< Till bloggens startsida

Packa maddes kappsäck

God kväll på er!
Hoppas ni haft en fin helg alleman. Min har vart väldigt bra!
Var ju som sagt ute och dansade till 80 tal i fredags, sen igår var det en hel del fosterställning på soffan på dagen, och sedan for jag iväg till Josse där även Malin befann sig.  Tillsammans gick vi till Gabbe och tog en fördrink innan tjejmiddagen hos Therese började.  Fantastiskt trevlig tillställning med god mat och goa människor. Var riktigt kul.  Vi drog oss sedan till Hbg och till cardinal där vi dansade in på småtimmarna.
Imorse vaknade jag upp på josses soffa där vi sedan spenderade några timmar ätandes scrambled eggs och chips... ja dagen började inte särskilt nyttigt haha. Ikväll avbokade jag mina träningspass och nu sitter jag och äter ostbågar.. haha så Jo det går bra nu..  Jag ska faktiskt hoppa in och jobba på hemvården inatt, kl 22 börjar jag och slutar imorgonbitti någongång.. Ja bättre än inget eller hur! Sen har jag otroligt mycket plugg jag måste ta tag i dessutom... uh. Har faktiskt snart packat klart också så jag känner mig lugn som en filbunke.
Imorson ska vi besöka Emil, Pernilla och deras lilla nyfödde Milton! :).. sedan blir det sista träningen på kvällen minsann.  Kl 10.45 på tisdag åker jag tll Cotê d'azur och ska då träffa min kära extra familj, ska bli sååå kul! Som jag saknar dom!  Om förhoppningsvis 2v så får jag även träffa min älskade pojkvän. Kan knappt bärga mig!! Nu har det gått 11v sen jag träffa honom senast... alldeles för lång tid. En dag är för lång tid egentligen så ska bli supermysigt.
Nej nu ska jag läsa lite hälsopsykologi här. Men ha en fin kväll! En liten bild på min klänning jag slängde på mig igår kommer här förresten. Tycker den är jäkligt fin, spontanköp i brist på kläder haha..
Kram på er!

lördag!

vad skönt det är att vakna upp halvfull med smink i hela huvudet. Då känner man wow. haha
Ska berätta om gårdagen. Var flrst på intervju i helsingborg med en yachtmanager, vilket jag tror gick ganska bra.Hon tyckte nog jag var lite dum men hon sa att hon trodde jag fick jobb utan problem så det är u positivt.. haha...
Efter det åkte jag till min kära farmor där det bjöds på kaffe och kakor! Hon är för jäkla rolig! Hon är en fin dam som kommer från Sthlm och har alltid fina dräkter, hon plockade fram en blå dräkt som hon tyckte jag skulle prova, vilket jag gjorde. Jag såg ut som en tågkonduktör med en vadlång kjol och en ej figursydd kavaj... haha Den tyckte hon jag skulle ha.. Men fick avböja och säga att det nog inte riktigt var min stil.. Då säger hon: Man han inte va ungdom i hela sitt liv.. haha Nähädu farmor, trevligt trevligt..!!
Efter det blev det X-fit på gymmet och axlarna var ömma sedan gårdagens 2,5h pass (Box och x-fit) så jag kände hur armarna vek sig på princip alla stationer.
Inte nog med ömma axlar, höga klackar och vin gjorde att jag vrickade båda anklarna igår..KUL.
Jag och pucken var på sundspärlan och dansade till 80 tal, för jäkla trevligt faktiskt. Drack nog aningens för mycket vin och var lite ranglig, men så får det vara på en fredag tycker jag!! haha
Nu ska jag duka upp till brakfrukost har jag bestämt, med mina päron!
Puss på er alla och ha en fin lördag!
Bilder från igår innan intervjun, och från i morse med smink i hela huvudet.

mmbop.

Vaknade fantastiskt utvilad och har sedan dess tvättat och städat iordning lite. Nu ska jag ut och rasta sandra sen blir det gymmet en sväng och sen måååste jag sola. Jag verkligen måste haha.
Hoppas ni har en fin dag.
kraaaam xxx


Hoppp!

