< Till bloggens startsida

Men sööt!


Nu var det längesen.

Idag har jag konstaterat att mina bröst blivit jättemycket mindre. Det är förhelvete inte där fettet ska försvinna, men jovisst. Hej och hå på er mina små lökar.....för mycket info?

Ja men välkomna hit. Veckan har vart asbra faktiskt. Cecilie har ju vart på besök. Har vart Toppenkul!! :)
Julles päron var ju också haär och hälsade på i början av veckan.
Men vad har vi då gjort? Ja det har blivit utgång i Nice och Cannes. Dagstur till Cannes och Monaco. Vädret har vart bajs men det har funkat ändå.
Har faktiskt inte tagit några nya bilder, ursäkta jag vet hur tråkigt det är att läsa en blogg, man vill ju kolla bilder. MEN sorry. Det kommer kanske en imorgon!!

Idag har jag varit jätteduktig.. eller nja.. dage började bra iafl. Jag jogga till solariet, sola 20, sen jogga jag 40min i halvbra väder.. MEN fan va skönt det var. Trodde jag skulle dö men jag överraska mig själv. Imorgonbitti blir det samma, sola och springa.. om det inte ösregnar vilket det ska!

Har nyss skrivit klart mitt arbete om kinesiska bönder. Jätteskoj. Superkul. Toppenbra.

Nej som sagt.. hoppas ni har det bra.. ska försöka bli bättre på att uppdatera nu. Bilder kommer! :)

På torsdag kommer Merry!!!!!!!!

Ska säga hej till Cecilie som är en av mina bästa läsare, hon har Life in Nice som en egen app i sin homescreen i sin iphone- det är kärlek!! :D

galway

Skulle vilja veta vem det är från irland som läser min blogg? 8-)

svalan.



Hej, hej på er.
Jag är fortfarande förskyld, massivt... men man ska inte klaga.
Gårdagen var bra, jag och julle åt lunch på tempo sen så strosa vi runt lite på stan. Hitta denna superfina jumpsuit för inga pengar alls på h&M! Fin va? :)
Igår skulle jag egentligen hängt hos josse på eftermiddagen men det blev inte så, jag somnade till på soffan och sen ringde Karin, vi bestämde oss för att ta ett glas vin och strosa ner på stan och det gjorde vi. Waynes blev det i vvanlig ordning!  Ska ringa josse nu och se vad dom gör, cecilie har ju kommit idag!!  Juliens föräldrar kommer också idag, ska stanna tills på tisdag och vi ska få låna en av deras bilar tills vi köper ny.
Ja lots of ganska ointressant info.  Men vi hörs senare!
Bisous

FInt väder.


Efter en vecka instängd så tog jag tag i mig själv idag, tog en ordentlig dusch, fixat ögonbrynen och nu har jag nyss suttit ute i det underbara vädret, satt på balkongen och fixa mina tånaglar. Ska nog ut och röra på mig i det fina vädret nu. Kanske sitta en stund till på balkongen... eller kanske gå till stranden? Har lite ärenden att utföra först iafl.

Hoppas ni alla mår bra, det förtjänar ni!

Puss

Update.

Hej! Nu var det några dagar sedan sist, jag vet att ni väntat ivrigt på ett inlägg... :)
Det har varit en.. både händelserik och otroligt tråkig vecka.
Vad har hänt?  JO. Jag blev ju som sagt sjuk i helgen, och inte förrän idag faktiskt, stegade jag upp ur sängen, huvudet dock helt förstoppat men ändå, jag kände mig bra. Solen sken och yrseln var borta. Jag är så gott som friskt! :)
Men för att sammanfatta det.
Måndag: Valentines day, jag sov hela dagen men fick jättefina rosor av min älskling.


Tisdag: Jag sov hela dagen i princip, på kvällen var jag uppe en liten stund för att äta. Julle kom hem snabbt från jobb. Lämnade kl 20, kl 21 ringer han och säger att han krockat.  kl 23 ringer han från sjukhustet här borta på gatan och säger att jag kan komma dit, där spenderar vi sen kommande 4,5h. Jag sjuk och mår dåligt men det glömde jag bort och fick någon slags extra energi.  Julles axel hoppa ur led, tack och lov är det de enda... Vi var och tömde bilen igår från våra grejer. Den är inte funtionabel längre kan man säga...


