< Till bloggens startsida

Lördag!

Igår var det lördag och då var det mysdag med Oskar. Han är sååå mysig lilla mys-ossy! Jag ska vara gudmor!!! :) iih jag är så glad! Hurrraa! Världens bästa ska jag vara! Helt klart.
Idag har vi också myst en massa- ätit gott och bara slappat.  Söndagsmys ni vet.
Nu ska jag nog iväg och göra något vettigt.
Puss på er!

Grillkväll.

Innan idag var jag ute på promenad med Ossy. Mysigt var det! :)
Jag har nyss gjort salad ,tsatziki och grillspett- ska bli goootttiiitt. Potatissallad står också på menyn-muumms.
Men det var allt jag ahde att säga just nu. Hoppas ni har en fin lördagskväll.
Bisous

Svalöv.

Jag är hemma i Svalöv nu.. eller sen igår vid 18 tiden snarare.
Gårdagens resande gick över förväntningarna snabbt eftersom jag fick sällskap av Annie kl 10. Hon skulle åka hem nu föralltid.... föralltid liksom. Nu såhär i efterhand förstår jag inte varför man inte träffa henne mera. Hur trevlig som helst ju!


Anyway- väl hemma så blev det laxmiddag med min familj och sen stack jag iväg till Malin där det var förfest.
Vad jättekul att träffa alla igen. Var typ slutet av januari jag träffa de flesta senaste gången- helt sjukt längesen ju!
Vi drog ner i stan och hängde lite på tych och sen blev det tages för hela slanten. Jag tog en 4a jeager 30 min innan stängnig- det var inte alls särskilt genomtänkt....hrm...  Jag och fishy köpte falafel och sen tog vi en taxi hem.


Idag har jag och min mamma vart på loppis. Apkallt var det, men trevligt med lite kvalitetstid med moder åtminstone :)
NU är Oskar här, han är världens sötaste!! Vi ska ut och gå en runda nu tänkte vi. Ikväll blir det grillat med familjen och sen massa Oskar-mys. Ska ta igen allt mys vi missat de senaste (snart) 3 månaderna.

DÅ vet man att sommaren har kommit.....

....när det är 22grader varmt kl 22.30 på kvällen. Jag gillar det. Jag gillar det SKARPT.
Jag är så trött så ögonen går i kors här. Vi ses imorgon alla ni. Sov så gott. Bisous

Supertisdag.

Fasen vad jag alskar att sommaren har kommit, det ska t o m bli finare vader nasta vecka... men det kan ju kvitta eftersom jag anda inte ar har da. Idag borjade jag jobba kl 9 imorse, det var kul att se mina sma apor igen, har saknat dom! Under dagen har vi vart ute pa promenad 2 ggr, myst och atit och sant man gor en vanlig dag :)  Jag var ledig i 2h och da passa jag pa att lapa sol har 20m bort pa stranden. Underbart.
Nu ikvall sa sitter jag barnvakt for samma barn sa foraldrarna far lite kvalitetstid tillsammans- det kan ju alltid behovas. Nu ska jag ringa min pojkvan och sen slanga ihop en liten sallad. Hoppas ni haft en fin dag allesammans. Bisous.



Looking for Eric.

Har vi iafl nyss sett. En engelsk film (stark brittisk engelska) med fransk subtitle... hrm.. jag får nog säga att jag inte förstod allt........  jävla skit är det.

Nu ska det tillagas Fajitas.

Saken är såhär va att idag är det en helgdag här i frankrike men min kära pojkvän hävda att affärerna hade vanliga öppettider ändå.. jaha härligt sa jag och off we went. När vi kom till stället vi skulle kolla golv på så var kl 18.45. kl 19 stängde de idag eftersom det var helgdag. SMART! Jodå såatt.... det blev en matshoppingrunda isfl. Kom hem med ett par nya espradillos.. helt vanliga klassiker som man kan springa runt. 6 euro- som hittat!
NU ska det tillagas fajitas som sagt.. Ha en mysig kväll.
Bisous

Drar ut och kikar runder då...


