< Till bloggens startsida

Kräftskivan....

 ....var förjävla trevlig faktiskt. Måste säga att det var ett jäkla glatt gäng! :) Jag skalade ungefär 100 räkor till Sandramatvrak också, jättesnäll är jag... haha :)  + att emelie hade bakat världens godaste bröd. i princip!

Mina skor har jag gått snett i så dom är liksom överlag snea nu, vilket gjorde att jag tog mig hem tidigare än förväntat igår....
..."så bra" utropar min moder, eftersom vi nu klockan arla på en söndagsmorgon ska ut och sälja alla tillhörigheter
på en bakluckeloppis. Tror bestämt jag ska sätta en prislapp på mig själv, vad ledsen man blivit om dom prutat isåfall? Hujedamig.  >Kanske jag på min höjd säljer min mamma för en timmes socialkontakt... det finns så många ensamma människor där ute i svalövs kommun ni vet. 

Off you go off you go.  Bilder kommer lite senare denna dag. 

PUSS!

Odense.

haha jag sökte lite på Odense och fann denna fina statyn.....Framtiden.

Är ganska ovis. Har hittat en liten skola jag skulle kunna tänka mig att gå på också.. och eftersom jag inte riktigt skärpte mig i skolan så får man ju betala sin utbildning. Och alltså det jag pratar om nu är inte Turismvetenskapen utan alltså en riktig utbildning. Men jag nämner inget mer förrän jag bestämt mig!

Alltså det är nästan skrattretande hur påverkad man är av pengar. Allting kostar.  Och ännu mer skrattretande är hur stor del av ens lön man betalar i skatt  (ja inte jag kanske) som ska stå för sjukvård osvosv- ändå måste man betala om man är sjuk.  Även om det så bara är någon hundralapp på medicin så tycker jag att det är helt fruktansvärt.  Jag ska iväg och rota i muffen (eller ja gynekologen) nu den 8e- för att ta ett cellprov för att försäkra om man inte håller på att utveckla livmoderscancer... detta lilla besöket ska kosta 120:-... Varför? varför måste det kosta? 

Förresten ett program som är sämre än design programmet måste väl ändå vara grannfejden- alltså är det brist på ideér uppe bland tv-folket? 

Kräftskiva...

Imorgon, ja då har Emelie styrt upp en liten kräftskiva i sin nya lägenhet! Detta ska bli treeevligt... Nu ska jag bara hitta något att ha på mig också... hrm.. 
 + =fest!

Marie ringde mig innan idag - hon hade vart och kollat på lägenheten i Odense och hon sa att den var jäääätttefiiin. Jag är exalterad. Nu ska jag bara se till att hitta ett jobb också så jag faktiskt kan tjäna massa pengar! :)
 
 =Marie.

Om en vecka åker jaaaag till min kära J. Ska bli riktigt nice. Brun ska jag bli!  Och om 9 dagar åker Malin också,  faaan va kul vi ska ha :)  


spontanitet till Salu.

Jag och smalex är väldans spontana. Vi var ute förra fredagen, och detta bestämdes ungefär runt kl 21 på kvällen. 
Skitkul va det- men fråga inte alex om det för hon har en lucka på några timmar.. haha
Vi stack iallafall hem till Malin och Anders som bjöd på en liten förfest, fantastiskt trevligt och vi drack
i särklass den starkaste (tabascostark) shotten jag någonsin druckit. UH. 
Sen bar det av till det berömda strand där vi slog klackarna i taket.  Eller faktiskt så var mina klackar förstörda så jag hoppa 
runt barfota dum som man är. 

Just nu sitter jag och kollar på Design: Simon&Tomas.... det är verkligen skitdålig. Verkligen. Taskig taste har dom. 
Och innan var det Paolo Robertos matlagningsprogram- alltså vilken helylle kille!! Rekomendation!

älskade älskade blogg.

Jag är jättesämst på det här med att blogga- jag liksom har en tendens att tröttna på det. Eller kanske det är så att mitt liv inte är jättefullt av spännande mcgyver moments...