Nu har jag nyss kommit hem från centan. Blev lite strosande i diverse affärer sen fika vi på en parkbänk och jag krängde i mig två delicatobollar- haha. SÅ jäkla gott är det!  Jag skulle inte gjort det men det blev lite nya gymkläder. Jag behövde faktiskt långa tights, mina andra passar inte längre nämligen! Ett linne slog jag till på också. Varför inte liksom.  Nu väntar 2h pass på gymmet iafl, ska se om jag hinner med en snabb solning innan också.  Man blir ju helt barnsentimental av att hänga med gravida folk alltså... klockan tickar vet ni.. haha...
Hoppas ni haft en bra dag! Puss och kram!

Center Syd.

Nu ska jag fara iväg till center syd med min kära barndomskompis Sandra Marie Nilsson! haha.
Jag är redan försenad så får sticka nu innan jag får skäll!
Började morgonen med 15min cykling och 15min jogging på gymmet. Bra start tycker jag+ att solen skiner!! Yey

puss

Vill ha! Jättegärna.

Skulle vilja ha hela kollektionen. Skor och kläder i alla härliga pastellfärger väldgt inspirerat av 90 talets tighta trikåer med hysteriska mönster... Skönt helt enkelt. Dajligt. haha.


Lördag.

Som ni bekant vet så somnade jag inte förrän imorse, men trots detta stegade jag upp i morse för att gå till gymmet. Körde 15min cykling och 15 min intervall-löpning innan passet börja kl 10. Som en skön uppvärmning liksom.
Jag hoppade strechen på slutet och for hemmåt för att hinna till Lerberget i tid (kl 12).  Väl framme så satt Oskar påpälsad i vagnen och redo för att gå till badhuset.  1h bad  34gradig pool var fantastiskt skönt, sömnbristen gjorde sig anmärkt och jag blev fantastiskt slö just då, dock efter en dusch och en runda på ica i Höganäs, så var jag inte det minsta trött när vi väl kom tillbaka till huset. Oskar sov och min bror sov men jag stod i köket som en redig kvinna och gjorde hemmagjorda hamburgare till min bror och Johanna, kyckling till mig, sallad, hemmagord guacemole ja lite allt möjligt faktiskt. Det var inte förrän ikväll när jag nattade Oskar som jag somnade på parkettgolvet brevid hans säng, hållandes hans hand. Tror jag somnade innan honom faktiskt. Daniel kom in och väckte mig sådär en timme senare haha.. Därav sitter jag nu här och skriver detta i denna sena timmen. Jag är fantastiskt trött men kan liksom inte riktigt somna så tänkte trötta till mig genom bloggen och annat internet tjafs.  Nu ikväll har vi käkat "hamburgare".... min äldsta bror och hans sambo äter allt kött, min andra bror är vegeterian och jag äter bara fisk och fågel... så det blev 3 olika sorter.. fantastiskt onödig information för er del men nu vet ni det.... Det jag skulle komma fram till var att min bror introducera mig för wordfeud, så ikväll satt vi alla 3 i soffan med varsin iphone och spelade det i säkert 3h.... tragiskt lördagsnöje? haha nej nu får jag väl försöka mig på lite sömn, man vet ju aldrig när lillkillen vaknar imorgonbitti........ Hoppas ni haft en fin lördag!


Jag är så blek så jag börjar bli genomskinlig...

Uppe med tuppen.


Min lilla busbjörn!

gym*2,Pw och mys. Produktiv!

