< Till bloggens startsida

Mitt boooord.


Vi målade detta i förra lägenheten då det passa bättre med mörkt. Innan det mörka  var det ljusgrönt.

För någon vecka tog jag fram slipmaskinen och körde litegrann, igår fortsatte jag.......

Sen började jag måla det vitt. Men eftersom jag inte hade någon bra grundfärg så blev det vita lite halvrosa på sina ställen. Så efter 5 lager vit färg beslutade jag mig för att slänga dit lite beiget så det fick ett litet romaniskt/antikt utséende. Jag är fan nöjd. Borde fotografera det i dagsljus men jag blev nyss klar så ville visa.

Gardiner på plats i sovrummet...

...klassiska vanliga billiga vita från Ikea- men jag tycker fan det blev fint. Har sytt på ett tjockt tyg så man kan dra för gardinerna på nätterna när museets lampor slår in i sovrummet.  Vi sålde även våra sängbord+byrån från Ikea och håller nu på att leta nytt i en mer romantisk stil.  Håller på att fixa med bordet som jag ska visa sen om den vita färgen slutar bli rosa...   Nu ska jag till gymmet med josse och köra lite abdos och fessier.    Bises ciao!

cozy me.


Första advent i Frankrike.

Är en regnig söndag- känns sådär med julkänslan. MEN vi dukade upp en rejäl brak-brunch med äggröra och färska baguetter. Thé på det och nu är jag mätt och belåten.
Idag består dagen av allmänt pyssel i lägenheten. Vi ska försöka få upp gardinstänger och gardiner, få upp justjärnan och sen får vi se om jag tar tag i mitt bord jag håller på att fixa.  Jag körde ju hyvelmaskinen på toppen för att få av färgen smart som man är.. Nu är där skåror på hela ovansidan så det måste slipas, och det är SÅDÄR smidigt när man bor i lägenhet och det regnar utanför.  Jävla skit.  
Anyway, igår var vi och Såg Harry Potter, jag blev lite sådär halvt besviken. Men när man tänker efter så är det ju bara första delen så det är ju inte konstigt där inte är något "riktigt" slut...  Nog tjatat om detta.
Hoppas ni får en mysig söndag på julskyltningar osv.   Julskyltningen här i Nice börjar inte förrän nästa helg tydligen :S

Från oss alla till er alla BISOUS


New details.



Inredning och småpyssel älskar jag.  Längtar tills den dagen då jag har pengar att slösa på älskvärda detaljer.  Vi ska ändra alla våra dörrhandtag, som nu är i silver, till dessa vita handtagen istället. Jag älskar  dom. Lägenheten är 100 år gammal och vi vill gärna bevara lite av den stilen har vi kommit på.

Hurra för josefiiiine.

Igår firades Josse! Vi möttes upp på dagen och tog en fika innan jag skulle iväg och jobba några timmar. Cashen måste ju komma in.  Efter jobb hämta jag upp Josse,Anna och Camilla för att sedan gå och svira på staden. Sagt och gjort.
Nu sitter man här med svansen mellan benen och mår dåligt. Ja bakfull kallas det. Men vi firade Josse med påmpa och ståt och vi drog igång Happy Birthday så hela puben var med och sjöng! Det var fun!!
Jag färgade håret och det blev rött,oranget,rosa. Ska förmodligen lägga i brunt senare idag men för tillfället orkar jag inte ta tag i något.  Zara står på schemat idag, ska se om dom fått in något. Möjligtvis köpa klänningen jag tittat på så länge, klänningen till nyår alltså.   Hur många kommer på nyår egentligen? Det är min fråga?
Nej en dusch nu efter salladen. Bises

Josse gillar det här med att slicka på folk...........punktpunkt

<3

hahahah

Igår innan fikan!

Tisdag idag.