Beachtime nurå!

Nu har vi gjort en liten picnic väska med pastasallad och nybakad baguett. En coke zero också dessutom... så nu bär det av till stranden! Ha en fin måndag mina damer och herrar! Vi ses snart!
Bisous.

Testing testing mobilblogging på gång!

Testing testing mobilblogging på gång!


Igårkväll!

Snodde 2 stycke bilder från josses face från igår...!

Godafton i stugan.

Nu har jag och Julien precis kommit hem från Antibes. Vi tog en liten promenad i kvällssolen sen gick vi till en restaurant och åt thaimat. Otroligt gott som alltid!
Eftersom jag sov ca 3,5h inatt så känner jag hur ögonenlocken börjar dala och huvudet börjar bli tungt... så nu ska vi lägga oss och kolla lite dr house tänkte vi. Imorgon ska vi upp tidigt för stranden, sen ska vi iväg och kika på golv och kanske åka och fika på chevre dor (vääärldens bästa utsikt- min bröllopsplats dessutom). Blir nog en bra dag. Hoppas ni haft en fin helg.  Bisous!


Jag och min båt i bakgrunden......
My man the philosopher!  ;)
Haha varning för ihoppare med armen utåt sträck? Varning för folk som klättrar upp frivilligt på den höga muren och ramlar i av misstag?  Varning för vad tänker jag?

Suntagh!

Hej hej hej mina damer och herrar!
Nu har jag nästan precis kommit hem från beachen- det var fantastiskt skönt. Nu när jag kom hem ser jag dock hur min panna  börjat fjälla samt näsan (såklart). Tror näsan kommer åka av i slutet av sommaren alltså. Jävla skitgrej.


En konstig grej- nu precis så diska jag och då tror jag att jag fick ngn reaktion- antingen av d nya diskmedlet eller den nya svampen för mina händer blev helt überkänsliga och det började göra ont? Normalt?! Nu kanske jag har en anledning till att aldrig mera diska... min bror är ju allergisk mot att skala potatis säger han, detta är kanske också en såndär konstig sjuka. Jag hoppas nästan faktiskt. haha.

Gårdagen ska jag berätta för er om, efter stranden och en tur på staden så stack jag till Emmie och drack lite rött. Efter detta tog vi tåget in till Cannes där vi satte oss på en uteservering och dela en flaska rosé. Sedan stack vi till Vip room. Det var sådär häftigt som mna bara skulle kunna tänka sig. Helt enormt med massor av människor och asbra musik. Mary J Blige mina damer och herrar. Plötsligt stod hon uppe i Dj båset och sjöng!? Nostalgitripp 10 år tillbaka när family affair kom igång. Jag tror både Josse och Emmie tog bilder med deras kameror som jag ska sno mig åt snart tänkte jag.. jag hade ju bara iphonen och den enda bilden jag tog är otroligt suddig. Skulle likväl kunna vara lasse kronér istället för Mary liksom... ja anyway.. det var en kul kväll faktiskt.

Hyffsat trött när julle hämta mig 06.15 på stationen i Nice- me vi körde iväg och köpte baguetter och slängde ihop en mysig frukost där på morgonkvisten innan vi återgick till sovandet. Vi gick till stranden kl 10.30 och jag har haft heeelt omöjligt att somna idag. Jag får ingen ro i kroppen- skitjobbigt. Ikväll ska vi nog åka itll Antibes och strosa runt lite- har aldrig riktigt vart där. Så äter vi väl på restaurang också när vi ändå är ute och flänger. Men ha en fin kväll så hörs vi senare. Puss.

Mot stranden...

Var jag på väg här... nu ska jag ner i stan! hurra. Puss!

Godmorgon världen, Mowgli här.

Nu ska jag ner på stranden och lapa sol. Min förhoppning är att få lite kulör på min rygg.
Ha en fin lördag så ses vi sen.
Puss

Hej hej hej hej heeeej!