Godmorgon kan man väl säga.
Jag borde sovit för längesen men har suttit och fifflat med mitt cv samt pratat lite med min saknade pojkvän. Över 2 månader nu sen vi sågs, men bara 1 månad kvar tills vi faktiskt ses- man ser ljuset i tunneln så att säga! Gud vad jag saknar honom.
Fredagen spenderade jag på detta vis... vaknade runt lunchtid, ni som känner mig vet ju att jag är en nattuggla så det blir lätt att man sover när andra är vakna..... ha. Hoppade upp drack en espresso och en shake och begav mig sedan till gymmet där jag körde 45min på löpbandet.. åkte hem, slängde på mig de vindtäta löpartajtsen och tröjor*3 och begav mig till Malin och gick en timmes powerwalk genom den skånska landsbygden. Därefter körde jag direkt till gymmet och körde en timmes x-fit. Ja det har blivit en del motionerande idag, det var väl därför jag med gott samvete satt och knapra i mig ett kilo chillinötter innan ikväll när jag var hos Malin på myskväll.. Mycket trevligt var det. Josse somna i sin fåtölj medans jag och malin såg på den sista filmen i millenium triologin.. luftslottet som sprängdes kan den väl heta...  Tanken är att jag ska upp om 3,5h för att köra på löpbandet innan passet som börjar kl 10. Vi får se hur det går....  kl 12 ska vi iafl vara i lerberget och passa min favoritbrorson ossy. Kanske blir det en tur till badhuset? Hade vart najs iafl!  Men nej, nu ska ögonen slutas för att snart öppnas igen.  Ha en fin lördag allihopa everybody.



Klockan är inte ens 11...

... så här produktiv har jag inte varit på flera månader. Fantastiskt. Haha.
Var nere på gymmet i 1,5h. Körde löpbandet i 40 min och övningar/styrketräning resterande av tiden.
Känns bra. Ikväll vankas det tramsig zumba och total body pass.   Jag skickade sms till min bror för att höra om han hade lust att simma lite, men han har nog inte vaknat än.. Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska komma hem från stan så jag kan leka lite med henne minsann. Ska registrera mig på min kurs nu och försöka hitta min kurslitteratur. Jag ska bara ha 3 böcker, men där är en bok som jag fan inte hittar någonstans? Någon som har något tips på vart man kan hitta? Känns som jag kollat de flesta sidorna, kurslitteratur.se, bokus, adlibris, tradera, blocket osv, även bibliotek... MEN icke, så Tips är väldigt välkomnande?!   Ha en fin tisdag alleman!



Förresten, min kära mor stickade ett par efterlängtade raggsockar till mig så jag tänkte att jag bannemig ska visa upp dom också så hon blir glad! (för jag blev glad! :)   )

off to da gym

Godmorgon kära ni.
Ja håll i hatten vad jag är uppe tidigt kanske ni tänker, och visst är det så.
Jag somnade redan runt midnatt igår och kl 6 vaknade jag, inte pigg kanske, men tillräckligt för att inte kunna somna om.  Så nu har jag druckit lite kaffe och lite shake och ska bege mig till gymmet för dom, till min förvåning, öppnade redan nu kl 7.30.  Hurra. Energin jag kommer ha på passen ikväll om jag går nu på morgonen är 100% mer än om jag inte tränar på morgonen. Vet någon av er hur det kan komma sig?  Mitt mål med all träning var ju att gå ner mina kilon jag la på mig i somras, jag är nu inne på min 8:e vecka och har gått ner de kilona pluss några till så motivationen är på högnivå. Känns riktigt bra.  Jag åker ju om 2 veckor dessutom så kör gärnet in i det sista tänkte jag!
Förstår att folk i min omgivning säkert tycker det varit jobbigt att lyssna på mitt tjat om träning, vikt och diet... men hoppas ändå att de innerst inne känner någon sorts glädje för hur glad det gör/gjort mig. 
Nej nu drar jag, skriver kanske en rad senare, annars ha en fin tisdag!
puss xx

Lördag.