Just nu passar jag Kyle, vi chillar lite har hemma. Tankte vi skulle ga till en lekplats har snart nu nar solen borjat varma till lite.  Sen blir det en joggingtur tankte jag och senare idag blir det mathandling. Det ar mina planer for dagen. Inatt sov jag ovanligt gott aven om jag inte somna forran runt 2.30.
Igar fick jag massa nya klader av min kara pojkvan. Eller massor och massor.. men 2 par jeans, 1 par finbyxor, en skjorta, en kavaj, en vast och ett par skor! :) Ja jag ar jatteglad.  Jeansen var nagot tighta sa jag far gora lite situps helt enkelt. haha..
Ordning och reda...

Monday.

Igår var vi inbjudna till parks på riktig söndagsmiddag. Det var väldigt mysigt. God mat och god dryck och sköna människor- kan inte bli bättre!

När vi väl kom hem igår så kunde jag ju inte somna såklart, jag måste verkligen komma in i rätt tidsrytm nu. Vet inte vad det var som rubba mina normala sovtimmar egentligen men dom är ordentligt rubbade vill jag lova.
Idag har jag bara chillat här hemma. Jag har funderat hela dagen på om jag ska bege mig ut på stan och kika lite i affärer efter en nyårsklänning- men jag fattar själv att om jag hittar något annat som jag ändå inte kan köpa pga penganbrist- så blir jag så jääääääkla sur... så jag väntar tills in i det sista (nästa vecka) innan det blir av tror jag....
Nu väntar jag på att julle ska komma hen så vi kan ut och springa en runda. Måste verkligen skärpa mig- jag var ju så duktig för bara 2 veckor sen- nu är jag inne i en brutal latperiod. Det räknas liksom inte att springa en gång om dagen.
Anyway. Nu ska jag hänga tvätt. Hoppas alla ni mår bra! Puss på er.

Förresten inatt när jag inte kunde somna så såg jag Marley&me igen. Jag börjar alltid storlipa i slutet!

Ja och så lite egobilder i vanlig ordning.

Lanvin för H&M.

Imorgon släpps ju kollektionen i både utvalda butiker och online-  och jag får väl säga attj ag inte är jätteimponerad.  Där ser ut att var några fina plagg- en fin kjol är där och så men sen kan jag väl tycka att priserna,  i förhållande till HM's egna produkter är något för höga.  Grejen med att köpa designerkläder är väl att man vill ha något speciellt som inte så många andra har?   HM gör det såklart affordable för den vanliga HM handlaren att köpa designerkläder- men hur mycket mer speciella är dom kläderna än ett vanligt hm plagg när de ändå massproduceras? Jag går inte till HM och lägger 2k på en klänning som 3 andra kommer ha på utestället på kvällen. Min negativitet är kanske inte så rolig, men allt är så jäkla hypat när HM samarbetar med någon..  Men- jag förstår deras affärsplan och de tjänar såklart apmycket pengar på det... Ja nej det var bara det jag ville säga.



Barnmössor.

Förra månaden när Alfie och Majsan fyllde ett så blev det namnmössor i present som jag beställde på internet. Det är en skånetjej som har startat företag och nu verkar sy så det står härliga till. Mössorna blev iafl jättefina och jag tänkte bara slänga in två nytagna bilder sen i lördags på mina små monkeys så ni får se! :) Klicka HÄR för att komma till Älskade hjärtegryn.


CHAOS!

YEAH fucking chaos on my blog. Jag skulle ju fixa och dona lte på sidan och jag är sådär hemma när det gäller html som är för avancerade. Så nu ser min sida ut som den gör...... haha..  Detta ska väl lösas inom en snar framtid. Tänkte göra ny design på sidan samtidigt, har tänkt på det länge men har aldrig riktigt hittat någon inspirationskälla... men nuså..  Ingen som har lust att hjälpa mig med en design?! Någon som kan?
Nu blir det sova, ska upp early imorn!

Night love.

Mot Villefranche och viiidare.

Idag styrde min joggingtur åt villefranche hållet.  När jag jogga där och var i mina tankar så tänkte jag: Detta är fan mycket bättre än att jogga på slingan i Svalöv... ja ni kan ju se själv...



NU kom jag precis hem och ska lugna ner nerverna och svettas klart innan jag tar mig en härlig lång dusch. Sen blir det till att äta något..  
Ska senare iväg och köpa sytråd. Har fått låna fröken Parks symaskin så nu ska det sys upp byxor och gardiner och.. ja allt jag kan hitta! :)

Madeleine Fredriksson som ett fitthår.



