< Till bloggens startsida

A week of feelings.

Nu är det nästintill en vecka sedan jag senast skrev. Vad händer? Jag skulle bli en sann bloggare men jag tappa visst helt intresset. Eller kanske ni tappa intresset för moi? Vem vet vem vet.  Under följande vecka har det inte hänt något märkvärdigt egentligen.  Jag har vart hemma hos min broderdaniel och slipat spackel, fantastisk tråkigt egentligen självklart alltid trevligt att umgås :) 

Har även vart hemma hos mange och monterat bord och såvidare till hennes nya aprtment. Alla flytta hemifrån och jag är jätteavis!! Inte för att jag inte trivs hemma, trivs som fisken i vattnet faktiskt.. Men man vill såkalrt ha sin egen lilla lya. Så man snarare kan bjuda hem sina päron på middagsbesök, ja ni förstår vad jag menar! : ) 

Igår var jag hemma hso mange och festade till det med hennes sjuksköterske-vänner. Sen ut på stadens gator då hbg festivalen gått av stapeln!

Nu har jag precis vart ute på en långpromenix med f-b och elle. Förjävla fint väder alltså. Lite som i en reklamfilm, var bara frisbeen som saknades och lite frolic!

Ikväll ska jag leka med min storebror HIHIIII haha :D  

Snart drar jag till Nice bitchess woooo. 

P.O /vanilla bear

Tuesday.

Idag har jag och elvis varit hos veterinären för kloklippning och tandstensborttagning. Han var såå söt när han sen vakna upp megagroggy och vinglandes. I love him!

Nu ska vi två hem till Pernilla och baka kaneeelbullar! woo

Puss!



Why does it always rain on me?

Idag, en Måndag i juli, har jag bara suttit hemma i huset och gjort i princip ingenting. 
Jag fick inte jobbet på pilgrim och är faktiskt väldigt ledsen för det för jag hade fan
vart en bra säljare och en härlig arbetskamrat- I Know it! Men jag får leta vidare såklart.

Imorgonbitti ska jag till veterinären med min lilla korv, klippa klor och plocka tandsten står på menyn. Spännande tycker nog inte han. 

Ikväll pratade jag med min kära vän Alex från Hemsedal.  Vi har inte pratat på typ hundra år så det var upplyftande! Hoppas han ska plugga i Lund d tycker jag verkar som en ypperlig idé!  :)

Såg även den här berömda filmen "the hangover" Som alla rosat till skyarna.... Men alltså.. så bra va den väl inte?  Eller var det bara pga min bittra tillvaro som jag inte riktigt kunde underhållas av den? Hrm... Men visst helt klart sevärd. 

Jag har funderat lite på skor. Fasen va coolt och äga en egen skoaffär... eller kunna designa egna skor och sen få printa sitt namn i och sälja för en orimlig peng?! :)  

Alltså för mig  som alltid varit ett ständigt Chris Brown fan sen han släppte sin första singel "run it" vid 2005 , drar jag mig för att ens yttra mig om hela skandalen som har inträffat. Men nu när han i ett pressmeddelande uttalat sig om sina stora regrets och hur ledsen han är, så ser han bara ännu mer patetisk ut. Som sagt det tar imot att säga men lammköttet har misshandlat en tjej grovt. Snubben e för fan bara 20?! Vad händer med världen.  Han har ju huvudrollen i en film Phenom, som jag tror ska komma up senare i år eller nästa år.. Undra hur bra den kommer sälja hrm. 

Nej nu blev det mest babbel här. 

Sleeepy tiiiime. Imorgon ska jag vakna med ett leende på läpparna, detta har jag redan bestämt.

Puss.


The pursuit of happiness.

Tror jag har mest oflyt i hela denna världn. Men jag letar väl vidare.
Jag tror jag börjar förbittra min omgivning, det är inte min vilja men det smittar väl av. 



Jättehjärna.

Jag slutar aldrig fascineras av hjärnans otroliga kapacitet.  För det första så är det ju den stora faktorn till att våra kroppar arbetalar som dom gör, och att vi ens kan tänka.  Ganska intressant är det att se hur vi människor utvecklas annorlunda på grund av olika stimulanser.  Hur vissa blir fantastiskt kloka och andra fantastiskt tröga rett och slett.
Jag har själv insett att jag tycker det är kul med hjärnstimulans såhär på senare år och tycker det är lite synd att man inte intresserade sig mer för det när man var yngre. När inlärningen var lättare, och om man bara försökt och velat lära sig, hur mycket mer man faktiskt kunnat och vetat.