Idag är det fredag=HELG! Underbart va.
Min fredag har vart nice än så länge.  Började passa barnen kl 9. Vi tog promenad i solskenet,kastade stenar i vattnet och tittade på dumbo-hur kan man klaga? :)
Därefter åkte jag till zara för att köpa en klänning som  ja tittat på nu i typ 2 månader men som jag aldrig riktigt känt att jag haft tillfälle att bära... men så tänkte jag- IMORGON, imorgon skulle jag ju kunna ha den...... Då finns den inte längre i affären?!? EH jävla skiit! Inget nytt fint hade dom fått in iheller. Den finaste klänningen jag hitta kostade 219euro- kan känna att det skramlar till rejält i plånboken vid ett sånt köp. Spargrisen hade fått gå i kras.
Nej nej- men tror jag ska försöka hitta en annan klänning till imorgonkväll. Det bli så mycket roligare att gå ut då på något sätt. Ja men ni vet ju själv hur det är ni som är kvinnor.
Nu ska jag göra lax och potatismos... senare ikväll ska nog jag och min sämbo åka ner i stan till Hotel Plaza's takterass och köpa in rosé. De har renoverat om det sen förra sommaren tydligen. SKitmysigt- otrolig utsikt!
Det kan även hända att vi landar vågrätt på soffan.... detta får tiden utvisa.
Men hallå gott folk. Tack för att ni titta in. Ha en fantastisk fredags-kväll. Kanske det uppdateras later.



Solasolasolasola!

Jag älskar att sola. Idag har jag vart så dum dock och bara solat framsidan så hela baksidan är vit som snö. Snyggt. Jag jobbade faktikst fram till 13.30 så något vettigt har jag gjort idag också.
Nu kom ja precis hem, har snaskat i mig en nyttig croissant och väntar nu bara på att julle ska komma hem.
Jag funderar på en joggingrunda också, men det är fortf typ 25grader ute och solen steker så väntar nog en timme eller två isfl. Soffan är lockande. Ikväll kanske kanske jag ska till Waynes men ska jobba imorn kl 9 så isfl blir det tidigt hemgång. På lördag är det ju Cannes så kanske ska spara mig tills dess istället! Låter förnuftigt! :)
Njaa Ha en fin kväll kompisar.
Bisous
Fräknarfräknar.

Tisdagkväll!

SPenderade jag i Cannes bannemig! Vi strosade runt lite och sedan var vi på beach-bio , som faktiskt var bra.  Det är ju filmfestivalen nu och då tänker man ju att de visar någon konstig artistic film som man inte begriper sig på.... men den var förståelig för även lilla madde. Kiss of the spider woman- är namnet. Directorn of the movie var där och presenterade den.. Hector Babenco heter han.. SÅ ja nu vet ni vet.
Julien väckte mig imorse innan han stack för att meddela om molnigheten, då jag ställt min kl på 9 för att gå till stranden, så kunde jag helt enkelt sova vidare. Nu öppnade jag nyss gardinerna och såg att det öste ner här. Jävla skit. Jag skulle ju bli asbrun idag var min tanke.
Nej nu ska jag duscha sen får jag väl diska undan lite innan det är dags att åka till Cagnes för att passa barn. Ha en fin onsdag allesammans. Bisous bisous
Det här med att ha ögonen öppna är ju ytters onödigt.
Beach-bio med solstolar och filtar! Myyys!
Småbåtshamnen i Cannes
Söta Cecilie och 2 söta svenskor i bakgrunden ;)

9 km cykling....

