sååhär glad var jag när jag började.....
...och såhär glad var jag 2 min senare..
.
och här delar sig hela skitet.....
.. och här har vi reslutatet... en stor konstig fettig hög... haha.. ... ja.. vi får väl se hur det smakar...!
Anyway.. idag så köpte jag en liten gåva till min kära pojkvän.. nämligen Inglourious basterds. Tanken var att vi skulle hyra denna när den kom ut men då var den såklart redan uthyrd och jag orkade inte vänta längre så nu har vi den iallafall. Får hoppas den är bra :P SLog in den fint i en ris-pappers-kartong! Josse - titta så mycket kärlek jag spenderade på paketet..


Nej nu ska jag återgå till att vara social här. Puss på er mina små gammelsmurfar.

Jaha....

...så låg där en levande snigel i salladen.. det var ju aptitligt vill jag lova.

Godafton.

Hej där mina små kalaspuffar.
Nu har jag precis städat lägenheten och tagit en lååång och vaaarrm dusch! Underbart. Jg börjar bli genomskinlig nu, måste verkligen dra mig till ett solarium i dagarna. UH.
Nu hämtar Julien mig snart så ska vi åka och shoppa lite ingredienser till maten ikväll. Temat är Mexicanskt! Yum.
Puss!

Tittaa....

..vad som damp ner i postlådan idag. Ett födelsedags-paket från min vän Malin! :)
Innehållande detta supersöta örngottet och pengar. Min fråga till Malin var såklart : VARFÖR i hela fridens namn skickar du pengar till mig? Hennes svar: Det var den enda jag visste att du behövde! haha så jävla bra! :)  Tusen tack gumman!


MMMmuummms


Malin-Madeleine-Malin - Ett ganska bra team tycker jag.

Hoppla

Somna visst på soffan. Men det gjorde inte så mycket för Inglourious basterds hade inte kommit till videobutiken idag (konstigt nog).. så istället fick vi välja mellan slumdog millionaire eller Joshua. Och eftersom jag redan sett s-m ungefär ett 10 tal ggr tidigare (tycker den är mysig) så valde vi/Jag Joshua.  En horror movie...som var sådär psykiskt störande långsam...ingenting hände och där var en skrikande unge och klinkande piano under den första timmen av filmen... så.. då slumra jag till istället!
Nu ska jag äta mig en kiwi och sen ska jag lösa lite KORSORD!! haha Tant-Madde is baackk!!
Puss på er mina små korvar

Sephora

Har nyss vart och strosat runt på Sephora, då blev det några inköp.

J'aime Sephora.

Vi kollar mycket...

..på film om dagarna.... jag älskar film.
I förrgår kolla vi  Easy Virtue med Jessica Biel och Colin Firth för att nämna de populäraste aktörerna.


Igår kollade vi på Public Enemies (äntligen, har velat se denna sen den kom ut men det har aldrig blivit av, Jag är fullkomligt kär i Johnny Depp.) I filmen får man följa jakten på the american gangsters.  Bra film faktiskt. Jag var alldeles för trött när jag titta på den dock, var hur lång som helst!



Och nu ikväll ska vi kolla på inglourious basters.. Har velat se även denna sen den kom ut i somras men eftersom den är typ på engelska, franska tyska och allt vad den är och biograferna här endast visar med fransk sub så har detta vart ett stort problem. IDAG kommer den ut på hyrfilm så nu jävlar! :)

Me and my blazer

Köpte ny blazer på Zara (såklart) till nyårsafton. Go boyfriend-style. I love it. Skinnbyxor och stora kraffsiga gulförhängen till.

Present hemifrån...

....äntligen kom paketet (som mammade skickade för ungefär 4 veckor sen) FRAM! :)


Tusen tack! Nu har jag massor av parfym och massor av korsord, skal till mina iphones + en flygbiljett, I LOVE IT! : )

Angående barnskivorna så var det att ha i bilen när jag kör Vega! Ska kanske inte köra mer, men kan ju sjunga och dansa till skivorna ändå!
TACK MAMMA, PAPPA,TOBIAS OCH ELVIS!!!

Förskyld..

...som en get! UH. Det är inte alls trevligt att vara förskyld faktiskt. Jag skulle just nu vilja klia ut hela näspartiet och bihålorna, och även hela käken. Det kliar och värker och aj! Nej nu ska jag sluta klaga.
Idag är jag "fri" och sitter just nu och ska försöka plugga lite. Ja håll i era hattar.. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Har ju skjutit upp detta alldeles för länge. Oväntat Madde tänker ni då...