För er som inte förstår min rubrik utan som antar att jag enbart är pervers- thats okey.
Nu ska jag iafl ta en joggingtur- täntke kanske leta mig till villefranche idag. Där är ju grymt fint faktiskt.  SOlen skiner idag- man blir glad!!
Fler inlägg kommer senare som utlovat.
Jadå HEPP som josse hade sagt!

Några timmar senare.

Efter jag vaknat till innan ikväll så ringde jossetussesinisalo mig på skype. Min finaste lilla josse. Som jag saknar henne i min vardag.  Bara kunna hänga med närsom. Det är sådana småsaker man inte lär sig att uppskatta förrän man flyr landet... ....  Men vi snackade iafl i lite mer än en timme om allt mellan himmel och jord...  och det var träävligt! :)


Här har vi henne- Moderjord herself. haha AKTA STOLPEN


Vi är sådär klämtjecka! (Stavningen på det ordet kommer jag aldrig lära mig)



Sen blev det en dusch och sen satte jag igång och lagade mat. Jag började göra en pajdeg. Sen kom jag på att jag inte var särskilt sugen på paj och slängde istället in en kycklingfile och morötter med vitlök i ugnen.. jag insåg då att klockan var 21.30 och att det var alldeles försent att äta....  det sluta iafl med att jag gjorde klart en grönsakspaj och sen åt jag bara sallad med mozzarella och nu har jag massvis med rester 8-) Jag borde blivit kock- jag lagar inte så god mat förvisso- men det är kul.



Vi kollade klart på TOY STORY 3 nu för en timme sen.  Madeleine fick tårar i ögonen i slutet. Madeleine grät till toy story 3- jävla hormoner!! haha.  Men den var ju jättebra tyckte jag.  Jag har ju en sådan för-kärlek till Tom Hanks så varenda gång Woody gick i gång med sitt snack så blev jag som förtrollad...... 
Bra film iafl- se den!  Gick precis igenom mina gamla album- jag ska nog slänga ut en rad nostalgibilder imorgon. JA det ska jag! Så kolla in imorgon igen people!

Thanks for checkin' in! Bises

Ella Fitzgerald..

.. is right now playing on my spotify list.  "Dream a little dream of me"...  När jazzen drar igång på hennes låtar och hon börjar scattar.. det är svårt att inte bli glad.

Idag har jag inte mått så bra faktiskt, var på gymmet i förmiddags med josefine. Men jag gjorde inte många knop så jag gick hem, åt tomatsoppa och sov i några timmar.   Nu vaknade jag för en stund sen, har tragit tag i diskberget och ska nu fixa å dona med lite tvätt.   Huvudet känns lite bättre nu, känner att en joggingrunda skulle krävas för att få schack på denna kropp (ja inte bara en joggingrunda får kanske tilläggas) men vi får se om julle vill med sen. Det är ju mörkt ute nu och jag är ju ganska mörkrädd... så..  :)




en joggingrunda senare.

Man ska fan inte jogga när man är förskyld. Detta visste jag sen innan men det sket jag uppenbarligen i som en annan tonårsrebell.  Nu har jag snaskat i mig en yoghurt för lite energi och nu sk aja itll gymmet en stund där även josse kommer va. NAJS.
hörs later.


Det ser ut som vi har ett stort rymdskepp utanför vår balkong... det är i själva verket Nice moderna konstmuseum.

Audrey.


Vaknade...

..med en positiv känsla i magen och aningens överenergi och bestämde mig för att testa lite kläder jag hade i garderoben. Ni vet sånna man köpt till ett speciellt tillfälle men sen aldrig riktigt haft tillfälle att använda igen. Jag hittade klänningen jag köpte till malins&vickys examensfest i januari. Den är köpt på Zara som mycket annat i min garderob nuförtiden. Jag funderar på att dra ner axlarna lite, isfl kan det bli en såndär "lilla svarta" som alltid är bra att ha hängandes i garderoben.  Nu tänkte jag jogga en runda innan det blir gymmet med josse. Åh SÅ skönt ska det bli. SÅ JÄKLA skönt..  Solen skiner idag dessutom! Wunderbart.
Senare idag ska jag även springa till Zara så jag får köpt mina skor som jag tänkt ha på nyår- SÅ är det gjort.  Klänning är jag fortfarande lite osäker på, så väntar nog in i det sista för att se om något nytt dyker in. De får ju nya grejer varenda vecka i princip! Så off I go. Ha en fin dag ladies and gents.
Bissar.