Ämnet är så brett och det finns så mycket att fascineras av om man verkligen läser om det.  

Ta schizofreni, hur  konstigt är det inte att man tycks uppleva något som bara hjärnan styr ihop? Eller hur man pga en stroke kan bli halvsides förlamad, eller ännu värre.. helt förlamad. Och detta kan hända vem som helst när man minst anar det. 


Nu ska jag duscha.



Thursdaythursday.

Fy faasen vad jag är dålig på Kubb. Detta fick jag uppleva ikväll när vi spelade hemma hos Sofia. 
Idag har vi hängt hos Sofia, fantastiskt trevligt faktiskt. Det blev bad, grill, krocket, kubb, vinsmakning och mys! Helt perfekt. Tror alleman lägger upp något snyggve bild senare som jag kan sno så att ni brinnande entusiaster kan få se hur det såg ut! haha :)  Alltså finns kubb i några andra länder? Någon som vet?  Jag tror bestämt jag ska wikipedia upp det och återkomma- Imorgon är det snart helg.   Puss


HAHAH det finns VM i KUBB!! Alltså detta är ju hysteriskt. Hålls på Gotland!  Btw så hävdas kubb vara ett gotländskt spel som har anor från Vikingatiden.  Se här, nu har ni lärt er något nytt idag! 

Hitta denna bilden på en brittisk webpage där det stod, jag citerar;

"Bored of boules? 
Tired of Tennis? 
Fed up with football?
Then Kubb the Vikinggame could be a game for you!!!"



Ost.


Alltså jag tänkte dedikera ett helt inlägg
 åt ost. Detta måste faktiskt vara bland det godaste jag vet.  Vet att Jonna med flera instämmer och säkert med ett litet leende.  Anser dock också själv att den där ostorgien nere i Barcelona förstörde en del.. Men jag e nog back on track faktiskt.  Du din ost (hörs i bakhuvudet på klingande danska! Härligt Marie härligt!) 

'



Onsdag-en dag i meningslöshetens tecken.

Ja mer än så behöver liksom inte riktigt sägas. Jag gjorde kycklingpaj och pratade i telefon med fantastiska vänner- men det var allt ljus den dagen! :) 



Tiiisdag var ju då.....

Tisdag började lite som den mest meningslösa dagen på länge. Jag gjorde inte ett jota fram till klockan cirka 16.30 då Malin ringer mig och säger att hon kommer hit, Då blev jag sådär rosenröd om kinderna! :)  
Lite senare eamlar även den andra kära Malin in. Så där sitter vi M&M&M i soffan och chillar,snackar och tittar på tv. 
Vi slängde även ihop någonsorts chokladmuffins som vi toppa med vinbär. Nyttiga tjejer jadå. 
Väldigt trevligt med besök faktiskt... 21.15  lämna Malin1 oss.  Kvar satt jag och Malin2.  Malin2 som precis pratat med Anna som i sin tur var på väg till självaste Helsingborg för en liten utekväll. Detta i sin tur ledde till att Malins Vinabstinens tog vid (kan varit min) och 21.30 far vi hem till malle och slänger på dånsedojjorna och kalasbyxorna, hivar i oss nårra flaskor vin och drar till staden med stort H. 
Haha fulla och glada stamplar vi in på la Cardinal iafl, trevlig och spontan kväll det där.  Dom brukar faktiskt oftast bli vädigt kul de där spontana!




Måndag.

Dagen startade med att jag städa mammas bil, sen var den dusch och vidare till arbetsintervju#2. Denna utspelade sig på Zara.  Jag kom dit och då skulle vi helst plötsligt ha en gruppintervju.. och som pricken över i:et så skulle vi ha den på engelska!  HA vilket skämt tänkte jag... Men det gick ändå helt okej. Nu inväntar vi svar.  Ska jag dra mig till malmö nu eller ska jag kanske vänta till morgondagen? Ska slå Anja en signal nu här. 
Ju mindre man gör desto tröttare är man fan alltså. suck



älskar Zara! haha

Karneval i staden.

I lördes bar det in mot Landskrona för Karnevaltime. Jag var såklart sen som vanligt och fick hetsdricka 14% röd-vin. Uppenbarligen hadfe detta resulterat i gin-shotting. Lagom smart där.  Kvällen försvann ganska så kvickt och jag återfann väl medevetandet ungefär när vi var på strand där någongång.  Ett litet utbud av bilder blev det ändå. Väldigt litet. Tackar Kela för sovplats för natten, sov som en stock brevid alleman! :) 

        


Hrm Linnet jag har på mig på sista bilden är ett vanligt V-ringat linne. Det sitter som en SMÄCK!! haha

Stugan 2009. YEAH.