Onsdag och torssdag har varit två hängdagar i soffan/sängen. Och nu är det fredag och denna veckan är snart slut.

Trendmössa?




(Här är min, jag krympte den ju i tvätten för någon månad sen.De har funnits i norge i hur många år som helst förresten, så hon tanten på filmen behöver inte sno åt sig "äran")


Jag mår nästan dåligt när jag ser hur hemskt djur behandlas för kläd,väsk,sko- tillverkning (även till mat såklart).  Ändå fortsätter man att köpa dem?  Mocka är ju snyggast säger man, äkta päls ser också snyggast ut? Men fan, ändå kallar man sig djurvän. Jag har en fruktansvärd dubbelmoral när det kommer till det där. MEN det är hemskt att se.
Har någon sett earthlings? Se den. Jag tror inte mina ögon var torra några längre minuter under den dokumentären.
Känsliga tittare varnas dock.

Titta här!

Något klokare.

Men inte mycket. Har bara läst 30 sidor. Kursen heter ju Internationell engelska med företag och ekonomiinriktning- detta betyder alltså att där är många obekanta ord som man måste slå upp hela tiden... suck..  Jag har inte hunnit få boken än, därför hade mor svannat och skickat den, för er som undrar.  Men jag jobbar på. Magen är ungefär samma fast något lugnare, huvudet är något bättre iafl vilket underlättar en hel del när man sitter och läser.
Det regnar ute vilket är skönt, man missa iafl inte en fin solig dag....   Jaha, ni andra ska väl ha en romantisk alla hjärtans dag, själv blir det varvning mellan toa och soffa... Ingen feber idag iafl.
Julle kommer väl snart hem. Har 45 sidor kvar att beta av här+uppgften.. så.. ja..jag får väl återgå.
Ha en fin kväll.

mega-hand.

Fosterställning.

tänkte bara lämna en snabb rad såhär på valentines day.
I lördags hade jag huvudvärk+träningsvärk hela dagen, det första skyllde jag på bubbelvinet sen dagen innan. På kvällen blev det illamående och kräkningar, på natten blev det frekventa toabesök. Magsjuk alltså.  Hela dagen igår låg jag i sängen förutom när jag satt på toa.  Jag åt precis ite ris nu precis för jag var så äckligt hungrig, såhär i efterhand ångrar jag mig. 
Idag har jag 80sidor att läsa (som min älskade mor var så snäll och scannade+mailade till mig Tack!!) och sen en diskussionsuppgift om Kinas ekonomiska framfart, att skriva, som ska vara inlämnad idag. Skoj.
Hoppas ni har det bra. Jag fortsätter min förmiddag i fosterställning.


DancehallQueen.

Nu ska jag snart hoppa in i durren. Tänkte bara säga hej igen här.
Hitta fan nagellack på hm innan idag. Jag har inte sett det här i france innan.. och nu senast när jag var hemma så konstatera jag att HMs nagellack som jag låna av Josse, egentligen höll bättre än mina chanel som jag har köpt. Det skiljer ju en del i pris också såattee jag passade på. Blev en fin rosa och en beigebrun ton. Funderade på att köpa ljusgul också,  kanske blir av imorgon istället. 4euro- jävla kap!!
Nu väntar jag på att Elin ska ringa och sen komma hit i sina partybyxor... (talesätt där, hon skulle ha kjol eller klänning) haha... Ja men over and oout.   Vad ska man ha på sig ikväll btw?

AH fick förresten tulpaner av kära Sara igår!! :)  hiih dom förgyller hela vår lägenhet nu kan jag säga utan att ljuga!!

Beslutsångest


Oj förresten titta vad som hittades...


Nämen ett rosa  Morganne Bello armband!! : )

BONSOIR!

