< Till bloggens startsida

Oh hello, hi.

Hej! HEJ! Kul att ni tittar in.
Jag vet att jag varit otroligt (och det är inte lite) dålig på att uppdatera de senaste månaderna.
Men jag tror säkert att ni vet vad som försigår i mitt liv ändå.. .Om inte så tänkte jag dra en kort uppdatering här i detta blogg inlägg så ni har koll på läget....

Allt är bra, jag har sedan i april varit hemma i sverige (juni) en vända, efter det provjobbade jag på en bar i gamla stan (Nice) vid namn the Snug. Jag fick jobbet men fick dagen innan ett jobbarbjudande som sole stewardess (för er som inte vet vad detta är så är det en benämning på en person som jobbar på en liten båt som har hand om interiören och servicen helt själv). Bra erbjudande och mer än 3 ggr så bra betalt som pubjobbet .. Off i Went och hamnade i Hyeres där båten var placerad vid den tidpunkten. Vi har sedan dess haft några chartrar vilka alla har varit superbra. Vi har mest hängt här på rivieran (cannes, st tropen, cap ferrat, nice) men har vart två vändor i porto fino, italien.
Vi har nu befunnit oss i Monaco i över 3 veckor, och eftersom vi har varit här så har bossen (ägaren) varit ombord och bott här. Han är gamble proffs och försörjer sig på att sitta nätterna i ända och spela/satsa på olika spel. High roller var namnet på båten. ha.

Jag har sedan april sett en del ställen, tjänat en del pengar, haft jäkligt roligt, haft jäkligt tråkigt, och sist men inte minst skaffat mig en ny pojkvän.  Honom träffade jag i april under vår stcw (säkerhetskurs vilken är obligatorisk om man ska jobba på en båt) . Vi flirtade flitigt redan första dagen och det var precis som om man var 15 igen och fjärilarna bara flög runt i magen nonstop. Helt oplanerat men helt fantastiskt.  Komplicerad situation då han lämnade mig/antibes i mitten på april för ett jobb (så är det i denna branchen tyvärr)... . och jag var utan jobb och boende  (som tur var hade jag min kära family parks som jag fick bo hos ett bra tag. Så jäkla glad att jag har dom, fantastiskt människor och jag älskar dom allihopa precis som vilka familjemedlemmar som helst!..  )

Vi blev tillsammans i början av Juli efter att han flög ut mig till Athen där vi spenderade 2 dagar tillsammans och tänkte att- let's give it a go.  Nu om 11 dagar ska vi spendera 2 veckor i hans föräldrars semesterhus (här nere i södra frankrike) och planera vår thailand resa som vi tänkte göra.  Min tanke är att komma hem till Jul iafl och träffa min underbara familj och alla mina fantastiska vänner och jag hoppas att detta blir av, men man vet aldrig vad som händer.

Så egentligen har inte så mycket mer hänt än bara jobb, jobb och kärlek... som vilken annans liv som helst...

Ikväll bjöd bossen ut oss på middag på Buddahbar, efter det stack grabbarna till casino medans jag stack hem, pimplade i mig ett glas vin och nu ligger jag här i vår crewmess och skriver detta.
Hoppas att allt är bra, och tack alla ni som fortfarande tittar in i hopp om lite uppdatering. Det gör mig verkligen glad.
Ha en superfin vecka så ska jag försöka uppdatera så fort jag får chansen igen.

Puss till er alla.


Jäkligt skönt att vakna upp med sommarsolen skinande genom the porthole som är precis vid min säng.


Båten och vår Deck/engineer Ewen.

Ute i St. Tropez på en joggintur.

It's a beautiful day......

32 knots....

Porto fino..

Det har blivit en del halvdrunka flaskor av Dom perignon och domaine ott, man tackar. Fantastiskt gott med champagne.

Båten nu när vi legat i Monaco.

Jag och Majsan när jag fick bo hos familjen.

Körde en "oh my god I love marc jcobs" och köpte en klocka, en väska och ett computercase på en och samma dag. Ja, ibland får man ju unna sig något! =)

Har vart så uttråkad vi vissa tillfällen och jag har bakat några gånger och gjort sushi en del gånger.Inte konstigt man tjockat till sig!

Har fått (olagligt) köra vår tender... oooh jäkla kul.

Har köpt mig ett par foldable wayfarers...

Utanför MOnaco Port.


Var ute och sprang i lördags.....

Ikväll efter buddahbar.


Godnatt på er alla!


RSS 2.0