1 miljon..

...nysningar har jag nog hunnit med idag faktiskt.  En förskylning har såklart drabbat mig också till slut. Jävla skit.
Hittills idag har jag inte gjort något vettigt alls faktiskt.  Jag gick upp vid 10 för jag skulle iväg och träna, men huvudet kändes tyngre än ett bowlingklot så jag stannade hemma. Men nu ska jag nog iväg och röra på mig. jag MÅste helt enkelt. Köpte en ny söt liten lampa itll hallen häromdagen.



Ny skjorta från faco och skor från zara.

Tempo och Ikea.

imorse vaknade jag kl 6.30 och kunde inte sonma om. Jag glodde 3 ep av weeds och 1 ep av private practice innan jag sen började småstäda i lägenheten. runt 10 tiden kom jag på den brillianta idén att jag ville åka till Ikea...  dock däcka jag i sängen då tröttheten tog över. Kl 12 väckte julle mig, vi gjorde oss iordning och beslutade oss för att äta brunch ute och det blev borta på restaurangen Tempo.  Jag har ju börjat dricka kaffe- ja hör och häpna. Espresso dessutom! Ja jag vet inte själv vad som har hänt..  anyway.   Efter lunchen körde vi till Toulon och Ikea där vi handlade lite småprylar. Det var mest mysigt att få strosa runt lite förstår ni. Vi kom hem för en timme sen och julien gjorde middag till oss...... hericot verts med vitlök fick jag på en tallrik. Jaha- gröna bönor en lördagkväll- jävla lyx då..........

Nu ska jag nog pula lite med de nya grejerna. Jag skulle köpa tyg så jag kunde sy gardiner men dom hade inget och hela gardinhyllan var slut på ikea. Jävla skitaffär. anyway.
Hoppas ni har en fin lördagskväll.

Bises.

Fredagskvällen...

...gick till på följande vis. Sara och Rollo kom hit på en liten fördrink och kikade på vår lägenhet. Efter detta tog vi en tur genom gamla stan och hittade slutligen en restaurang på cour saleya där Parks var så snälla och bjöd på middag. Efter middagen tog vi en drink på waynes. Det var en väldigt trevlig kväll med mycket skratt och vin! :) 
Så nu fick Sara vara med på en av mina klassiska posar bilder. Pluten var ju ett måste! haha .. (dom mobba mig).


Idag.


Love them!

VAFAN har HÄNT?!

Underbart vår-väder.

Älskar min lägenhet.

Mår som jag förtjänar

En vanlig dag på "jobb".


Hittade lite bilder på telefonen som jag glömt att jag tagit fårn när jag passade majsan å faffie för ett tag sen. DOm har blivit så stoora dom kära små liven! Helt underbara karaktärer båda två.




sötmajsan.

En liten puss

Alfie försöker dra mig i ögonfransarna.

Alfie spelar död..... :)

En utgång senare.

igår var jag som bekant ute och svirade med josse.  Detta var första gången på cirkus 2 månader som vi var ute i stan. Tänka sig.   Vad gjorde jag annars igår. JO. Jag och Julien var ute och jogga vid middagstid efter en storstädning i lägenheten. Efter detta gick vi till en närliggande restaurang/snackbar och luncha innan Julle skulle till jobbet. Jag traska bestämt vidare till Zara där jag köpte mig ett par skor. En klänning till nyår har jag även hittat som jag tänkte köpa nästa vecka. Jag tror det iafl. Den är lite Audrey Hepburn inspirerad och jag gillar den! :)  
Jag vaknade upp för ett tag sen och har snaskat i mig lite äggröra. Jag är helt addicted to äggröra/omelett nuförtiden. Så jäkla gott.
Jag har inget planerat idag på dagen faktiskt, kanske ska fortsätta att fixa med vårt bord (som jag ska måla vitt). Så får det bli. Borde åka till carrefour också, är inne på sista toalettpapersrullen.
Nu sitter jag och kollar på en tysk rymdfilm- som om världen inte kunde bli mer konstig.