...har jag nyss gjort. Cyklade hem från cagnes sur mer eftersom Julle behövde bilen för ett möte i Monaco idag. Jag är svettig som en hamburgare från mcdonalds. UH!! De sista 5 minuterna så gick jag för där är en stupande uppförsbacke. Svettig som en get så stannar väl en moppe med en man på ca 30 år och fråga om jag ville ta en drink med honom och följdfrågor som var jag kom ifrån osv. Hrm..... mitt i uppförbacken, svettig. Drink? EH. NEj nej tyvärr, nej tack.  Kul ändå såklart! :- ) Han tyckte att jag var sassy när jag var svettig. Kanske en svett-fetichis.......
Idag har vart så hiiiiimla ljuvligt väder så man bara blir glad i hela kroppen!! Hann 30min på stranden nu i eftermiddag så blev lite fräknig trots allt. Imorgon börjar jag inte förrän 14.30 så då ska jag spendera hela morgonen på stranden (hoppashoppas vädret blir fint)....
Ikväll vet jag inte vad som händer, försökte få tag på Cecilie men hon är inte snabb! Jag börjar ju sent imorgon så jag skulle  i princip kunna göra vad som idag.... blir säkert en lugn hemmakväll dock.
Nu sitter jag här och äter sallad och brieost. Underbart. Jag saknar sweet-chiisås. Borde nog gå ut på jakt i någon asiatisk affär. Har inte vågat mig in där dock.. dom brukar se lite småläskiga ut.
Dagens fråga:  Jag har funderat på det här med Oliver. Kärnas de ut med maskin? Fylls de upp med maskin? Isfl måste ju precisionen på denna roboten vara fantastisk ju? Hur funkar det? Någon som vet? Dum fråga kanske men jag undrar verkligen!

SÖNDAG hela dagen.

Hej hej hallå!
Idag har vart en riktig slappesöndag faktiskt.
Bakfull när jag vaknade med stegade ändå ner mot stranden där vi sedan spenderade resterande av eftermiddagen. Lite färg fick man allt. Hoppas att det blir fint i veckan också så man slipper springa runt liknandes ett lik.
Idag gjorde jag en fantastisk misslyckad middag till mig själv. Kyckling medd grön curry paste som jag tog för mycket av-kycklingen var så stark så jag fick tårar i ögonen. TIll detta hade jag spenat som blev alldeles för vattnig. Härliga tider. Ikväll jag kollar Private practice och nu har vi kollat Dr House. (på franska uttalas det såklart dr Ouse, inget uttal på H:et där inte).
Imorgon är jag ledig och då är planen att bli neger och sedan lämna tillbaka en tantväska som jag köpte på Zara av ren spontanitet. Ja, nej men det var väl det hela. Återkommer imorgon för intresserade. Ha en fin afton! Bisous.  12 dagar kvar!

And off we go....

nu ska jag och julien ut och bli kalasiga som tusan. Han sa precis att jag likna en ung birgitte bardot. Det är ju ändå ett bra betyg kan jag tycka. Kan bero på min 60-tals kläning och mina glanisga platåskor. haha
HURRRAAAA
om 12 dagar är jag på svensk mark. Yey.
Puss puss på alla. En extra stor till Osse!

Ikea!


Hej kompisar.

Idag har vi vart på Ikea bannemig. Vi åkte dit för att checka lite badrumsinredning och få lite inspiration. Som vanligt dock så handlar man alltid massa småprylar som i slutändan kostar skjortan ändå. Men här är några småprylar som köptes
Ljusgrejs och en löpare
den vita ramen för bilden på faviisOskar!
Flädersaft!
Gott. Flädersaft är så somrigt så man nästan vill hoppa i shortsen när man dricker det.
Ikväll ska jag och Julien ut och supa oss stenfulla. Härliga tider. Det kan även sluta att vi sitter precis i samma position om 4h, i soffan. Vi får helt enkelt se.
Nej men det var nog allt för nu.
Puss så länge

Godmorgon Sverige.

Jag vill hem. JUST idag vill jag hem... och just pga det så åker vi till Ikea istället. Kan inte bli så mycket svenskare utomlands. Ska köpa knäckebröd och marabouchoklad. Hoppas på Kexchoklad men det har som säkert inte. SKIT i möblerna!