Hejsan på er.  Long time no see.  Hur e läget?
JO, tackar som frågar- allt är bra här!!
Idag vaknade jag av mitt alarm: Josefin,  klockan 9.30.. Det var bra annars hade jag nog sovit till middag!
Vi snacka lite och bestämde oss för att ses efter hennes franskkurs vid 12 snåret.
SÅ jag hoppade upp ur sängen, bestämde mig för att testa tränings-dvd (-erna, s  Plural? ) jag lånat av Sara.
Jag såg nog inte klock ut här i lägenheten men det kan ju kvitta....
lite städning och sen en dusch innan stan blev det!
Jag mötte upp Josse och Anna på lafayette, då såg jag även en superfin ny jacobs väska från nya kollektionen.  Denna köpte jag ju inte men det kan ju bli ett framtida projekt om inget annat... :)
Vi strosade runt lite på stan och umgicks. Var mysigt.
Nu sitter jag hemma i soffan och äter lite rester sen gårdagen (Ni vet den där woken jag lagat varenda dag denna veckan eftersom julle inte ätit hemma).. smarr. Faan va gott det är med avocado. Ljuvligt.
Nej men om man ska runda av här.
Ikväll blir det utgång med Elin, ska bli kul! :)  Berättar mer om detta imörgon.
Ha en fin fredagskväll folket.
Bisous.





ny tshirt,ny tröja, nya byxor och nya skor. zara, F , zara och skor från f.

Hurra för Sara idag! :)

Imorse hoppade jag upp tidigt eftersom kl 9 skulle jag befinna mig hos Parks.  Vi for allesammans till Antibes där vi besökte farbror doktorn, därefter följt av fika (ett glas champagne!!) och lite häng på lekplatsen!
Vädret idag har vart jätteskönt så det var en.. trevlig tur med min lilla fina extra familj!! :)

Nu sitter jag och äter omelett och sallad  och väntar på att Sara ska ringa.  Ska väl passa barnen ikväll är tanken men det är inte 100% säkert här än så vi får se!

Jag skriver mer senare här istället...
Bisous


Ikväll.

Nu ikväll har jag varit och träffat Elin som jag nämnde innan! Supertrevligt var det. Vi satt på ett fik i gamla stan som heter Emelie's.. aldrig sett innan men det var ett skönt hängställe- dit får man gå igen! :)

Nu ska jag snart iväg till josse där det blir filmkväll och mys för hela slanten!! Var längesen!
Jag har ätit för många kakor nu, att tillägga.

Promenad.

Efter jag lämnat Kyle så blev det en liten promenad i vårvädret. Jättskönt. Tog mig en tur på stan och strosade lite.
Just i skrivande stund håller jag på att slinga mitt hår, det kan bli antingen vitt eller oranget, för VARFÖR skulle jag ha turen att få det blondt? Det ligger liksom inte riktigt i min natur.
Äter även lite lunch här, En grönsakswok (paprika,lök,champinjoner,sparris,aburgine och zuchini) för jäkla god faktiskt.  Borde gjort kyckling men var alldeles för lat ärligt talat.
NEJ men önska mig lycka till då? Så får vi se om håret sitter kvar när jag är klar!
Hej på dig!


haha fattigt det ser ut.

Morganne Bello.

För 2 år sen fick jag ett armband av min svärmor från Morganne Bello som jag har haft på mig varenda dag sen dess.
Jag tycker det är superfint. Minimalistiskt och fint.  Idag var jag och kolla på fler, skulle vilja ha en hel hög med dom, men det ha jag då inte råd med just nu som fattig student 8-)


HEj.

Har vart och hämtat Kyle, vi har även vart i affären och strosat lite, jag köpte hårfärg till mig och kyle fick sig ett paket kex. Nu sitter han här och snaskar i sig 2 stycken medans vi tittar lite på aristocats.  Tänkte gå ut nu om en halvtimme när solen börjar kika fram mellan molnen!


Min nya väska fårn Le tanneur som jag fick av Julles mor. Helt perfekt.

Godmorgon!