Jag har blivit dålig på att blogga igen, får bättra mig på det. Igår var jag hos Sara/Rollo och stod till tjänst. Vega är också lite förskyld nu så jag  tror bestämt att han har smittat mig.. eller är det kanske tvärtom? Något sådant iafl. Här är Vegas småsyskon, titta på dom söta små liven Alfie och Maja.


På kvällen så tillaga jag en soppa á la Bernard (detta är en grönsaksoppa efter recept från Julles pappa). Den blev något för vitlökig, men annars ganska god. Vi har kommit in i en vitlöksperiod- sådär bra va. Vi har vitlök på allt... och det är ingen normal mängd utan det blir oftast lite till överdrift.  Igår morse så fråga Sara om jag möjligtvis hade ätit vitlök föregående dag.... jag stinker alltså vitlök kan man då konstatera!!  UH precis som läraren i vit page!


<
Idag skiner solen iallafall i Nice.. borde nästintill ta mig en promenad.. om det inte varit för mitt skoskav och mitt pluggande så.....

Idag börjar Rean här i alla affärer- folk kommer go bananas. Igår var vi på ett köpcentrum.. då håller dom alltså på föregående dag att ordna i affären inför rean så det är helt omöjligt att handla något (iafl i vissa av butikerna)  Helt sjukt ju...

Tur (gråter mig till sömns) att man inte har några pengar att go bananas på......
En annan grej är att jag skulle lämna tillbaka en klänning som jag såklart fumlat bort kvittot på... i butiken (som för övrigt är H&M) så säger dom att hade detta varit INNAN jul så hade det gått men EFTER jul så är det omöjligt.  MEN MONGO? Tänk om jag nu fått kläningen i julklapp? eller alla andra julfirare som fått något dom inte gillar.  ÄH konstigheter.

Nu ska jag ta mig ett glas apelsinjuice och vänta på min lunch-date!
Puss

Den nya mac tablet...?


Monday.

Idag har jag vart i Cagnes sur mer och passat Vega hela dagen. 17.15 hämtade jag Julle och åkte till Carrefour och inhandlade massor av matvaror. Var även och hämtade ett paket med då okänd avsändare.

Och titta så helsvenskt paket jag fick av min kära bror Daniel och hans kära sambo Johanna! :)
Ena godispåsen innehåller ENBART lysmelk!! och den andra påsen innehåller endast haribo Persikor! MUMS.
Korsord och varma koppen har jag saknat! helt perfekt! TACK.
Titta vilken söt St. Bernards hund jag fick av min kära pojkvän som en souvenir från Risoul! :)

Glömde berätta..

.. att vi gjorde crepes häromdagen! haha

F23!

Som det stod för i tiden på Lunarstorm! haha Idag fyller jag år. HURRA HURRA HURRA!
Idag har vi vart ute och åkt skidor i -15c. Det var sådär kul faktiskt. Isigt, blåsigt och kallt. Men solen sken iallafall! :)
Vi lämnade Risoul 17.30 och anlände hemma i Nice kl 22.30... så jävla drygt. Nu har vi precis tillagat en kyckling sallad (måste ju ha en fin middag nu på min dag) och ska precis slänga igång bernard&Bianca!
Puss!
Ganska vacker vy.
Nicolas och hans surshitta till flickvän.
Blåsigt?

Relaxing.

Nu är vi nyss hemkomna från the Spa, Helt jävla underbart var det. Tyvärr hade de inga lediga tider för någon behandling så det blev bad, bad och bastu. Där var en stor utomhuspool, ganska härligt när det snöa :)

Nu ska vi slänga igång en film här på datorn, är mätt som en gurka efter all ost jag précis slänged I mig.  UH

Puss på er.

Härligt sliten efter nyårsafton!
Här har vi hela Spa/pool anläggningen! :)

2010!

Gott nytt 2010!

Vaknade précis upp av att solen sken in här I lägenheten I Risoul. Jag älskar skidorter.  Det är så härlig stämning överallt.

Gårdagen var bra.  Vi åkte som sagt skdior på dagen och sen blev det en liten powernap.  Kl 18.45 så var det en stor fyrverkeri föreställning uranför vår lägenhet, fantastiskt fint var det. Sen åt vi Raclett- som är någon sorts smält ost man slänger på på potatisen och köttet, om man nu äter det vill saga. Typiskt alp-rätt för Norra frankrike tydligen. Det var gott iallafall. Vi drack champagne, spelade UNO (!?) och sen kl 00 så gick  vi såklart ut. Fyrverkerier och massor av människor minglade här I Risoul.  Sen bestämde jag och Julien oss för att (såklart)  gå ut på ett uteställe… medans de två människorna vi är här med… bestämde sig för att stanna hemma I lägenheten. Roliga människor…

 

Nu har vi dragit oss upp ur sängen. Klockan är 12.21.. aningens för sent.  Men idag ska vi på SPA!  Bada och lata oss.  Underbar start på det nya året.


