< Till bloggens startsida

Helsingborg!



Igår kom Jonny ner från Kalmar och Marie kom över från Odense. Huuur kul som helst.
Sen drog vi in till hbg, till Calle på hotell marina plaza där vi drack vin och öl och hade det trevligt. Arvid och Calles manager David var också där.  Sen drog vi ut på någon båt?! och strosa runt lite på stan. Jättenice var det. Kul att träffa alla! :)   NU ska jag gå in och väcka Jonna och sen ska vi åka iväg och hitta en klänning åt lilla Madeleine.
Hoppas ni har en fin lördag. Puss på er.

In the claymountain.

Hej allesammen!
Idag har jag varit i Lerberget med mammsen och hälsar på Fredriksson/Nordh!  Väldigt trevligt.
Vi myste och grillade! Oskar blir ju sötare och sötare! :) Ligger i släkten det där som man brukar säga.
Nu har jag precis vart i telefon med Jonna. Nu är det bokat. Marie och Jonna kommer hit/Hbg till fredag så ska vi inta helsingborgsfestivalen! Weee Calle ska vi träffa också! Trysse-reunion!  Hinner ju med att träffa jättemånga människor som jag älskar nu när jag är hemma. underbart.
Nej nu ska jag nog ta en runda med elvis och sen ska jag nog hoppa i säng. Ska ju upp och träffa Anjisen imorgon! :)
Wee.
Puss och kram på er.




Jag och Julle hade slängt ihop en liten Nice (som staden)-Låda till lilla Ossy med badshorts från Faconnable, badskor från Nike, Jeans från Levis, 2 skjortor från Faco och Zara. Kommer bli perfekt när han kommer och hälsar på oss i NIce :)

Åh herrejesus.

Vilken jäkla dag det varit. Jag är ju back in schweden nu som ni säkert vet.
Kom hem i fredes då sandra hämtade mig i Lund. På kvällen blev det utgång i landets krona.
I lördags på dagen bakade jag pizzabullar för vår gbg-trip. På kvällen igår kom Malin, Linda och Sandra hit och då åt kyckling och potatisgratäng. Jävla gott var det. Sen blev det vinintag- jävla mycket vin får jag väl säga! Haha.
Vi stack till Måmpa efteråt och hade det trevligt! Riktigt kul var det faktiskt. Vi gick hem kl 7.30 imorse, kl 8 skulle vi köra till gbg. Detta gick ju sådär.  Sandra kom i sin saab och hämtade oss. Vi mådde mindre bra. Sen hämta vi upp Linda i stan och for iväg till gbg. Jag kan ärligt talat säga att jag somna direkt och vaknade i gbg- resan gick med andra ord supersnabbt! haha.  MEN jävla mögväder idag ju. Det pisseregna och vi i princip gick in på liseberg, åt frukost, strosa en stund. Sen åkte vi hem igen. Madde hade shorts och sandaler. Jodåsåattt...... haha jävla misslyckat asså.
Sen nu  idag har jag och Malin legat på soffan och latat oss. SKönt.
HOppas ni haft en fin helg. Imorgon ska jag och hälsa på Ossy. Ska bli kul! :)
Bisous.

Haha poncho är underskattat.

weekend!

Hallåå all my lovely readers!
Kul att ni tittar in fortfarande trots mitt dåliga uppdaterande.
Ibland har man liksom inte riktigt orken.. men nu är jag här iafl och ska berätta för er om min otroligt händelserika helg (läs ironi). I fredags åkte vi och köpte ett golv och sen var det bara chill i soffan resten av kvällen.
Lördagen spenderade vi dagen på Ikea köpandes/bytandes en hylla vi köpt tidigare. På kvällen drog vi ut på cour saleya där vi köpte en flaska rosé och hade det mysigt. Idag har vi legat på stranden heeela dagen, jag är röd vill jag erkänna. NU kom vi precis hem från Monaco där vi ätit på Stars'n'bars. Väldigt mysigt var detta.
Imorgon ska jag jobba bannemig så jag borde gå och lägga mig nu..  Min mage är ond som vanligt. Jag borde kolla upp det där egentligen, känns som en vardaglig grej att ha ont i magen nu..