Igår var jag i Cagnes och passa majsan&Alfie, sen åkte Majsan iväg till doktorn och jag och Alfie tog en promenad. Jag kände mig som en riktig mamma där ett tag, alfie i babybjörnen traskandes på promenaden! haha

Efter detta skulle vi ut men det blev inte så. Satt och drack vin hos Cecilie och sen stack jag hem. Nog för nu. NU är det IKEA som gäller. Puss påer

MörrnMörrn!

Storfrukost på G..... Knäckebröd vitlöksost avocado tomat salt och peppar. Ljuvligt ljuvligt. Och Orangejuice med tons of pulp!! : )


Anyway! Jag är sur, Zara snubbarna sa att mina skor skulle komma in i min storlek idag, sen sköt de upp det tills på tisdag? VAD är detta för sätt va?Tanken är ju att jag skulle ha dom ikväll ni vet. Jag får la tejpa fast dom på fötterna eller något snyggt! Silvertejp is the shit.

Anyway, nu ska jag snart hoppa i mina kalasbyxor och dra mig till Cagnes för att hinna sola innan jubb. Hoppas ni alla får en fin fredagskväll där hemma i Svealand! Puss och kram

Helgen börjar närma sig med raska steg...

....Och det gillar vi!!
Idag har vart en skön dag faktiskt. Vi vaknade runt 11 snåret och stegade upp för en traditionell baguettfrukost. Efter detta stack vi till Cagnes strand för att försöka lapa sol. Detta gick ju bra i ungefär 5 minuter innan molnen kom. Här ser ni.. bilden mot havet och himmelen bakom oss at the same momento.




Ja anyway, efter detta så gick jag hem till Parks och passade Majsan&Alfie som idag var på topphumör- vilket gör det så mycket roligare! Vi sprattla och lekte och tittade på film. Förresten så vräkte det ner och haglade som attans under en bra stund. Härliga franska rivieran va.... suck å stånk.
Efter jubb så hämta jullebulle mig, vi körde hem och städade kylen. Ja, hör och häpna. Thaimat tillagades sedan snabbt innan vi for iväg på bio. Robin Hood blev det.. och sanna mina ord men den där Russel Crowe är en riktig man i sina krigarfilmer. I bodies of lies och i state of play är han mindre sassy men den kan man bortse ifrån! Filmen i sig var väl en såndär typisk "amerikansk" (jag fattar att filmen inte utspelar sig där) krigshistoria med kärlek i grunden... uh lala som jag brukar säga.


NEJ mina damer och herrar, imorgon ska jag ringa till Zara och se om dom har fått in mina skor i 38or så jag kan återlämna 39orna, d är nog snäppet för stora även med silikonsula. Efter detta är det jobb och sen på kvällen drar jag mig över till Cecilies crib för lite vinintag och sen blir det utgång, förmodligen i Cannes. Yey. Ser redan fram imot det. Då kan jag ha min nya dress. hurra. Sov så gott kära läsare. Puss på er

Beslutsångest på Zara.

Jag kom precis hem från stan! Har handlat på Zara men hade beslutsångest. Med min ekonomi kan man inte köpa allt vad man vill ha tyvärr! :) ... detta skrev jag tidigare idag... nuuuu nagra timmar senare.....
....Men Den blåa klänningen och skorna på samma bild blev det. Det skulle blivit en outfit for kvallen med det blev visst inget Cannes idag :(.. hrm.. kanske imorgon? Om nagon orkar det da. Alla andra jag kanner stack ju dit idag.  Just nu passar jag majsan, alfie och Vega.. men de sover saklart sen nagra timmar tillbaka..
Snart ar det helg! Jag langtar hem nu faktiskt. Ju mer man raknar ner dagarna desto langre tid verkar det ta.
AH malin har ju ny lagenhet. vilken grej!  Nar jag kommer hem ska jag pussa pa alla jag alskar!!


Funny people....

har vi nyss tittat på. Jag trodde ju faktiskt att den skulle vara bra... vilket jag nog får säga att jag inte riktigt tyckte.  Skitlång film där de sa cock-sucking-fucker i varenda mening, vilket jag kan tycka är sådär trevligt.....