30/12

Nu sitter jag i Bilen och skriver. Morgonen har gfått till på såhär vis att jag vakna, duschade, åt fantastisk frukost. Sen for vi till bonden och sa farväl sen bar det av. Nu kör vi på världens skumpigaste och smalaste vägar- allmän livfara. Som tur är, ä det plusgrader+ att det regnat så snön och isen är borta från vägarna. Thank god.

Jag är hungrig som en get här.  Imorgon är det nyår- så jävla konstigt?  Vad hände med 09? Imorgon för ett år sen så spenderade jag tolvslaget med Jonna, hoppandes utanför Potetbakern. Jag ska inte säga att det inte var trevligt eftersom jag trots allt fick spendera det med Jonna... MEN.. det var en rätt sorglig situation.

Inatt drömde jag att jag hade två barn som en elak kvinna tog från mig... jättekonstigt. Det var inte mina barn men jag hade någon sorts connection med dom? hrm. skumt.

Nu ska jag agera dj här,  julle har enbart The killers skivor i cd växlaren så nu ska jag feta igång ipoden istället. HEll YEAH.  Ttyl! Bisous!


28/12

(vet inte varför den 28dec hamnade här i ordningen..... orkar inte ändra det nu iallafall)
Idag är det kallt. Kallt är det. Innan idag var vi ute på en promenad i snön... vi har även spelat pingpong och ätit massa ost. Farligt att bo med hans föräldrar, de köper hem så mycket goda grejer. Färskt bröd varenda dag till frukost- UH.. jag och julle har sagt att 2010 ska vi bli nyttiga.. haha.. så får passa på nu dagarna innan.

Nu ikväll har vi vart borta hos grannen som är bonde. Han bor med sin mamma (?!) men de båda verkar jättetrevliga.  Vi var ute och kilkade på korna som alla är på smällen.. och en av korna ska kalva inatt.. skulle vilja se det men kommer inte kunn apallra mig upp ändå.,. men OJ vad stora dom va.  Jag måste säga att min franska blir bättre nu när man bara omger sig med franska människor, man har liksom inget val. Är väldigt pepp på att verkligen börja lära mig på riktigt nu.. glömde franskboken som jag fick av mamma hemma på bordet. PUTAIN!

Nu är klockan mucho mucho så nu ska jag gå och lägga mig. Tjo och tjim.

Hyffsat koncentrerad när jag spelar nintendo.


Nyårafton!

Jag har ont I magen. Tror att detta främst grundar sig på den bastanta frukosten som jag précis tryckte I mig. UH.  Då ska vi se, igår anlände vi tll Risoul 4,5h efter att vi lämnat Ardeche. När vi väl  kom på plats så korkade vi upp ölen och gick in I dimman! Haha. På kvällen gick vi ut till en liten Rom-bar (alltså en bar som endast serverar olika Rom sorter/drinkar).. det var inte så mycket folk ute igår faktiskt men det var trevligt ändå. Jag och julle delade säng inatt och detta är inget konstigt men sängen vi delade var en såkallad våningssäng… där vi delade på underslafen… eh.. TRÅNGT! Nu har vi précis ätit frulle som sagt och nu ska vi ut I backen och ta några åk! Jag hyrde skidor igår och jag tror jag tagit mig vatten over huvudet. Hyrde ett par twintip som säkerligen är alldeles för hårda för mig att hantera.. ja detta kan ju bara resultera I brutna ben.. så det är ju inte så allvarligt! Haha

 

På återseénde mina damer och herrar!

Här har ni vår mindre glamorösa med ack så centrala lägenhet i Risoul!


Titta...

Världens finaste nagellack som jag lånade av julles mamma.. kolla namnet! ;)
på måndag ska jag springa till Sephora!!

 


29/12

Idag är det tisdag! Idag har vi vart i storstaden Aubenas.. haha... Först släppte vi Julles mamma hos friösren sen julles pappa hos Farmor, sen åkte  vi på en outlet som heter toustock där de hade massa skid/snowboard kläder pch dyligt till inga pengar alls. Jag köpte ett billabong skärp till mina gula pants som är stora som hus, och en fin mössa! :)  Sen åkte vi för att inhandla proviant till resten av veckan som vi ska spendera i Risoul. Blev mest öl, vin och champagne... och så ost såklart! När vi väl var och handla så mötte vi julles mormor och morbror- så då tog vi en liten fika med dom.. Sen hämta vi upp föräldrarna och åkte hem till huset. Jag spöa Julle i pingis igen och sen så kollade vi på Aristocats!  Nu ska madolän sova, imorgon ska vi iväg till Risouul där vi ska fira nyår med Nicolas och Jeanne. Snart fyller jag år! hohooo :)  haha