På er allihopa.  Nu har jag precis hoppat av bingen, ska strax dra iväg för att hämta Kyle som jag ska passa nu i några timmar!  Ska iväg och köpa lite slingmedel för jag betalar nog inte 100euro till för att gå till en cp frisör nej där får det liksom räcka. Senare idag kanske jag drar hem till josse en sväng sen ska jag träffa en tjej som heter Elin ikväll på lite fikaaa. Ska bli najs.

Innan JQ gick så rätta han till kudden jag hade på mitt huvud (ja jag sover så) och sen sa han, där är färskpressad apelsinjuice i kylen.... ahmen.. jag gillar det. Låt det bli en vana! :)

nej got to go.  ttyl..   puss ciaaaao och ha en fiin dag vetja!!


VAFAN


Du är inloggad från en annan dator?! VILKEN DATOR?!?  Är inte inloggad på mobilen iheller.  Om det är någon där ute som är inne på min msn och snackar med mina vänner? Kan ni sluta upp med det? Tack på förhand.

BEP & Usher på Super Bowl.. aaayayy


Ljuva 70tal.


Nyinköpta pants på rean på Zara. Jag gillar dom skarpt. Något stora men storleken mindre snodde någon åt sig på fredagsdagen då jag besökte zara tors innan stängning och fredag eftermiddag.  Snopet.

Reminiscence, Sonia Rykiel och Kenzo.

Vi fick presentkort på ikea, lite pengar och så fick vi varsin handduk Rykiel fick jag.. och så fick jag ett Reminiscence armband, det stora i silver med brunt band. Jättesnälla är de hela tjocka släkten! :)


Kärlek.

Kärlek är fan att komma upp på morgonen och att ett glas nypressad apelsinjuice (biologiska apelsiner) väntandes på en i kylen.... merci JQ.


Vi fick lite försenade juklappar nu i helgen också och denna apelsinpressaren fick vi av julles morbror.
SKa visa de andra presenterna vi fick sen!! Måste sticka ut på stan nu medans vädret är fint! :)

Från helgen



Ny tisha och byxor från zara.

Crumble pie och thé på ett engelskt fik i Avignon i Lördags.
Senare på kvällen var vi på en créperie restaurang. Jag åt sallad till huvudrätt och en crepes till efterätt om ni undrar.. haha



Le Petit Chaperon Beige.

Hej. Nu var det längesen jag skrev! Helgen har vi spenderat hos svärföräldrarna i Avignon.
Det har blivit mys och restaurangbesök och familjemiddag. Ja ni vet sånt vanligt.
Var en runda på stan häromdagen och fick en ny jacka som vi hitta på Faco-rean. 395 hade den kostat men vi fick den för ett bättre pris såklart! :)   Fick även en svart lammskinnsväska av julles mamma, hon tyckte inte det såg så kul ut att gå och bära på en tygkasse med the killers tryck.. haha. Nähä.. men tack då sa jag. Jättefin från Le tanneur.
Fick även ett infall i fredags då jag stack till frisören för att bli blond... jag ser numera ut som en zebra i håret. SKa iväg och försöka fixa det idag också, det är bara så jääkla dyrt och fransmän är ju uppenbarligen helt värdelösa när det kommer till hår. Får kanske åka hem till Martina och Jennie i torp så kan dom ju fixa det för det blev jäkla bra när jag var där förra året och blev blond från att ha varit brunett...!! Varför passa man inte på när man väl var hemma va!

Följande kommer lite bilder från idag.  NU ska jag ut på stan och återlämna lite saker på zara som jag köpte i all hast men inte hann prova i afärren!  Ha en fin dag så skriver jag mer sen! :)


Pliserad på baksidan. FINT!

Har även bytat glasen på mina Tom Fords. Kom på att man fick ju ett par extra glas till, men trodde det var till att sätta i de andra bågarna men IKKE. Det var bara ett par stora glas. Asstora är solglasögonen men jag tyckte dem blev väldigt mycket finare. Kan använda dom en sommar till! :)

RSS 2.0