Hej!!!  Kul att du tittar in. Ha.
Ja vad hände igår egentligen. Minnet är något suddigt. Men jag hängde hos Josse och drack vin till en början, sen gled vi över till Palle och Macke minsann och fortsatte vinintaget och hade det trevligt. Sen drog vi ner i stan. Men minnet från stan är helt blankt får jag väl ungefär säga. Ja inte jättebra. Så skäller jag på min pojkvän som får minnesluckor... ackack. Men allt är bra iafl, jag har börjat nyktra till nu och ska iväg och träna vilket är superdumt när man druckit dagen innan, men så är det. Jag är dum i huvudet helt enkelt. Två pass blir det.  Igår sa josse att jag inte hade några bröst. Hon är snäll hon den kvinnan. haha Har äntligen bokat in så vi ska köra lite simning och lite bubbelpool på onsdag. Ska bli så jäkla skönt. Ni som känner mig vet att jag är sämst på att simma och lär väl köra lite hundsim, men motion som motion eller hur?  Hoppas ni har en mysig söndagskväll nurå!
Puss på er!


Fråga mig inte............

Godmorgon Sverige.

Hoppas ni alla har sovit som stockar.  Själv somnade jag väl för en dryga 4h sen. Vilket kan kännas lite sisåsädr halvobbigt... ha. Men får väl ta mi en eftermiddagsnap för nu ska kvinnan till gymmet och köra pass.
Solen strålar nu på morgonen också och det är fantastiskt vad glad man blir när man ser det. Längtar efter lite sol i mitt liv måste jag säga. Om 17 dagar drar jag ju till Nice igen, ska bli helt fantastiskt!!

Idag har jag bokat date med Josse minsann, hoppas hon vill dricka en skvätt vin för det är bannemig jag sugen på. Det tycker jag liksom att jag förtjänar.. haha! :)

Ha en fin dag så uppdateras det kanske mer senare!

Kramar xx


Skönt att man inte vuxit ifrån sin "rosa-period".

Nu sticker jag och mina shorts och tränar. tjjillevippen.


Fredag=bra dag!

Hej hej!
Hoppas ni haft en fin dag.  Min började kalas.
Jag gick upp runt 9 tiden och solen strålade. Jag fick brev från gävle högskola om att jag kommit in på min 15hp kurs folkhälsopsykologi , anledningen till att jag ens sökt denna är för att jag är "skyldig" csn 15hp för att kunna få studielån. Så klarar jag bara denna kursen så kan jag sen söka mig vidare! WO :)  Jag är glad.
10.30 stack jag till gymmet där jag spenderade en timme på löpbandet, efter det blev det solning innan jag åkte hem.

Jag ringde Sandra och vi hade sen tidigare bestämt dejt, det blev en sväng till Center syd så Sandra kunde handla lite bebbe kläder. Själv hitta jag ett par tokfina nike shorts. Jätterosa! ha. Det är fan det enda jag lägger pengar på. Utgångar och sportkläder.
Ja nu kom jag nyss hem och ska iväg och träna om en timme och köra pass. Sen vet jag inte vad som händer ikväll?


Liten garderobsrensning: KÖP!! :)

http://www.blocket.se/vi/37765997.htm?ca=23_9
http://www.blocket.se/vi/37765990.htm?ca=23_9
http://www.blocket.se/vi/37765984.htm?ca=23_9
http://www.blocket.se/vi/37765978.htm?ca=23_9
http://www.blocket.se/vi/37517118.htm?ca=23_9
http://www.blocket.se/landskrona/Kurslitteratur_Engelska_Mode_Business_37916277.htm?ca=23_9&w=0&last=1





Reflekterar över 2011.

Sitter just nu i min säng på mitt flickrum, solen strålar in rakt i mitt ansikte. Det var längesen jag saknade solljus som jag gör just nu, kanske för att jag de senaste åren vaknat upp och tagit det förgivet då jag bott i Nice. Man blir lätt van vid det.
Fantastiskt vad klimat förändrar människor, eller mig iallafall. Vaknar man upp på morgonen, tittar ut och ser hur solen skiner så börjar energin genast sprudla, annat är det här hemma i Sverige då man aldrig riktigt känner samma känsla. Här får man mest kämpa sig till att få någon sorts energi. Intala sig själv att man är det minsta pigg på att göra något.
Jag har ju varit hemma i snart 2 månader. Tiden har gått både snabbt och långsamt. Det som varit min enda fokus under denna tiden har vart att försöka komma i form, gymmet har gett mig den enda motivationen i vardagen. Den första 1,5månader har jag ju i princip inte "orkat" umgås med vänner eller vara speciellt social överhuvudtaget. Det var väl kanske den där traditionella vinterdepressionen som slog till...
Nu därimot så känner jag att jag börjar vakna upp igen och känner att jag vill umgås med människor, för det är ju egentligen det bästa som finns. Få prata, skratta och umgås med människor man tycker om.