Vi missade ju 2008 så nu var det jävlaridet dags. 
Veckan var full av körsbär!! Mängder av körsbär!
Och regn!
Onsdagen var förvisso solig och fin, vi låg nere och huttra vid vattnet på en klippa i hopp om att solen skulle ge oss en liten bränna åtminstone. Aj vad fel vi hade. 
Resterande av veckan bestod som sagt av regn, men som man brukar säga. "Det finns inget dåligt väder..." Vi begav oss ut på utflykt till Fjällbacka,Hunneborstrand, Grebbestad och kungshamn och Smögen.
Sen gick tvn isönder så då for vi till Uddevalla för att köpa en ny :) 
En härlig vecka med mycket prat. helt Perfekt!




        

UpdateUpdate.

Nu var det otroligt längesedan sen jag uppdatera. Finns väl litegranna tt berätta iafl!
Som jag tror jag skrev så var jag på jobbintervju på Pilgrim i tisdes....Detta var nervöst! haha
Jag har typ aldrig varit på en jobbintervju innan så jag tänkte vafaan säger man liksom. 
Men det blev ganska chill ändå, de va supertrevliga mot mig så det gjorde helt klart saken bättre. 
Det de alltid brukar säga är ju såklart "Berätta lite om dig själv"... Jaha.. Vafaaaan ska jag liksom säga? Min pappa heter Ollebas och min hund är svart och döpt efter en död rockkung? Hrm... ja men man kan ju liksom snöa in på ämnet Madeleine Fredriksson.  Iallafall så skulle de höra av sig inom 2 veckor så jag väntar med iver! :) 



Förresten...

... så har jag en anställningsintervju imorgon.. waah  hyffsat nervös! Wish me luck!


Efter det far jag upp till Bohuslän och spenderar resterande av min vecka!  :)



Jättedanska.


Happy birthday baby

 

Måndag.

Idag ringde Malin och väckte mig, hon är ju ledig idag och jag är lite ledsen att jag inte kan spendera eftermiddagen med henne! :)  Min bror har ju nämligen fyllt år så nu ska vi ha en liten familjemiddag.  Tror att min present var bäst -en tuggummi automat + en flaska vodka. Kärlek kärlek!  haha

Får se om man slits tidigt idag så man kan umgås med någon ikväll. We'll see. 

Har sedan jag gick upp strosat runt i mitt 12kvm rum och städat upp lite. Måste säga att min outfit sannerligen är slående. 
Jag har på mig engrå/blå dassig tshirt, något osexiga trosor och en hatt som jag formar till efter misshandel i resväskan.  Till detta har jag även på mig ett par tjocka tubsockar och ett par svartaballerina skor- jag försöker nämnligen töja ut dom.  Ja, sett ihop outfiten så förstår ni själv.  Tur man inte är någon fashion-bloggare! haha



Sunday bloody sunday.

Igår så ringde en vis Alexandra och väckte mig runt 12 snåret. Mest för att konstatera att jag sannerligen inte kan sola en molnig dag som denna. Tack.
Sanningen att säga så gjorde jag inte ett jota fram till nuefär kl 17 igår, då jag åkte och hyrde film och köpte lite snacks inför kvällen. Sedan hämta jag upp alleman, köpte kycklingsallad som gav os magont, och åkte hem till Malin där vi kollade på film-for pride and glory, där bland andra Edward Norton och Colin Farell är medverkande. 




Väl hemma fortsatte jag faktiskt att kolla på en annan film vid namn "Fireflies in the Garden" - ett drama med bland andra Julia Roberts, Hayden Panetterie och Ryan Reynolds i rollerna.  Faktiskt helt okey film.




Jag är Sannerligen en lite film-geek, mest för att jag inte har något liv kanske?

Idag ska jag nog se "Höst i Paris" . (Ja ni vet hr 3 filmer för 120 på Hemmakväll- fabolous! :)  )



Update.

Jag är ganska dålig på dt här med att blogga, främst för man helst ska ha något att skriva om?

Anyway. Helgen gick i semseters tecken. Det var som jag sa till Sandra, helgen har varit lite som en Ayia Napa resa. Sol, bad och fest!  Hennes  följdfråga var då såklart om jag införskaffat mig någon könssjukdom, annars var d ju faktiskt inte helt som Ayia Napa. haha.. svaret på den frågan är såklart NEJ, är fan nästintill ihopväxt igen nu. Ja sorgligt men sant. 