Anwyay, idag har fakitkst solen tittat fram, det gjorde mig glad. Jag vill ju vara lite tanned när jag kommer hem om 2veckor och 4 dagar- men med det här klimatet lär det isfl få bli inomhus i ett solarium..... Idag har jag jobbat, kom hem 20.15 och har hunnit äta middag och kolla filmen och nu är det läggdags. Det är faktiskt allt. Imorgon blir det jobb aswell.. på ons dag är jag ledig dock så då funderar jag mig på att ta en tur inom zara och köpa ett par highheels jag hittat och sen är Cecilie tillbaka så hoppas på att träffa henne också! :) Men vi hörs mer imorgon, ska försöka uppdatera mera. Sleeep tigh muffins.

Hej på er!

...Har ni saknat mig era små apor? Jag kan tänka mig det! :)
Jag har haft lite bloggtorka får jag väl ärligt talat säga. MEN, ni har inte missat så mycket får jag väl säga. Det mest spännande var väl häromdagen när jag bevittnade en fiskmås slita en duva i stycken- det var sådär trevligt faktiskt. Kanibal-fåglar alltså! Förövrigt är skolan avslutat (suckar med ledsna valpögon).
Känns jättetråkigt faktiskt, var väldigt ledsen efter skolan i fredags... förutom i samband med alkohol har detta varit mitt enda sätt, min enda anleding i princip, att få komma ut och träffa och socialisera mig med folk.... men men
Jag får la ta och jobba i sommar och sen tillbaka till skolbänken i september, så är min tanke iafl!


I fredags var jag ute med Emmie och Josse! Var hur trevligt som helst! Först dela vi en flaska rosé på en uteservering ovh gick sen vidare till Waynes och därefter pompei! Gårdagen och idag spenderade jag hos Parks.. Jag och Julien har även vart stammisar i videobutiken (heter det så?där man hyr filmer?) vi hyrde första skivan på säsong 1 på dr.house som vi skövlat igenom, definitely maybe och deja vú. Den sistnämnda såg vi precis, och den hade jag inte sett innan, men den va faktiskt bra. Jag gillar Denzel, han är en man i min smak. MEN på tal om män som passar mina lökar, alltså smaklökarna.. så ligger ju Ryan Reynolds bättre till (han är med i Definitvt kanske).....

Nej men annars så ser jag fortfarande ut som mowgli har vart flitig och joggat nårra dar i rad så nu är jag nog bara 99kg ifrån min look-alike, någon bild är ännu inte fångad på kamera (förutom på Emmies sen i fredags) och någon egobild blir det inte i detta tilstånd så, ni får nöja er med Ryan idag helt enkelt. Hoppas allt är bra med er ooch att helgen var LJUVLIG! Bisous.


Förresten så är vädret bajs. Låg på stranden för en vecka sen och nu klär man på sig vinterpälsen... i princip åtminstone!

Med handen på hjärtat...

....så ska jag säga att jag var fruktansvärt sur innan idag. Fruktansvärt. Tyckte liksom bara synd om mig själv.
Jag gick till frisören för att tona och klippa håret. Topparna...!! Ut från salongen kommer jag typ med 5 cm kortare hår.. och detta på mitt hår som är ungefär 15cm?!?!?!?! Jag skulle kunna gå dit och skjuta hon som klippte mig. Den äldre damen som tog emot mig förstod precis att jag bara ville klippa så liiiite som möjligt och att jag ville färga en basfärg så jag sedan kunde göra slingor om ett tag. Men när hon unga fetknoppen tog över så tyckte hon väl det var kul att få leka med saxen lite..... det är fan bara luggen som saknas annars hade jag vart identisk mogli+100kg och mer än ett par röda tanga-kalsonger!