På vägen hem fårn Monaco så mätte vi avståndet mellan Hamnen och vår nya lägenhet,600meter. Från vår lägenhet till Place massena 700meter. Från gamla stan, tja 100meter. HELT fantastiskt! Närmsta stranden är nog 1km dock men det kan man ju leva med :) Neej hoppas ni har haft en fin helg. Nu ska madde sova. Bisous


Haha kolla löparen till höger då. Nice.



Världens fulaste mås-anka!

En dag på stan!

Har det sannerligen blivit. kl 10.15 imorse hade vi ett möte på BNP så nu har jag öppnat mig ett fransk bankkonto. Feel free to sponsor! : )
Sen har jag bara fortsatt och strosa runt hela dagen, kom precis hem. Drev mesta tiden inne på Zara. Ni vet de här beiga skorna från Zara som jag pratat om i en hel evighet, som jag såg första gången i typ februari men som sen har vart borta ( -och jag nu gått till Zara varenda dag för att se om de kommit in på rean). EN tjej stod med dom idag i handen. EHH EXCUSE ME WHERE DID YOU FIND THOSE SHOES? DOm hitta hon på bordet, det enda paret.Sen stalka jag henne runt hela Zara, plus hennes 25min i omklädningsrummet för att se om hon skulle ha dom.. (HAHA). och det skulle hon såklart Som tur var så hade de nog (jag hoppas det) vart förstora för mig ändå... har ringt till Cannes, dom hade inte dom. Ska be julle ringa till Monaco och höra, men de lär inte heller ha dom. Så då får jag helt enkelt ge upp.


Nu sitter jag här hemma i lägenheten och väntar på att Julle ska sluta så vi kan åka å kolla golv (åååååh igen) och att Josse ska ringa så vi kan planera något inför kvällen. Äter en mozzarella och tomatsallad.. jag har fått dille på mozzarella. Jonna har ju alltid vart fanatiker och jag har ju aldrig riktigt förstått hela grejen med en torr ostklump. Men nu har det börjat klarna! :) Fick en klänning av Julien förra veckan när vi var inne i Faconnable butiken. Julle har en matchande skjorta- vi kan vara ett sånt husvagnspar snart! Blev en tunika på Zara idag och på besöket på sephora så köpte jag ett I.d minerals startkit. Alla säger att det är så bra så tänkte höra vad all fuss was about. Så nu jäklar. En parfrym och en ny sminkväska blev det också. Den sminkväskan jag har nu köpte jag för 3 år sen på sephora i Barcelona.. kommer du ihåg det Sandra? Den där svarta i sammet som ser ut som en jättestor portmonee? Ja iafl och den har gjort sitt nu så blev en i all hast. Inte alls snygg faktiskt men den är säkert.... praktisk..... Sist jag handla parfym (1 mån sen) så testa jag ju en ny istället för min klassiska (euophoria), Trésor-in love från Lancome. Den lukta gott i affären- sen när jag nu har använt den ett tag så luktar den ingenting. Inte ens Julien känner att jag har den... jävla skit.. .så det blev en ny klassiker idag iafl. Euphoria har jag använt sedan 2006, Jodee som jag lärde känna i Usa använde den.. and i fell in love. Nej nu ska jag väl snaska vidare på min mozza. Hoppas ni har en fin dag. Bisous


14 juli.

Idag var en national day off här i frankrike så Julle har vart ledig idag.  Vilket betyder i stort sett att vi gick till stranden ihop, sen var vi på ett köpcentrum, sen hade vi besök av snubben som ska renovera i vår lägenhet och nu ikväll var det koncerter och fyrverkerier på stan så vi var där och kika och åt ute. Kom faktiskt precis hem. Dagen har vart varm men bra. Imorgon ska det jobbas, på tiden kan jag tycka. Mina dagar är ganska meningslösa annars.
Anyway, hoppas ni haft en fin onsdag. Kika in imorn så kommer lite mer uppdateringar.
Bisous



94 läsare hittills...

..utan en endaste kommentar?  va inte så blygsamma folket 8-)
Kollar invictius atm!

Jag tog mig en dusch.


Nu ska jag sticka. Puss

Tisdag!