I fredes så låg jag och min kära modersfigur ute i trädgården och lapade massor av sol. Älskar att sola! 
På kvällen for vi till stan på förfest. Malin, Linda, Josse, Emelie och Jag bestod denna av och det var en mysig balkong-drickar-förfest! :) TopNotch! 
Efter detta stack vi vidare ner till stan och var på Inferno! En allt som allt mysig kväll!

 



I lördes åkte jag, Alleman och Malin till Lomma beach där vi spenderade heela eftermiddagen med att lapa massor av sol! :)  Innan detta så åkte vi till citygross för att införskaffa oss lite provianter inför dagen. Jag köpte mig en smarrig feta-ost sallad som jag längtade till att få förtära.  När det väl var dags insåg jag att där såklart inte var någon plastgaffel i!!  Kan det bli mer typiskt. Efter ungefär 3h gnällande och gassande sol så kände jag mig lite som Rudolf i sunes sommar. Ni vet när han vaknar upp med ren kaffeabstinens på stranden och överallt han tittar så sitter alla och dricker kaffe? Ni e med mig?   Jag titta mig omkring och överallt fanns det massor av gafflar!! Stört! Försökte övertala mina kära kompanjoner om att gå och sno en gaffel från någon men dom vägra såklart.



På kvällen så körde jag och Alleman en spontan utgång! Vi funderade både lite över Malmö och Hbg, men till slut landa vi såklart i La-city. 
Vi förfesta med min broder och hans vänner vilket var väldigt trevligt, sen drog vi vidare till både Inferno och Tages.  Det är så fantastisk bekvämt att gå ut i Landskrona fanimej. Blri så mycket billigare dessutom. 
Smalix och Smadde på äventyr den där kvälen iafl- hade riktigt kul! :)

   




Hurtbulle.

Fy fan vad jag är lat, blir andfådd direkt alltså... meen jag kämpar vidare.. 
Nu har jag gjort mig förtjänt av ett finn crisp! haa mummmmaaa

 

Håll i hatten.

Innan idag så var vi på hemköp då införskaffade jag mig lite katrinplommonjuice till min stackars mage. 

Nu någon timme senare har jag snart druckit upp 1/2 liter.... spännande att se om det blir något uppror. 



L.A by night.

Ja som jag tidigare skrev så blev planen för kvällen att åka in till Landskrona och grilla lite sådär vid beachen. Sagt och gjort. Jag hämta upp Alex, jag sen som vanligt. När vi kom in till lilla-olas så satt redan Malin och Emelie där med grillen tänd! Blev faktiskt mysigt, de andra grilla Dennis och jag och alleman grilla majskolvar.  Kan inte finnas något som är mer störigt att äta än en majskolv?  Jag ansåg att det inte var något första date-snack medans Alleman hävda att det var bra -en isbrytare... och det... kan ju stämma.. en kladdig sådan.
Senare som kom mamma Efva också på besök.  Hon heter så sedan vi var i Polski-land på spa 2006. Riktigt rolig resa! :)  Var bara jag Malin och mamma Efva och ett -20gradigt polen. Det var tider detta. 
Jo, iallafall.. Mamma efva+ hund dixie kom dit, sen kom Linda blomma också. När dom gick så kom Jocke och Jalle på ett fin besök.  Väldigt festligt.  Efter deras avgång så gick vi ut på bryggan och tog lite fula bilder i den fina solnedgången.  Tänka sig att Landskrona ändå har en ganska så vacker vy över öresund.

         

Jag hatar att noppa ögonbryn....

...det kan vara något av det tråkigaste som finns, hädanefter ska jag nog alltid gå och göra det hos någon. Fan värt den där hundralappen alltså. Men men nu är det hemmagjort iafl :) 

Idag har jag vart på min första jobbdag på hemtjänsten (igen..phew) men det är en inkomst åtminstone tills jag får svar från någon annan... (väntar ihäärdigt).

Alltså kvinnor säger jag bara... Emelie har bestämt med Malin att vi ska ses i hooden och grilla- hon frågar mig om jag vill med.  Jag ringer Alex och frågar om hon vill vara med.  Emelie ringer och frågar mig om jag pratat med någon annan, mitt svar blir.. bara alex.  Malin ringer och säger åt mig att jag och Alex ska bestämma vad vi ska göra. Jag ringer Alex, vi bestämmer. Alex ringer Malin. Alex ringer mig.   Planen är slutligen bestämd.  Jösses i bananen.

Nu måste jag duscha!  uuuh 

TTYL

RSS 2.0