 

 



Anyway, när jag kom hem från frissan så grävde jag ner mig i soffan och kolla på två One tree hill avsnitt och grät floder (är man redan på dåligt humör så hjälper inte OTH)... sen tog jag mig själv i kragen och sa: förhelvete Madeleine- ryck nu upp dig!! Sagt och gjort.
Joggingtightsen kom på samt skorna och ut med Mika på iphonen flög jag. Först gick jag 2 km sen så sprang jag 6km! Hurtbulle Javisst! Jag är rätt nöjd själv har fan bara joggat en gång sen innan jul (på tiden jag vet) så jag är nöjd och glad. Håret kan jag bajsa på.
ÅÅh innan idag ringde Oskar och Daniel, Oskar prata en massor så jag inte hörde vad Daniel sa! MEn det var kul att dom ringde! :)


Nu har jag precis ätit kyckling och spenat och läxan väntar. He en fin kväll. Bisous

Ibland.

Önskar man att man hade mer hopp om livet.
Det var allt för idag.

Snart är det dags igen Malin! yeeeey


Ellemannen

Nu skajag dedikera ett helt inlägg åt min älskade lilla baby hemma i Svalöv. Ellemannen, bubba!
Det låter töntigt och vanligtvis så tycker jag det är töntigt när folk har djurbilder osv.... men alla Elvis är inte vilken hund som helst. Han är min och han är helt otroligt cool... han är ju min som sagt!!
Jag saknar honom fantastiskt mycket!



Hrmm..

...jag undrar om jag kommer få någon kommentar överhuvudtaget.. (förutom av dig då mamma, och med det menar jag inte att jag inte älskar dina kommentarer). Hittills 54 besökare idag.. ingen kommentar ännu...... väntar...med iver!

Något annat inte ska sticka under stolen med......

är det faktum att jag nästan fick mig själv att tro att jag fått tinitus på äldre dar...
När man sitter inne på toaletten så hör man grannens väckaklocka..... som ringt sen igårmorse....
Jag fick fråga Julien lite i smyg om han också hörde något konstigt pipande... och Javisst gjorde han det! haha

Dagens komigång-låt då!


Något man inte ska sticka under stolen med......

.......är the fact att jag igår blev stupfull!

Låt mig börja från början. Igårmorse så stegade jag upp för att åka till Cagnes och hjälpa Sara medm kalaset.(Lite champagne dracks!) Förberedning av bord och ballonger ni vet. Kl 14 började kalaset och det var hur trevligt som helst, drack rosé som en fransman och snaskade på Saras goda plockemat. Helt plöstligt började det dugga såklart, men det var trevligt ändå! Folk brydde sig inte så mycket.
Efter the kalas så åkte jag och Julle hem till Parks och tog en liten drink, ännu mera rosé!. Väl hemma i lägenheten så blev det dusch och iordninggörelse för konserten och planerad utgång med vitt vin och Mika som underhållare.
Komserten! Helt seriöst, jag har inte varit ett fan innan. Men han var helt jävla fantastiskt. Förmodligen den bästa konserten jag varit på faktiskt!Under konsertens gång pimplade jag i mig 1liter öl.....  anyway... Julien är inte den bästa fotografen uppenbarligen och det enda användbara från kameran är egentligen filmerna han tog. De ena fotot suddigare än det andra!.....

När vi väl kom hem från konserten (efter snurrigt-bilåkande i letande efter affärer säljande vin) så satte vi oss vid bordet med lite ljus och drack 2 flaskor vin och bara pratade in på småtimmarna. Vi har ett fantastisk förhållande. Jag är otroligt stolt över min pojkvän! Hurra.

Nu har vi precis vaknat och jag var 100% säker att det var strandväder idag (vadå väderleksrapporten sa ju det) ICKE DÅ. IDag är det gråare än en krigsdag. Men jag hoppas lite på att Julle ska plocka ut tummen ur asset och köra och köpa baguetts och croissant till fröken Madde. Hon är hungrig förstår ni. Nej nog skrivet. Ha en helt jävla underbar mysdagssöndag! Bisous


RSS 2.0