< Till bloggens startsida

Jag har fula strumpor.

Goderafton.
Hemkommen från mormor för en stund sedan. Jäklar vilken feed det var alltså.  Först middag, sen gröt, sen 7 sorters kakor, sen choklad, sen godis och läsk och kaffe och vatten  och ja, det tog aldrig slut.
Men det var trevligt iafl. Jag tog mig en tupplur på mormors soffa dessutom så maten la sig lite så man slapp må illa haha. Nu har jag kastat på mig lite lager på lager och ska ut och gå i halkan. Måste röra på mig lite nu känner jag nämligen. Hoppas ni alla har haft en mysig dag.

Mot skurup.

Tänkte bara säga hej.
Veckan har varit förskyld kan man säga. Inte så händelserik, har bara tränat och enda utsvängning var när jag besökte malins nya lya igår och myste med henne och Sandra. Var väldigt trevligt <3
Nu ska vi iväg till mormor och hälsa på. Ha en fin dag allesammans. Blir nog en snabb uppdatering imorn också!
Puss ciao xx


Julhelgen

Ja nu var julen över och det har varit en trevlig sådan. Har blivit mycket Oskar-mys och det gillar jag.
Har även blivit mycket vin och mycket mat. Som det ska vara ungefär.
Jag orkar inte skriva så värst mycket mer men jag skriver kanske senare igen.
Hoppas ni har det bra.
x



En liten veckouppdatering.

Ja denna veckan har väl mest vart kantad med julhandel,träning,julbak, hosta och snor.
Blev ju halvsjuk efter helgens bravader. Malin hade minsann kalas både fredag och lördag, och på lördagen blev det även utgång. Jäkligt kul var det faktiskt. Det blir verkligen vad man gör det till som folk brukar säga.
Idag har jag vart och handlat klänning till juldagen/nyår och sen har jag vart och tränat en timme. Blev bara jogging och cykling idag eftersom det aldrig är några pass på fredagar.  En proteindrink får det bli men alkohol-drinkar får vänta tills imorgon och på söndag! :)  Imorgon kommer fasters favorit hit, lilla Oskar. Ska bli mycket mys, vare sig han vill eller inte! haha
Nej men god jul på er alla så uppdateras det nog snart igen!
Kram på er



Lite bilder från veckan. Samt min nya kläning från H&M. Tycker den är fantastiskt fin faktiskt. Men det får ju stå för mig! ha :)  
xxxx

I miss my man.


God lördag!

Hallåå!
Gårdagskvällen spenderade jag på Malins kalas. Mycket trevlig tillställning! I och med att det blev några glas vin så fick jag sova hos Malin. .Slutade såklart med att jag vaknade 4.45 imorse. Jättekul verkligen.  Så kl 5.30 åkte jag hem helt enkelt. Sedan dess har jag tvättat, donat lite och nu ska jag snart ta mig i kragen och gå till gymmet. Ska köra lite löpning idag om maskinerna är lediga tänkte jag, måste ju inviga mina nya skor jag köpte igår.. Blev ett par Nike får se hur fotsulorna känns efteråt.  Jag tror jag har känsliga fotsulor.... samma som när jag kör bil, vänsterfotens sula domnar liksom alltid av.. Någon annan med detta problemet? haha
Även ikväll är det kalas hos Malin. Varför ha ett när man kan ha två? haha.. sen vet jag inte om det kanske står en liten utgång på schemat... hrm.. får se! :)
Nej nu ska ja ladda batterierna och dra iväg.
Puss på er.



NikeID

Gjorde mina egna skor häromdagen. Vill så gärna ha dessa och funderar starkt på att beställa dom.
Men jag behöver ju ett par skor NU och dessa tar 3v innan de anländer..  Får kanske bli till nästa gång..


Go Maddy- peppande! haha

Värst vad det regnar idag då.

En shake och en kaffe sen bär det av. hej hopp.





Denna låten har jag haft på skallen sen igår iallafall- tänkte dela med mig

Godmorgon världen.

Hej!
Hoppas ni alla sovit gott. Det har inte jag. Ha. Gick i säng tidigt (runt 22 tiden) och tänkte att : Nu ska jag sova ut och vakna i tid imorgon- Helt fel.  Kl 2 började min hund kraffsa på min dörr och därefter kunde jag inte somna om.
Så natten har gått åt till att lägga ut massa annonser på blocket, kollat film och strosat runt.
Nu har jag precis "tränat" lite i en halvtimme (alltså bara lite övningar på en matta framför tvn)
och nu ska jag göra mig i ordning och köra iväg till center syd. Måste nämligen köpa mig ett par nya träningsskor för dom jag har är sånna fula aerobisskor i skinn, och efter 2h på gymmet så känns det som om mina fötter varit i vatten eller utan luft under denna tid... inte så bra kanske. Så off I'll go.
Kl 15 kommer Malin och hämtar mig för ikväll ska hon ha kalas och jag är bjuden.. :)  Ska bli mys.
Ska se om jag hinner en runda till gymmet innan dess dock för lite löpträning. Konditionen är fan inte den bästa atm.
Nyårlöfte är att få bra kondition samt att sluta röka- ja det går liksom hand i hand det där.
Skriver kanske lite senare.
Ha en fin fredag allesammans.

xx


Min pojkvän måste vara helnöjd...


Det var denna helgen..

Ja minsann. Tiden går snabbt när man har kul. Den går snabbt även när man inte har kul tycker man såhär i efterhand.
Lite info om vad Madde har gjort i helgen:
I fredags var jag uppe i Lerberget och besökte min bror, hans sambo och deras lille son Oskar. Vi åt middag på eftermiddagen och på kvällen bjöds det på godis till Idol.  Idol var riktigt dåligt i år, kan bero på att jag bara sett de 4 sista avsnitten.. men.. dåligt.
Runt 21 tiden så tänkte jag: Men vad tusan man kanske ska dricka lite vin ändå trots predikan om "ingen sprit fram till jul" tidigare under dagen.  Jag slängde iväg några sms och några samtal och vips så var jag på toppenhumör på något ställe i Helsingborg. Var längesen jag hade sådär kul faktiskt.

Lördagen sov jag bort. Missade mitt Zumbapass som jag nu måste böta 100:- för (jävla skit). På kvällen tittade lilla Josefine in och vi agerade soffpotatisar i ungefär 6h. Hon är en trevlig sällskapspotatis så det var en lyckad kväll det med.

Idag söndag, tja... sov bort denna dagen också. Gick upp sent, plockade iordning lite i huset. Gjorde mig ordning för Box passet, 2 min innan jag skulle gå ringde dom och sa att det blev inställt. Bajs tänkte jag och gick ut en runda med min hund istället. Dock var MLR passet lite senare så en tur till gymmet blev det allt och sen tjockade jag till mig med tacos och after eight...  Ny dag, nya tag som man brukar säga.

Nej nu ska jag försöka knoppa så jag inte sover bort ytterliggare en dag i mitt liv. 
Natti.



/tomte utan armar.

Omdesign pågår...

Ja som ni ser så har inte min blogg den mest ultimata designen för tillfället då reklamfönstret förmodligen ligger precis här där jag skriver just nu.....
Men jag jobbar på detta och tänkte sedan börja skriva mer regelbundet igen. Speciellt nu när jag har en del tid att döda.
Jag skriver mer när jag fixat sidan, och tack alla ni för att ni fortfarande kikar in!

Om det är någon som är high på html och design och som har lust att hjälpa mig med det, var SNÄLLA att hör av er!

XX


RSS 2.0