< Till bloggens startsida

I lördags...

Lämnade jag Italien och Bobby och åkte hem till kära familjen Parks igen.
Igår åkte vi upp till Greoliers och åkte pulka med barnen. Fantastisk dag. Solen strålade och det var superkul verkligen!
Lite sol fick dom allt.. haha.....


Idag åkte jag till mitt nuvarande 2v jobb, en villa i Cap ferrat. Detta är i princip samma jobb som på en båt... Huset är helt fantastiskt, hoppas även gästerna kommer va det! ha : )
Efter dessa veckorna är jag välkommen tillbaka hem till Parks till min pojkvän kommer tillbaka i slutet av månaden då vi ska hitta jobb tillsammans (det är tanken iafl).. och sen får vi se vad som händer.... 
så.. nu vet ni hur läget ligger till. Nu ska jag gå och lägga mig för det får bli en tidig morgon imorgon.
Hoppas allt är bra med er alla! Kärlek och kramar


I tisdags...

...tog vi tåget till Savona där Bobby nu jobbar på en båt. Vi har spenderat veckan med strosande, filmkvällar, luncher och bara haft det mysigt.

..och sen..

...den 16feb kom min älskling till Nice. Då spenderade vi 4 nätter på hotell, och var ute och härjade på stan. Hade en supermysig lunch på lördagen följt av mängder av vin på en pub med 2 av Bobbys vänner...
Haha han ser ju jätteglad ut....


En liten uppdatering...

Hej kära ni.
Tänkte uppdatera lite snabbt så ni vet vad som försigår i mitt liv atm och vad som hänt på senare tid.
Jag spenderade ju nästan 3 veckor hos syrran och hennes familj. Känns som att vara hemma när man är där, alltid lika fantastiskt trevligt. En solig dag åkte vi ner till promenaden i Cagnes sur mer och åt glass och myste.
På alla hjärtans dag så hade jag och Sara en mysig filmkväll med jordgubbar och choklad! :) Väldigt romantiskt!

Helgen.

Godmorgon.
I fredags droppade jag barnen på dagis och for sedan till Nice för att träffa fina fina Elin. Hon hade en sådan klok idé om att äta lunch i en av restaurangerna på stranden, och så blev det!
Ceasar sallad, ett glas rosé och en café gourmande blev det och massor av catching up! Var ju alldeles för längesedan sist, och tiden bara springer iväg. Det var supermysigt, verkligen!! Inte bara det, hon hade vart så himla söt och köpt en present till mig i sen 25års present. Inte mindre än en korthållare från Lancel!! Superduper fin, och alldeles för mycket!! <3 Tack kära Elin!!

Min hosta har jag ju haft sen tidigare i veckan, men i fredagskväll utvecklades den till förskylning och hög feber. Sen hade jag feber hela lördagen då vi fick stanna inne mestadels av dagen, sen igår var det något bättre då febern försvann, dock så är hostan och förskylningen fortfarande kvar- hoppas innerligt den försvinner snart. Käkar droger i mängder känns det som.

Idag blir det nog mest chill, lite excercises ska jag se till att göra, ut och springa fungerar inte med den hostan jag har.
Ha en fin måndag alla ni!


Uppdatering.

Godkväll på er!
Hoppas allt är bra.
Själv är allt jättebra..  Jag är som bakant tillbaka i Frankrike, passar för tillfället Maja och Alfie då päronen är på lite välförtjänt semester. Är väldigt mysigt och vi har det kul ihop jag och kidsen.
Idag var dom på dagis så då passade jag på att springa en lång runda i solskenet. Fantastiskt skönt var det!! OJ vad jag saknat att springa utomhus! Sedan spenderade jag resten av tiden till att plugga lite i solskenet, och prata med bobbsan på skype innan det var dags att hämta kidsen.  Här är inte särskilt varmt dock, idag var det väl 7grader, men solen stod ju på så då är det okej! :)  Nu ska jag chilla lite på soffan sen plugga lite tänkte jag. Ha en fortsatt trevlig kväll!

RSS 2.0