Igår var vi ute, jag, josse, Clara och en vän till den sistnämnda! :)  Det var så svettig. Inne på Waynes var det verkligen som att sitta i en ångbastu. MEN det var kul ändå!
Idag har jag inte alls gjort något vettigt. Jag låg på stranden en stund men blev sjukligt rastlös ås jag gick hem och nu har jag suttit framför datorn i över en timme i brist på annat. Trakasserat Sandra på facebook och annat ovettigt.  Liseberg den 25? Vad sägs om den? Jag och Sandra är klara- någon mer som vill joina? Väskhållare kan hålla sig hemma dock. haha
Nu ska jag hoppa in i showern och sen hämta Julien sen ska vi åka till Saint Maclou och beställa golv tänkte vi.  Vi har haft 2 prover hemma nu. Båda är laminatgolv (trägolv är alldeles för dyrt) och kostar ändå runt 200:- kvm. Sjukligt dyrt tycker jag.  Jag tror det blir det lite ljusare golvet. Jag vill egentligen ha ett väldigt mörkt för att få en kontrast med de vita väggarna.. men detta mörka golvet är liksom inte lika fint som det ljusa (golvmässigt- inte färgmässigt)...så får väl bli lite ljusare. Vi hittade ett på Leroy Merlin med det kosta fan 25euro/m2 och det är lite maffigt kan jag tycka.
Anyway nog om golv, som om det skulle intressera er ändå! haha :)
Om 10 dagar kommer jag till svealand. SKOJ! Sen blir det stugmys och jag ska hinna med massa mys med Oskar också! Och träffa mina vänner och min familj såklart. Det var inte så längesen jag var hemma, men jag längtar redan.
Vi hörs lite later.
Bisous á vous!


Rean.

I lördags hann jag ju med lite rea också på Zara.  På de andra bilderna som jag la upp innan idag så var både shortsen och blusen köpt på Zara. Köpte även denna sparkdräkten som jag vart lite osäker på, men sjukt skön att bara glassa runt i. Underbart.  Köpte även två par sandaler och ett nagellack. Hur nöjd som helst.
Nu ska jag iväg till till stan och hänga med josse. Ska kanske ut ikväll, verkar inte som om det blir jobb imorgon så.
Ses sen.





Hej på er!

Nu var det alldeles för längesen jag bloggade och anledningen till detta är att min webbrowser helt enkelt valde att sluta fungera. Så där har vi det. Iafl, vad har hänt på senare dagar egentligen.
Vi var ju ute och åt på the plaza på Juliens födelsedag, sen har jag jobbat nårra dagar också. I lördags åkte vi till Avignon, till Juliens föräldrar. Vi åkte sedan vidare till en nationalpark som jag inte minns namnet på. Pont du gard eller något. Där var en känd bro ialf..... hrm.. haha.. där var även en restaurang där vi mötte upp resten av Juliens familj.  Juliens storebror fyllde 30 samma dag som julle fyllde 28. (Ja mamman planerade där) så vi firade såklart främst honom. Väldigt trevligt var det. Igår började vi dagen med en mysig frukost, efter detta åkte vi och besökte ett av bagerien som Juliens bror äger som är helt nyöppnat. SKitfint var det. Efter det åkte vi till Marseille och låg på stranden med Nicholas och Jeanne. Sen blev det grill mys och fotboll resterande av kvällen!
Nej om man ska sola en stund kanske! :)



Happy birthday baby!

Idag är det Juliens födelsedag och dagen till ära så slängde jag ihop en jordgubbstårta. Alltså egentligen skulle jag vilja berätta att den förmodligen är oätbar då vår ugn/micro ( vi har en såndär 2 i 1 här i lägenheten) inte funkar som den ska. MEN den blev ju ganska söt om inget annat :)
Han fick även blomsterbud av mig på jobbet idag. Tanken är att jag ska ge honom en vinterjacka när nya kollektionen av moncler kommer ut. Det fick ju jag så rätt ska ju va rätt : ) Får börja spara redan nu med andra ord. Haha   Nej nu ska jag hoppa in i duschen för vi ska ut på Hotel Plaza idag och äta och ta en drink. Mys!
Hoppas ni haft en fin tisdag.
Bisous

M.A.M-dag!

Jajemen.. idag har det varit en Majsan, Alfie och Madde dag så det står härliga till. Jag kom förvisso inte dit förrän kl 11 men ändå. Vi har myst ute vid poolen under parasollet och haft det gött.