 

Ganska så vass va! :)

St-Eulalie

Idag har vi anlänt till deras hus i bergen, vackert vackert. Måste va helt fantastiskt på sommartid. Just nu är det KALLT. brrr.  Idag har jag iafl kickat julle i pingis. HAHA. Jag skulle vilja säga att jag är grym fast folk skulle nog hellre hävda att han är dålig. BAH. Nu ikväll kollade vi på UP med hans föräldrar. Det är väl ungefär vad vi hunnit med idag.. Godnatt på er mina små hönor.


Dinsney!

Har helt glömt bort att berätta att Julle har köpt disney-filmer till oss i Julklapp. Vi sja börja samla på alla klassikerna. Det dumma är ju att jag är van vid Svenska disneyfilmer. Ni vet snövit på svenska "Åh hum vår sång e dum men det gör ingenting- vad gör det om hundra år när allting kommer kring" osv osv. Men den valmöjligheten har jag ju inte nu. Engelska finns tack och lov. SÅ följande filmer är nu införskaffade till samlingen : UP! (älskar den), Pinocchio, Aristocats, Törnrosa, 101 dalmatinerna, och Bernard&Bianca.


26/12


Imorse vaknade jag sent i vanlig ordning, snabbdusch och sen hem till Elisabeth och Bernard för att äta lite god Frukost. Älskar frukost. Efter detta stack vi till Ilse sur sorgues där Rollos mamma ( Rollo är pappa till Vega) Jenny bor,  hon hade bjudit in oss till ett litet julparty. Där var hur mycket folk som helst!! Jättetrevlig blandning av massor av engelskmän och fransmän. Blev lite mingel och champagne - familjen Parks var ju såklart också på plats, det var väldigt trevligt! :)

Efter partyt så åkte vi iväg för att handla snökedjor, sen hem för att mysa på soffan. Har precis kollat indiana Jones och ätit lite ost. Nu ska vi sova för imorgon ska vi till Ardeche där Julles föräldrar har ett  annat hus. waaaah. Godernatter.

 


Juldagen!

Godafton mina kära läsare. Hoppas er juldag  varit fin, fest ikväll antar jag??

Själv har jag haft en fantastiskt mysig dag. Mycket mat och mycket vin. De här fransmännen är ju mer rutinerade vad gäller vin till maten.. INTE JAG! haha efter ett glas champagne ungefär så började det snurra i päran min. Jösses. Men som sagt, vi åt och hade det mysigt.  Julklappar fick jag/vi också! :)  Jag fick min kära favorit-parfym och ett jättefint armband av mr och mrs Quenault. Av hans brödrar fick vi påslakan-set och en bed&breakfast natt var som helst i Frankrike (det är en kedja). Skitbra :)  Nu är vi hemma hos Juliens bror Alban där vi ska spendera natten. Imorgonbitti är det frukost hemma hos föräldrarna!

 

Puss på er


Julafton!

Julafton även kallad. Jag och Julien åkte ner i stan i morse, julle skulle jobba lite och jag passade på att springa lite i affärer. Sen åt vi lunch på en italiensk restaurang innan vi begav oss hemåt för att packa. Just det, jag öppnade jlite julklappar också, tackar mammsen för fantastiskt fint fondue-set och pengar och ett stort tack till Vega, ALfie och Maja för parfymen! :) Nu kan jag lukta gott hela julen!!Runt 15 tiden åkte vi mot Aubenas där farmor Quenault bor, sen spenderade vi kvällen med hela "pappa-sidan", kusiner och allt vad det var. Var en mycket trevlig tillställning. Han har kusiner som är i min ålder, och de kunde engelska så der blev faktiskt en del pratande ändå! Nu är vi hemma i Pujaut där Juiliens föräldrar bor. Imorgon är det julfirande med mamma-sidan+syskon till Julien. Ska bli myys  Hoppas ni haft en fin julafton.  Puss

Nice på Julafton- regn och rusk!

Julle på den italienska restaurangen.  Alla bilder från kvällen togs med Juliens Mammas kamera- och självklart glömde vi överföra dom till datorn. SÅKLART! Inom sinom tid!

 


Tillbaka!

Inte trodde väl ni att jag hade glömt att blogga. nehe icke då. Hade inte tillgång till internet thats it. Men Under veckans gång har jag skrivit blogginlägg som jag nu ska lägga in här på bloggen. BRA VA?? :)

RSS 2.0