Vad hände egentligen 2011?  Jag bröt upp från ett seriöst förhållande, och därmed mitt liv i Nice.  Jag älskar att bo i Frankrike och är helt säker på att det är där jag kommer bosätta mig när jag väl ska stadga mig...
När jag väl bröt upp med mitt ex, så var det dagar då jag inte visste vart jag skulle ta vägen, vart jag skulle få tak över huvudet för natten eller hur allt skulle "lösa sig". Jag är evigt tacksam att jag hade både Josefin och min extra familj Parks i det läget, och är fortfarande obeskrivligt tacksam att de finns i mitt liv.

Jag gjorde min stcw med min vapendragare Josefin, träffade min stora kärlek, var i Athens, jobbade i båtindustrin, bodde i Monaco, träffade intressanta människor, såg intressanta platser, levde livet.  På många sätt önskar jag att jag inte åkt tillbaka till Sverige i November utan fortsatt i industrin under hösten också..  Men samtidigt så har det vart skönt att få ladda om batterierna, gjort en soul-search och kommit på vad jag vill med livet, umgåtts med familj och vänner och jag tror att jag är betydligt starkare nu än vad jag var för 2 månader sen.  Eftersom jag hamnade i en situation då jag inte visste vad jag ville med mitt liv, då jag inte kände mig särskilt optimistisk till något så tror jag att man bara måste sätta sig ner och riktigt tänka efter. Jag är atm väldigt trygg i det faktum att jag inte har något fast "stabilt" jobb, boende eller liknande som bara hade hållit mig tillbaka från alla möjligheter man har i livet, man har ju världen för sina fötter. Det gäller att leva på riktigt i detta livet, och det är precis vad jag ska göra.

Så 25 år gammal, visst jag har ingen utbildning än (vilket jag jobbar på) men jag har upplevt och sett mycket och jag skulle inte vilja ändra på något. 

Fantastiskt hur ödet styr och ställer, jag är glad för alla tårar jag fällt och alla fruktansvärt hårda dagar som jag upplevt, för fan vad man uppskattar när allting bara faller på plats och man är lycklig.



Hej!

Hej allihopa!
Kul att ni kika in. Ja nu var det ju nytt år och nya tag. 
Jag har redan brutit mina två nyårslöften så disciplinen ligger på topp som ni läser.. haha eller ja jag var faktiskt ute och sprang en liten runda innan idag, blev en del pw istället. Gör fan ont att andas när det är kallt.. haha..

Annars har jag inte gjort så mycket, nyår spenderade jag hos Malin och Markus. Nyårsdagen hade jag lite kalas och firade att jag blev 25år. Sen de övriga dagarna har det mest tränat och chillat. Ja ni vet som vanligt.

Idag ska jag in till Malmö och träffa min kära vän Anja, det var jäklar i det längesen.
Imorgon ska jag till hbg och träffa malinpalin! Ska bli mysigt det med.
Sen söndag blir det chillll med jossan och malin, och träning då.
Det går bra nu!!!  :)
Lite bilder från idag sen ska jag bege mig.
Ha en fantastisk weekend så ses vi när vi ses, och hörs när vi hörs.
Puss x

Ps. Ursäkta röran på mitt flickrum haha. ds.



I brist på annat städa jag pappas garderob igår, ja ni som känner mig vet ju att jag gillar att organisera och ha mig. Hittade denna gamla tröjan som mamma stickat en gång i tiden. Den snodde jag helt enkelt! Hur mysig som helst!


RSS 2.0