Prins Osssy!

min kära broderDaniel och min lilla prins Oskar!

På Juliens kamera...

....fann jag den här bilden sen sist vi var hemma. Alltså förlåt mig Johanna men- HAHAHA
(vad sysslar du med? :)  )

Beaulieu...

...har vi precis kommit hem ifrån. Vi var där och strosade lite och sen åt vi på restaurang. Jag beställde en jättefunky afrikans sallad som smakade mint. Den var god men jag har ju ätit bättre så att säga.
Imorgon har jag inga planer förutom all tvätt som måste tvättas. Sen blir det kankse lite beachtime också. Jag är så bränd idag bara så jag känner att jag bör vänta. Man vill inte bli läderlapp än om ni förstår.
Här är lite bilder från ikväll. När jag uschade så slängde jag i lite serum i håret efteråt......hela luggen är helt nedfettad. Den sög liksom inte åt sig som den skulle så jag ser lite svettig ut på bilderna- men C'est moi!
Tror jag ska slänga igång lite niptuc minsann.
Hoppas ni haft en fin söndag- det har iafl jag! :)
Bisous Bisous
Nice ikväll....
Mongomadde
Sunrise har seglat långt.

Heeeej.

Jag läste precis igenom mitt förra inlägg, det var ganska så flummigt. Men kollar ni tiden på det så förstår ni varför.
Anyway, idag har jag legat på stranden heeela dagen. Så fantastiskt oeffektiv har jag varit. Bara legat där och stekt som en pannbiff. Så jag är lite halvbränd atm men det lägger sig ju snart till en vacker gyllenbrun bränna! haha :)
Ikväll ska vi åka till jean cap ferrat tror jag. Strosa runt och äta lite middag. Lägger ypp lite bilder sen då helt enkelt. HOppas ni har en fin söndag. Bisous.

night night out.

hej hej ni ni.
just nu sitter jag och min pv här med våra macs. vi försöker leta upp en låt jag försköt leta reda på.
ikväll har vi vart i stan och ätit en liten matbit och druckit vin och mojitos.underbart.
en parants. jag älskar mina nya skor. helt fantastiskt rosa och underbara! :)
Vi får snart vår lägenhet vilket är helt jävla underbart. Jag kommer ha min egen(jag och min pv) lägenhet som vi kan bara  gosa oss i och göra va fan vi vill med. Mitt projekt är ju köket som just nu är blått som ni kanske sett på tidigare bilder.


såja, folket om bor nednaför oss gnällde precis på oss. Madde skrek Fuuuuuucccck. och där skriver jag ut punkten som en stor tystnadsgrej- jag hejda mig själv. Tillbaka får man. FUCK YOUUu och maassa franska grejer som min kära pojkvän sen svara på. Tack sa jag. haha. Draaama. Jonna har rätt det är fan jag och jonny drama som hör ihop. Fast Ari är den jag vill ha. Men nu ska vi nog ta och gå och lägga oss. Faktumet slog mig innan idag att jag kommer hem om tre veckor och det ska bli jäkla kul. Ja saknar mina vänner och min familj som tusan bubblarns nu. Verkligen. Särskilt Oskar. Önskar jag kunde vara där varenda dag av hans liv. Men vi ses imorgon. Bisous pour vous

Dagens komigång-låt då!

Charlie Winston med Kick the bucket.

Yep! we all kick the bucket in the end, the end!





HEY!

Idag är det lördag som fasen. Vi började dagen med att ligga på stranden, jag och Julle då alltså. Sen stack jag in till stan och strosa runt med Josse. Blev några inköp bland annat ett par havainas, ett par superfina rosa loafers, ett par short och en klänning. Ja det är ju lördag så något nytt får man ju unna sig tycker jag iafl!
Nu har vi precis vart i Antibes för att kolla golv, som vi ändå inte fann. Jävla skit att leta golv ju.
En dusch har även precis tagits och nu ska jag slänga på något fint för vi ska ut och äta på restaurang och dricka massor av vin- det har jag bestämt det sistnämnda alltså! haha :)
Hoppas ni har en fin lördag allesammans.
Saknar er hela högen.
Bisous

RSS 2.0