< Till bloggens startsida

Hej på er!

...Har ni saknat mig era små apor? Jag kan tänka mig det! :)
Jag har haft lite bloggtorka får jag väl ärligt talat säga. MEN, ni har inte missat så mycket får jag väl säga. Det mest spännande var väl häromdagen när jag bevittnade en fiskmås slita en duva i stycken- det var sådär trevligt faktiskt. Kanibal-fåglar alltså! Förövrigt är skolan avslutat (suckar med ledsna valpögon).
Känns jättetråkigt faktiskt, var väldigt ledsen efter skolan i fredags... förutom i samband med alkohol har detta varit mitt enda sätt, min enda anleding i princip, att få komma ut och träffa och socialisera mig med folk.... men men
Jag får la ta och jobba i sommar och sen tillbaka till skolbänken i september, så är min tanke iafl!


I fredags var jag ute med Emmie och Josse! Var hur trevligt som helst! Först dela vi en flaska rosé på en uteservering ovh gick sen vidare till Waynes och därefter pompei! Gårdagen och idag spenderade jag hos Parks.. Jag och Julien har även vart stammisar i videobutiken (heter det så?där man hyr filmer?) vi hyrde första skivan på säsong 1 på dr.house som vi skövlat igenom, definitely maybe och deja vú. Den sistnämnda såg vi precis, och den hade jag inte sett innan, men den va faktiskt bra. Jag gillar Denzel, han är en man i min smak. MEN på tal om män som passar mina lökar, alltså smaklökarna.. så ligger ju Ryan Reynolds bättre till (han är med i Definitvt kanske).....

Nej men annars så ser jag fortfarande ut som mowgli har vart flitig och joggat nårra dar i rad så nu är jag nog bara 99kg ifrån min look-alike, någon bild är ännu inte fångad på kamera (förutom på Emmies sen i fredags) och någon egobild blir det inte i detta tilstånd så, ni får nöja er med Ryan idag helt enkelt. Hoppas allt är bra med er ooch att helgen var LJUVLIG! Bisous.


Förresten så är vädret bajs. Låg på stranden för en vecka sen och nu klär man på sig vinterpälsen... i princip åtminstone!

Kommentarer
calle

jag vill också se slakt. är alldeles för lite slakt i mitt liv

2010-05-10 @ 00:11:20
mamsen

Va bra att bloggtorkan e slut, har saknat det.

Kanibaler fy, men så e naturen tyvärr

Jag hade gärna sett en bild på dig, tror att du är jättefin, men inte ser det själv, du kan inte bli ful, så kom igen

Solen får vi hoppas dyka fram, både hos dig o här i svealand

Hälsa

PUSSKRAM

2010-05-10 @ 01:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0