Jag vet inte vad det är men jag ser väldigt lustig ut på denna bilden.

Idag har jag vart på Zara.



Det blev ett par finfinfina skor! :)
Sen ville jag även säga att det ska bli grymt att dricka vin med josse ikväll!

Dagens morgonlåt.


Playing with balls.

JA! och inte vilka balls som helst utan julgranskulorna!! Jag ska slänga in julgranskulorna i granen idag tänkte jag.
Tidigt, tänker kanske ni... Anledningen är som såhär. Granen är ny (allt nytt är kul) och jag far ju hem redan i början av december, och kommer då inte kunna njuta av stunden : att klä granen medans man dricker uppvärmt rödvin och sluddrar till låten Jingle bell rock. ( djangöl bäll,djangöl bälll, djangöl bäll- raaawck)  Ja- ni förstår ju själv.  SÅ idag efter att jag har gjort lite ärenden- så kommer jag nog att klä granen. 

Vilket jävla jobb det måste vara att tillverka en plastgran. Stor guldstjärna till de som har det tålamodet.



Jag har nyss ätit 2 yoghurts med linfrön och druckit en kopp hammam thé, som jag fick av Juliens mor. Var faktiskt väldigt gott.  Nu ska jag ta mig i kragen och dra in mig i duschen. Vi glömde kameran hos julles päron- vi tog ju massa mysiga bilder från kalaset.
På återseénde mina amigos.

BAILANDOOO BAILANDOO
AMIGOS ADIOS.


Jag är söt... ... ....

Härligt med virus va...

Jaha, såhär såg min inkorg ut innan idag.....



Någon annan som också fått massa mail från mig tillexempel?  hrm..
ANyway!
HEJ på er allihopa everybody!
Jag är mitt uppe i min städning som jag påbörjade ganska sent förvisso.
Jag var hemma från gymmet lite efter 12. Josse var också där idag så det var ett kärt återseende. Hade fan inte setts på aslänge!
Efter detta laga jag lite ägg och kolla cougar town innan jag tog mig i kragen och började städa lite. En dusch hann jag med också faktiskt.. ja det är sant! Om 35 dagar kommer jag hiiim.

Julle kommer nog snart hem då ska vi ut och ta en springisrunda- efter detta har julle en business middag- vilken jag var välkommen att joina men jag tror jag hoppar bannemig.... 
Ingen som är sugen på att dra ut ikväll?! JAG ÄR. Riktigt jääkla sugen.  Men sådär halvsorgligt att dra ut själv.. haha.....

Ska städa badrum och sovrum nu lite snabbt.
Hörs kanske later.
Bisssar.

städdag.


KÖP!

http://www.blocket.se/landskrona/Skinnjacka_Hm__Ballerina_faconnable_orginal_30478025.htm?ca=23_9&w=0




http://www.blocket.se/landskrona/Gant_Zara_Bershka_HM_Cubus_Orginal_30478000.htm?ca=23_9&w=0

För jag drar.

Nu ska jag iväg till Cagnes!  Vi hörs later.

blablabla

Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om direkt.
jag har ätit stureost som mor och far hade med sig. Jag fastnade i soffan fast jag skulle ut och jogga- får väl ta det ikcäll istället.  Gymmet öppnar inte förrän 12 idag- eler nu har det väl precis öppnat. Men ska iväg och jobba snart så hinner inte. Jag målade ju om badrummet för 2 veckor sen- tänkte ni kunde få se hur det ser ut. Där är inga lister på plats  förvisso men det blev lite varmare iafl.  FUntar på att sätta vita kakel ända upp till taket istället.  Vi hade inte tillräckligt hemma bara. haha.
Nu ska madde durrra.


RSS 2.0