Jag måste säga att jag är (trots att vi säkert inte skulle bott tillsammans i år ändå) ledsen över att Jonna och bullen ska dra till Trysil. Kanske främst för att man på en nivå själv vill åka med och ha lika kul som vi hade sist, och såklart för att jag saknar dom som mina stortår.  Men fan mitt och Jonnas äventyr liksom tar slut nu... jag tror jag ska dra med henne till Syd-amerka (gammelsmåländska), där vi ska rida på krokodiler och sova under ett palmblad. Mys.

Igår var jag på ett litet me&I party hemma hos syster-Linda, väldigt trevligt faktiskt- dock är det för tidigt för mig att börja köpa barnkläder än kan tyckas.  Det jag lyckas fascineras av varje gång jag egentligen umgåtts med unga mödrar (då menar jag alltså inte de danska 15 åringarna  på tvn) är hur påverkande det är, hur man liksom sitter där i det lilla mysiga umgänget och nästintill önskar att man har en liten unge. (Usch var min första tanke här men det blev för grovt)  Nej utan detta får vänta några år, dock är min förhoppning att bli faster snart  :o) 

Jag har, som ni kanske inte visste, sökt en massa konstiga utbilningar mest för att stimulera hjärnan och sätta igång plugg-suget. Så idag fick jag svar från Karlstads universitet där jag uppebarligen sökt Turismkunskap (!??!!) haha fantastiskt va! 
Så nu ska jag invänta och se om jag får någon annan antagning - och annars så ska jag bli en riiktigt turism-vetare. 
haha jag sökte på chinese tourist och titta vilken sorglig stackare som poppa upp

Den omtalade bilden.


Jaha här får du Jonna. den där bilden jag försökt förmedla ut i vår fb-konversation med dah tryzzle biactches.


Ish Haise Jonna.

Idétorka.

Jamen såhär är det Jonna (eftersom du klagade över mitt oaktiva bloggliv).. Jag har helt enkelt inte känt att det gav så mycket det här med att blogga... eller ibland är det skönt att få ut sina innersta tankar om livets bravader.. men bara ibland.

Jag har fan inte skrivit på flera veckor och jag erkänner det själv, det är en stor skandal!

Men vad har liksom hänt sen sist..  jag var ju i Nice och kolla på späckhuggare vilket jag gladeligen berättat för d flesta i min omgivning : )  Detta var en fantastisk vecka med sol, bad, god mat och dryck...ja det var helt fantastiskt helt enkelt. 

Jag och Malin har ju redan bokat nästa resa dit, detta var till och med Julles förslag att jag skulle bjuda med henne så det var jag inte sen att nappa på. Den 27e bär det av för mig och den 29 får vi det fina sällskapet av Malin också. 
Fest ska det bli!! :)  Jag ska fan inte dricka förrän nere i frankrike har jag bestämt........ vi får se hur det blir med det. 

Jag jobbar ju även lite extra nu på hemvården-tjohej säger jag bara. Ganska trevligt faktiskt, ingen risk för att gå in i väggen så att säga. Får tänka på los dineros.

På tal om spanska så ringde det en snubbe till mig igår angående ett telemarketing jobb som jag sökt nere i Spanien (ja fråga mig inte varför).. iallafall så fråga han de lustigaste frågorna på länge och allt blev en salig röra där jag började prata om mitt och Sandras telefonförsäljningsjobb vi hade för 100år sen (där vi sålde kirby2000 en dammsugare i världsklass sades det, kosta sisådär 30lax... ) och sen skulle jag agera säljare och sälja en iphone till honom (då jag egentligen skulle sälja den bästa filmen jag senast såg, mitt filmval av seven pounds och mitt säljargument till den filmen blev katastrof!) ÅH gösta säger jag då. Jag skulle  vilja spelat in det där samtalet, helt säker på att snubben som ringde gjort det. 

Om det förövrigt är någon som har en slant över så går det bra att skicka över den till räddamaddefonden!

Nu sk jag bannemig krypa ner i min säng.


puss på er alla där ute i djungeln. 
RSS 2.0